Boliglån med betalingsanmerkning

Lån eller refinansier inntil 500 000 kr!

Din søknad behandles av flere banker - kostnadsfritt.
Lånebeløp
150 000
Løpetid
7
Lånet skal brukes til å refinansiere andre lån?
Månedsbeløp Fra 7 544,- *
* Lånksempel: 65 000 kr over 5 år, eksempelrente 6,99%., etabl.geb. 950 kr., mån. avgift 40 kr blir totalt 91 368 kr. Eff.rente 8,69%. Rentes settes individuelt mellom 8,69–25,3%. Lang nedbetalingstid og/eller en medsøker øker sjansene for å få lån. Du kan innfri lånet tidligere enn avtalt løpetid.
Søk nå
2018-01-09         Lån
Boliglån med betalingsanmerkning

Skrevet av Ida Eldor

 

Uavhengig av hvilket lån man ønsker å søke om og ta opp, så er det ofte veldig vanskelig å få lån dersom man allerede har betalingsanmerkning. Vi i Eminentor vil hjelpe de som har vært uheldige, slik at de også kan få innvilget et boliglån. En betalingsanmerkning er noe man får dersom man ikke har betalt en regning/faktura for varer man har kjøpt. Dersom man videre får purringer på regningen eller fakturaen og man ikke betaler vil den gå til inkasso, samt at det blir stadig lagt til større kostnader som renter og gebyrer. Hvis man fortsatt ikke betaler vil regningen/fakturaen gå til Forliksrådet og man vil få en betalingsanmerkning. Andre årsaker til at man kan få betalingsanmerkning er for eksempel om man blir erklært konkurs, når det er registrert utleggspant i eiendom, konto eller verdipapirer, når det er registrert et lønns-/trygdetrekk på deg eller når man har rettslig eller tvunget gjeldsordning. En betalingsanmerkning vil senke din kredittverdighet, som er grunnen til at det blir vanskeligere å få lån, kreditter og abonnement.

 

Drømmebolig på tross av betalingsanmerkning 

 

Den enkleste måten å bli kvitt en betalingsanmerkning på er ved å betale for seg og gjøre opp i det man skylder. Da forsvinner betalingsanmerkningen i løpet av cirka 1-3 dager. Hvis gjelden ikke blir betalt vil betalingsanmerkningen slettes i løpet av 4 år.  

Dersom man er ny i landet, har lav inntekt eller betalingsanmerkninger kan det være veldig vanskelig å få et boliglån, ettersom de fleste långivere har en god del krav som må oppfylles for at man skal få ta opp lån. De vanligste kravene for å ta opp boliglån er at lånet ikke kan overstige mer enn 5 ganger brutto årlig inntekt og man må vanligvis være minst 18 år for å søke om lånet, men det finnes andre og ofte strengere krav enn dette i tillegg. Hos oss i Eminentor gjelder følgende krav for å søke om boliglån:

 

  • Søker må være minst 20 år
  • Man kan søke selv om man har betalingsanmerkning eller utlegg i bolig
  • Man må ha en minimum samlet brutto årsinntekt på 250 000 kroner i året
  • Man må ha dokumentasjon på din og evt. medsøker sin faste og *variable inntekt

* provisjon, bonus, NAV stønader, leie- og/eller bi-inntekter, lønn, etc.

 

 Ny bolig med boliglån

 

Hos oss i Eminentor gjør vi vårt beste for å hjelpe deg med å få innvilget boliglån, på tross av betalingsanmerkninger eller inkassovarsler tidligere. Vi videreformidler dine lånesøknader og samarbeider med flere banker som kan gjøre det lettere for deg å søke om boliglån gjennom vårt firma. Hos oss kan du søke om å refinansiere gamle boliglån eller søke om et nytt boliglån på inntil 7 500 000 kr uforpliktende.

 

Søk om boliglån med betalingsanmerkning via Eminentor – og kanskje du kan få din drømmebolig!  

Del denne artikkelen

Samarbeidsbanker

Eminentor samarbeider med flere store og små banker i Norge. Vi streber etter å gi deg det beste mulige lånetilbudet etter en helhetsvurdering av søknaden din. Et lån som er formidlet av Eminentor koster det samme som når du låner direkte av banken. Våre priser kan sammenlignes med priser fra andre selskaper på Finansportalen.no.