Hvorfor burde man ha kredittkort?

Lån eller refinansier inntil 500 000 kr!

Din søknad behandles av flere banker - kostnadsfritt.
Lånebeløp
150 000
Løpetid
7
Lånet skal brukes til å refinansiere andre lån?
Månedsbeløp Fra 7 544,- *
* Lånksempel: 65 000 kr over 5 år, eksempelrente 6,99%., etabl.geb. 950 kr., mån. avgift 40 kr blir totalt 91 368 kr. Eff.rente 8,69%. Rentes settes individuelt mellom 8,69–25,3%. Lang nedbetalingstid og/eller en medsøker øker sjansene for å få lån. Du kan innfri lånet tidligere enn avtalt løpetid.
Søk nå
2018-01-05         Kredittkort
Hvorfor burde man ha kredittkort?

Skrevet av Ida Eldor

Flere er kanskje skeptiske til å ha kredittkort og tror at det automatisk vil føre til mange høye kostnader om man bruker det. Det er derimot flere fordeler med å ha kredittkort, basert på hva man bruker penger på i hverdagen og på ferie. Kredittkort er veldig greie å bruke dersom man har orden på økonomien sin og klarer å tilbakebetale det fulle beløpet man har brukt på kredittkortet ved første forfall. De fleste kredittkort har 30-50 dagers betalingsutsettelse, så om man betaler alt ved forfall får man nemlig ingen renter å betale, og bruken av kortet blir dermed nesten som om man får et lite gratis lån.

Kredittkort blir brukt med fordeler 

Kredittkort i hverdagen

Kredittkort kan ha fordeler for deg til hverdagslivet. Man kan få kredittkort som har drivstoffrabatt på stasjoner som Shell, Esso og Circle K. Man kan i tillegg få fordeler som cashback på matvarer, klær og sko. Man kan også få rabatter på ting som elektronikk, for eksempel med Komplett Bank Mastercard. Kredittkort med cashback vil si at man får en prosentandel på det man handler tilbake, vanligvis måneden etter. Flere kredittkort fra Santander har cashback og rabatter, både for vanlige butikker men også på forskjellige nettbutikker. Hvilke rabatter man får kommer an på hvilket kredittkort man velger og man burde derfor vurdere hva man skal bruke kredittkortet til før man søker om et kort. Kredittkort med gode fordeler som man kan bruke til hverdags er for eksempel Gebyrfri Visa, re:member, 365 Direkte Mastercard, Ikano Visa og Credits Visa Kredittkort.

 Bonuspoeng hos flyselskap med kredittkort

 

Kredittkort på ferie

Kredittkort har også flere fordeler på ferie. Det er for eksempel en god del kredittkort som tilbyr gratis reiseforsikring dersom man betaler over 50% av reisen med kredittkortet. I tillegg kan det være lurt å ta med kredittkort på ferie, ettersom det vil gjøre turen tryggere, skulle uhellet være ute og man blir ranet. Det kan også være greit å ha kredittkort ettersom flere hoteller gjerne tar et depositum ved innsjekk. Dersom man bruker kredittkortet til dette vil man kunne bruke pengene sine på resten av ferien, og ettersom de blir tilbakebetalt når man sjekker ut er det ingen ekstra kostnader ved å bruke kredittkortet til dette.

Noen kredittkort samarbeider med forskjellige flyselskap og har fordeler hos disse selskapene. For eksempel kan man få bonuspoeng når man bruker kredittkortet som man siden kan bruke på flybilletter for det spesifikke flyselskapet de har kredittkortutstederen har en avtale med. I tillegg er finnes det kredittkort som har avtaler med forskjellige leiebilselskaper som dermed kan gjøre det billigere for deg å leie bil når du er ute og reiser. Kredittkort som egner seg bra til å bruke ved reise er for eksempel American Express, og yA Bank Kredittkort.

Kredittkort via Eminentor

Hos oss i Eminentor kan du søke om å få kredittkort. Vi samarbeider med flere kredittkortutstedere slik at du skal ha ulike tilbud å velge mellom, og kan finne et kredittkort som vil passe deg og dine behov.

Søk om kredittkort via Eminentor – og få flere fordeler!

Del denne artikkelen

Samarbeidsbanker

Eminentor samarbeider med flere store og små banker i Norge. Vi streber etter å gi deg det beste mulige lånetilbudet etter en helhetsvurdering av søknaden din. Et lån som er formidlet av Eminentor koster det samme som når du låner direkte av banken. Våre priser kan sammenlignes med priser fra andre selskaper på Finansportalen.no.