Hvorfor sammenligne renten på lån til ulike formål

Lån eller refinansier inntil 500 000 kr!

Din søknad behandles av flere banker - kostnadsfritt.
Lånebeløp
150 000
Løpetid
7
Lånet skal brukes til å refinansiere andre lån?
Månedsbeløp Fra 7 544,- *
* Lånksempel: 65 000 kr over 5 år, eksempelrente 6,99%., etabl.geb. 950 kr., mån. avgift 40 kr blir totalt 91 368 kr. Eff.rente 8,69%. Rentes settes individuelt mellom 8,69–25,3%. Lang nedbetalingstid og/eller en medsøker øker sjansene for å få lån. Du kan innfri lånet tidligere enn avtalt løpetid.
Søk nå
2018-01-08         Hint og tips
Hvorfor sammenligne renten på lån til ulike formål

Av: Ahtesham Virk

Lån uten sikkerhet og kredittgjeld er veldig dyrt, spesielt om man samlet sett skylder et større lånebeløp med høye renter; om man har flere kredittkort og smålån. Heldigvis er det muligheter til å kunne få en langt lavere rente og få orden på en problematisk gjeldssituasjon. Hvis du har bestemt deg for å nedbetale din gjeld raskere, få mindre gjeldsutgifter i måneden eller ta opp et nytt forbrukslån - da er denne artikkelen midt i blinken for deg.

Sjekk lavest rente i flere banker

Eminentor sammenligner flere banker og det viktigste målet er å hjelpe kunder ved. Vi kan presse ned renten gjennom å sette opp bankene mot hverandre, slik at våre kunder kan dra fordelene av lavest mulig rente og oppnå sine mål; det være seg å sjekke hvor mye man kan låne, få en mer overkommelig hverdag, virkeliggjøre drømmer eller å bli gjeldsfri. 

Vi på Eminentor lytter til våre kunder. For eksempel har vi fortstått på våre kunder at at et deres viktigste nyttårsforsetter i  2018 er å rydde opp i gammel gjeld og samle smålånlån i en billigere bank. Vi på Eminentor tar din privatøkonomi på høyest alvor, og gjør vårt beste for at du rett og slett skal ha bedre råd i hverdagen. Svaret på hvordan du skal oppnå  økonomisk frihet er å bruke Eminentor sin smarte sammenligningstjeneste for å søke om forbrukslån eller å søke om å refinansiere din gjeld i en ny bank som tilbyr deg den laveste renten på lån uten sikkerhet. Det beste med å søke lån via Eminentor er din søknad vurderes av flere banker, du får garantert svar på din lånesøknad og at det er kostnadsfritt og ubindende å søke. Du får svar fra flere banker, men du velger naturligvis den banken som tilbyr deg lavest rente og er i stand til å hjelpe deg med å oppfylle dine ønsker og grunner til å låne penger. Vi skal fortelle litt mer om det lenger ned hvor blant annet en løsning på gjeldsproblemer er hva kundene ser etter.

Kundene kvitter seg med dyr kredittgjeld

Tusenvis av våre kunder har allerede oppnådd mindre gjeld og gjeldsutgifter på sine lån. Våre mest fornøyde kunder er de som har kvittet seg med sine kredittkort og dermed sparer tusenvis av kroner i måneden nettopp fordi at de har mindre månedlige gjeldsutgifter. 

Hva kundene benytter Eminentor til

Men refinansiering av lån og gjeld er ikke den eneste grunnen til hvorfor folk benytter seg av Eminentor for å låne penger. Vi har spurt 10 av våre kunder, i ulike situasjoner, hvorfor de har lånt penger, tatt opp forbrukslån eller refinansiert lån med hjelp av Eminentor sin sammenligningstjeneste. Vi deler svarene i denne bloggen for våre lesere som sikkert kan kjenne seg igjen i en eller flere av svarene:

  • "Kvitte meg med kredittkort på sikt. Derfor ser jeg på løsningen med refinansiering for å få balanse i mitt budsjet i 2018, med hjelp av Eminentor", mann 43 år.
  • "Jeg vil refinansiere 2 kredittkort som er veldig dyre", kvinne 48 år.
  • "Vi driver å pusser opp badet i huset. Så vi trengte litt ekstra penger for dette", mann 41 år.
  • "Jeg har et sterkt ønske om å få ryddet opp i min privatøkonomi. Samle alle mine små lån til et stort slik at de mnd kostnadene blir mindre", mann 37 år.
  • "Innfri andre lån og kredittkortlån", kvinne 39 år.
  • "Refinansiere mine forbrukslån i gjensidige, skandiabanken og banknorwegian", kvinne 28 år.
  • "Ønsket å låne penger til husleie og andre kostnader som kom med innflytning i ny leilighet for meg og min samboer. Hun er for øyeblikket ikke i jobb men kommer til å bli det snart. Samt kommer min inntekt til å forbedres kraftig. Og tilbakebetaling vil ikke være noe problem", mann 52 år.
  • "Jeg ønsket å få finansiert gjelden min for at da få bedre oversikt over økonomien min samt en bedre start på det nye året til å få orden på ting. Jeg vil også ha refinansiering for å få en bedre økonomisk hverdag", mann 36 år.
  • "Kjøpe en bil og litt forskjeller ting", mann 35 år.
  • "Jeg ville kjøpe helse og husholdnings artikler pga. av flytting", kvinne 29 år.

Slutt med å betale ekstra på dyre lån

Hvis du kjenner deg igjen i dette, og ønsker å forandre hverdagen din til det bedre - da er bare å klikke her for å fylle ut en uforpliktende søknad om refinansiering eller nytt forbrukslån. Å søke om å  refinansiere kredittkort kan bare bli bedre, og i verste fall betaler du det samme som idag, hvis for eksempel din søknad ikke skulle bli innvilget. Husk at det er meget mulig at ditt nye lån kan ha lavere rente og dermed mindre  låneutgifter i måneden. For hver dag du fortsatt betaler ekstra på dyre lån og kredittkort, taper du penger som du ellers kunne ha brukt på andre ting.

Del denne artikkelen

Samarbeidsbanker

Eminentor samarbeider med flere store og små banker i Norge. Vi streber etter å gi deg det beste mulige lånetilbudet etter en helhetsvurdering av søknaden din. Et lån som er formidlet av Eminentor koster det samme som når du låner direkte av banken. Våre priser kan sammenlignes med priser fra andre selskaper på Finansportalen.no.