Refinansiering av gjeld etter jul

Lån eller refinansier inntil 500 000 kr!

Din søknad behandles av flere banker - kostnadsfritt.
Lånebeløp
150 000
Løpetid
7
Lånet skal brukes til å refinansiere andre lån?
Månedsbeløp Fra 7 544,- *
* Lånksempel: 65 000 kr over 5 år, eksempelrente 6,99%., etabl.geb. 950 kr., mån. avgift 40 kr blir totalt 91 368 kr. Eff.rente 8,69%. Rentes settes individuelt mellom 8,69–25,3%. Lang nedbetalingstid og/eller en medsøker øker sjansene for å få lån. Du kan innfri lånet tidligere enn avtalt løpetid.
Søk nå
2018-01-03         Refinansiering
Refinansiering av gjeld etter jul

Skrevet av Ida Eldor

 

Julen er snart over for denne gang, de fleste er i gang med å ta ned dekorasjoner og gå tilbake til hverdagen igjen. Men ikke alles økonomi er like bra som den var før jul. Nordmenn bruker mye penger på både gaver og mat i desember, og man bruker gjerne mer enn man egentlig har råd til. Julen er en tid der folk ikke vil vise at de har dårlig råd som er grunnen til at flere bruker kredittkort og tar opp smålån til julefeiringen.

 

Kredittkort, delbetalinger og smålån har ofte veldig høye renter, noe som gjør at det vil bli veldig dyrt å holde disse lånene i lengden. Så dersom man vet at man vil slite med å betale tilbake pengene ved forfall før de påbeløper seg renter kan det være en idé å se etter en bedre utvei. En god løsning dersom man sitter med mye gjeld i denne typen lån er kan være å refinansiere gjelden.

 

 Få tilbake formen på økonomien også!

 

Når man refinansierer gjeld tar man opp et nytt lån for å innfri den gamle gjelden. Det vil ikke være mulig å låne mer penger enn man allerede skylder dersom man tar opp et lån for å refinansiere. Refinansiering kan være greit for den som sliter med lite oversikt over sine lån, som gjør at man for eksempel glemmer å betale ned på noen av lånene og kredittkortregningene. Det kan være man har flere kredittkort man har brukt i førjulstiden som det er viktig å betale tilbake på for å unngå betalingsanmerkninger. Refinansiering av gjeld vil kunne skape bedre oversikt ved at man kun har ett lån å forholde seg til. Dette vil også for de fleste bety en lavere effektiv rente, ettersom man kun betaler gebyrer på ett lån, istedenfor flere.

 

 Forbrukslån til refinansiering gir deg bedre råd etter jul

 

Refinansiering av gjeld foretas vanligvis på to forskjellige måter, enten ved å refinansiere i et lån med sikkerhet eller i et lån uten sikkerhet. Lån med sikkerhet er vanligvis boliglån, billån eller lignende, og kjennetegnes av at de har lavere rente enn lån uten sikkerhet. Lån uten sikkerhet er også kjent som forbrukslån, og har høyere renter enn lån med sikkerhet, nettopp fordi man ikke trenger å stille sikkerhet i noe man eier for å få lånet. Det gjør det mer risikabelt for långiverne, som er grunnen til at renten settes høyere. På lån uten sikkerhet eller forbrukslån settes renten basert på en kredittvurdering av deg og man kan få bedre rente dersom man har høy lønn eller man søker om lånet sammen med andre. Om man ikke har muligheten til refinansiering av gjeld i et lån med sikkerhet, vil det likevel kunne lønne seg å refinansiere i et forbrukslån. Som sagt kan det føre til bedre oversikt og lavere rentekostnader, ettersom man kan få bedre rente av å låne et høyere beløp ett sted, sammenlignet med å låne småbeløp flere steder.

 

Sammenlign forbrukslån for refinansiering med konkurrenter 

 

Hos oss i Eminentor kan du søke om å refinansiere din gjeld i et lån uten sikkerhet. Eminentor gir deg muligheten til å søke om å refinansiere inntil 500 000 kr uten sikkerhet. Vi sammenligner ulike tilbud på refinansiering slik at du skal kunne få det beste tilbudet, som passer din økonomiske situasjon. Ved å sende inn en søknad hos Eminentor søker man automatisk om refinansiering hos flere forskjellige banker og långivere. Slik kan vi finne et bedre tilbud til deg, og du kan selv sjekke ut de forskjellige tilbudene på ”MinSide”. Der kan du velge det lånet for refinansiering du selv ønsker, slik at du kan få en lettere hverdag.

 

Søk om refinansiering av gjeld via Eminentor – og få bedre råd til neste julefeiring!

Del denne artikkelen

Samarbeidsbanker

Eminentor samarbeider med flere store og små banker i Norge. Vi streber etter å gi deg det beste mulige lånetilbudet etter en helhetsvurdering av søknaden din. Et lån som er formidlet av Eminentor koster det samme som når du låner direkte av banken. Våre priser kan sammenlignes med priser fra andre selskaper på Finansportalen.no.