Forbrukslån - best i test

Lån eller refinansier inntil 500 000 kr!

Din søknad behandles av flere banker - kostnadsfritt.
Lånebeløp
150 000
Løpetid
7
Lånet skal brukes til å refinansiere andre lån?
Månedsbeløp Fra 7 544,- *
* Lånksempel: 65 000 kr over 5 år, eksempelrente 6,99%., etabl.geb. 950 kr., mån. avgift 40 kr blir totalt 91 368 kr. Eff.rente 8,69%. Rentes settes individuelt mellom 8,69–25,3%. Lang nedbetalingstid og/eller en medsøker øker sjansene for å få lån. Du kan innfri lånet tidligere enn avtalt løpetid.
Søk nå
2018-01-10         Forbrukslån
Forbrukslån - best i test

Skrevet av Ida Eldor

Hvordan bli sikker på at du har beste forbrukslån? 

Det finnes mange sider som formidler og tilbyr forbrukslån. Flere hevder kanskje at nettopp deres forbrukslån er best i test. Men kan man være sikker på at det faktisk er det? Hvordan kan man vite at et forbrukslån som er kåret til best i test vil være best for deg? Det at et forbrukslån blir kåret til best i test betyr dessverre ikke at det kommer til å ha den beste lånerenten for deg. Det er akkurat det samme som hvis en av vennene dine tar opp forbrukslån og får en bra lånerente og gode vilkår, så vil ikke det nødvendigvis bety at du får like bra vilkår. Det er dine personlige behov, samt kredittverdighet og beløpet du ønsker å låne som vil ha noe å si i forhold til hvor bra forbrukslån du kan få. Det er dessverre ikke alle kundene som vil kunne få den nominelle renten som blir tilbudt på forbrukslånene som er kåret til best i test, det er svært få som vil få den renten, eller i det hele tatt i nærheten av den.

 

 Ferie med forbrukslån

 

Lavest lånerente og gebyrer

Dessverre er det også slik at flere av de sidene som har sammenligninger for hvor man får det beste forbrukslånet er sider som opereres av de ulike bankene eller långiverne på førsteplass. Det sier seg jo selv at det dermed ikke er sikkert at man kan stole på at de faktisk er de beste stedene for forbrukslån. De fleste tilbyderne av forbrukslån vil ha samme nominelle rente som startsted, så de viktigste faktorene man burde tenke på når man skal låne penger er hvor mye man skal låne, hvor bra kredittverdighet man har, og rentesatsen hos tilbyderen. Dersom man kun ønsker et lite forbrukslån vil etableringsgebyret være en stor del av lånet, og dermed er det lurt å finne en långiver med et lavt etableringsgebyr. Har man god kredittverdighet vil det i de fleste tilfelle øke sjansen for at lånet skal bli innvilget, men man burde likevel se om man finner en långiver som gir bedre renter til personer med høy kredittverdighet. I tillegg er det flere långivere som utsteder forbrukslån med flat rentesats dersom man låner under 50 000 kr. Dette er en av grunnene til at vi i Eminentor som oftest ikke anbefaler å ta opp forbrukslån på under 50 000 kr, særlig om man har god kredittverdighet.

 

 Ferie med bra forbrukslån

 

Sammenlign lån gratis og uforpliktende

Det kan være at dersom forbrukslån er kåret til best i test, er det fordi at for de som har tatt opp forbrukslån har rentene vært jevnt lavere enn andre steder, ettersom det er faktoren de fleste legger vekt på under kåringen. En god metode for å faktisk finne det forbrukslånet som vil være best for deg er ved å søke flere forskjellige steder. Du forplikter deg ikke til noe ved å søke, så du kan dermed bruke de forskjellige tilbudene som sammenligning og velge det beste for deg. Det vil kunne lønne seg å bruke en låneformidler, ettersom det mest sannsynlig vil kunne spare deg for tid fordi man da søker til flere tilbydere med en søknad, i tillegg til at det er helt uforpliktende og gratis.

 

Kulere ferie med forbrukslån 

 

Eminentor er på kundens side mot bankene

Hos oss i Eminentor hevder vi ikke at våre forbrukslån er best i test. Vi tilbyr forbrukslån på lik linje med flere andre tilbydere, hvor rentene og vilkårene bestemmes basert på en kredittvurdering av deg. Det vi gjør er å tilby rådgiving til våre kunder, samt at vi videreformidler lånesøknader på vegne av deg, og jobber med bankene vi samarbeider med for at du skal få et best mulig tilbud på forbrukslån.

 

Søk om forbrukslån via Eminentor – og få god rente og lånevilkår!

Del denne artikkelen

Samarbeidsbanker

Eminentor samarbeider med flere store og små banker i Norge. Vi streber etter å gi deg det beste mulige lånetilbudet etter en helhetsvurdering av søknaden din. Et lån som er formidlet av Eminentor koster det samme som når du låner direkte av banken. Våre priser kan sammenlignes med priser fra andre selskaper på Finansportalen.no.