Forbrukslån til møbler og interiør

Lån eller refinansier inntil 500 000 kr!

Din søknad behandles av flere banker - kostnadsfritt.
Lånebeløp
150 000
Løpetid
7
Lånet skal brukes til å refinansiere andre lån?
Månedsbeløp Fra 7 544,- *
* Lånksempel: 65 000 kr over 5 år, eksempelrente 6,99%., etabl.geb. 950 kr., mån. avgift 40 kr blir totalt 91 368 kr. Eff.rente 8,69%. Rentes settes individuelt mellom 8,69–25,3%. Lang nedbetalingstid og/eller en medsøker øker sjansene for å få lån. Du kan innfri lånet tidligere enn avtalt løpetid.
Søk nå
2018-01-08         Forbrukslån
Forbrukslån til møbler og interiør

Skrevet av Ida Eldor

 

Det er mye som kreves når man skal kjøpe bolig, men det er også flere utgifter som kommer etter kjøpet. Man har kanskje lyst til å pusse opp deler av boligen man har kjøpt og man har selvsagt lyst til å gjøre det om til sitt eget hjem, med sin stil. Det kan være vanskelig å finansiere oppussing eller nye møbler etter at man har tatt opp lån til bolig, og dermed må man kanskje vente med å kjøpe inn slike ting eller låne penger på en annen måte.

 

De fleste møbel og elektronikkforretninger tilbyr for tiden delbetaling når man handler dyrere varer som sofaer, spisegrupper, kjøleskap, TV-er, stereoanlegg og lignende. Vanlig nedbetalingstid på slike delbetalinger er ofte 36 måneder, som vil si 3 år. En delbetaling er som et lån fra den butikken man handler i og normal rente på delbetalinger er vanligvis ganske høy, fra 19%. Dermed kan det man kjøper på delbetaling ende opp med å koste mye mer enn man hadde tenkt, selv om det man kjøpte egentlig var på tilbud. Det kan derfor være lurt å se etter andre metoder for finansiering og låne penger på andre måter som kanskje vil være billigere alternativer i lengden.

 

Dette er en av grunnene til at man kan vurdere å ta opp et forbrukslån for slike varer istedenfor. Det gjelder helst i tilfeller der man planlegger at man skal bruke over 50 000 kr på møbler eller interiør, ettersom det vil lønne seg mer. Dersom man alt har tatt opp lån på boligen burde man forsikre seg om at man vil være i stand til å innfri det nye forbrukslånet i tillegg til de andre lånene man sitter med. Forbrukslån har vanligvis lavere renter enn delbetalinger eller kredittkort dersom man låner for 50 000 kr eller mer. I tillegg kan man velge å ha lengre nedbetalingstid på et forbrukslån, selv om det anbefales at man ikke planlegger å låne pengene for mer enn 5 år. Forbrukslån kan brukes til akkurat det man ønsker, som er en av grunnene til at det kan være en god idé å ta opp forbrukslån for å få møbler og hvitevarer i den nye boligen sin. Slike ting kan ofte koste en del, selv om man går på billigere butikker som IKEA. Dersom man tar opp et forbrukslån kan man få nominell rente fra 6,99% og man vil kunne låne fra 5000 kr til 500 000 kr uten sikkerhet.

 

ta opp forbrukslån for å få møbler og hvitevarer i den nye boligen sin 

 

Ønsker man å ta opp et forbrukslån er det naturlig at man vil undersøke hvor man vil kunne få det beste lånet med de beste vilkårene. Det kan derfor være lurt å søke om lån via låneformidlere. Da kan man sammenligne de ulike tilbudene man får, og man kan velge det beste. Ettersom den effektive renten på forbrukslån settes på bakgrunn av en individuell kredittvurdering vil det ofte være vanskelig å finne ut nøyaktig hvor bra lån man kan få uten å sende inn en søknad. Ved å bruke en låneformidler vil man kunne søke til flere långivere med kun en søknad, noe som kan være svært tidsbesparende, i tillegg til at man vil kunne få en mye mer oversiktlig sammenligning av lånene man får tilbud om.

  

Hos Eminentor kan du søke om forbrukslån til møbler og interiør. Du kan søke om lån på inntil 500 000 kr uten sikkerhet, uforpliktende og gratis. Vi samarbeider med flere långivere slik at du skal kunne få flere og bedre tilbud på lån. Hos oss sparer du tid på å sammenligne ulike långivere slik at du vet at du får det beste mulige lånet.

 

Søk om forbrukslån via Eminentor – og innred boligen din akkurat slik du ønsker!

Del denne artikkelen

Samarbeidsbanker

Eminentor samarbeider med flere store og små banker i Norge. Vi streber etter å gi deg det beste mulige lånetilbudet etter en helhetsvurdering av søknaden din. Et lån som er formidlet av Eminentor koster det samme som når du låner direkte av banken. Våre priser kan sammenlignes med priser fra andre selskaper på Finansportalen.no.