Hvorfor sammenligne forbrukslån?

Lån eller refinansier inntil 500 000 kr!

Din søknad behandles av flere banker - kostnadsfritt.
Lånebeløp
150 000
Løpetid
7
Lånet skal brukes til å refinansiere andre lån?
Månedsbeløp Fra 7 544,- *
* Lånksempel: 65 000 kr over 5 år, eksempelrente 6,99%., etabl.geb. 950 kr., mån. avgift 40 kr blir totalt 91 368 kr. Eff.rente 8,69%. Rentes settes individuelt mellom 8,69–25,3%. Lang nedbetalingstid og/eller en medsøker øker sjansene for å få lån. Du kan innfri lånet tidligere enn avtalt løpetid.
Søk nå
2017-12-28         Forbrukslån
Hvorfor sammenligne forbrukslån?

Skrevet av Ida Eldor

 

Forbrukslån er lån uten sikkerhet som man vanligvis tar opp for å dekke et slags forbruk, for eksempel regninger, reparasjoner, oppussing, ferier eller lignende. Som man forstår, kan forbrukslån brukes til akkurat det man vil. Det er for tiden veldig mange tilbydere av forbrukslån, og det kan derfor være vanskelig å vite hva som er forskjellen på de ulike lånene. Dette er også grunnen til at flere finansagenter og låneformidlere har kommet på markedet. Ved hjelp av låneformidlere kan man søke om flere ulike lån samtidig for så å sammenligne tilbudene.

 

Ettersom det er mange långivere og andre aktører som reklamerer med billige forbrukslån kan det være vanskelig å vite hvilket som faktisk vil være det beste. Saken er at selv om noen man kjenner har fått et bra forbrukslån med gode vilkår fra en bank er det ikke sikkert man vil få samme tilbudet. Hvilken rente man får og hvor bra vilkårene er settes individuelt basert på kredittvurderingen til den personen som søker om lånet. Det kan derfor være lurt å sammenligne flere forskjellige forbrukslån før man velger ett.

 

 Ferie med billig forbrukslån

 

Måten man sammenligner slike forbrukslån på kan enten gjøres ved å sammenligne priseksemplene de fleste har på sine hjemmesider, men for å få helt nøyaktige tall må man sende inn søknader til långiverne. Dette gjør man fordi man gjerne vil se hvor mye man maksimalt kan låne forskjellige steder, basert på sin egen kredittvurdering. Mange ønsker også å få vite nøyaktig hvilke betingelser og lånevilkår de forskjellige långiverne tilbyr. Man kan sende inn søknader til hver enkelt bank som tilbyr forbrukslån dersom det er noe man ønsker, men det lettere alternativet er å bruke låneformidlere. Å ta i bruk sammenligningstjenesten til låneformidlere eller finansagenter er helt kostnadsfritt og uforpliktende. Det vil si at man kan søke om lån, uten at man er nødt til å godta noen av tilbudene, dersom man ikke ønsker lånet likevel.

 

Familie på ferie med forbrukslån 

 

Dett er en av grunnene til at det ofte kan lønne seg å bruke sammenligningstjenestene til låneformidlere. Man betaler ikke noe for tjenesten og man sparer vanligvis tid i forhold til om man skulle sendt inn en søknad til hver eneste bank for å få et tilbud. Låneformidlere kan også være mer behjelpelige ved å tilby ekstra tjenester som rådgivning, slik at du kan få hjelp til hvordan du skal håndtere innbetalingene og lignende.

 

Hos Eminentor kan du sammenligne ulike tilbud på forbrukslån. Hos oss kan du søke om inntil 500 000 kr uten sikkerhet. Du får de ulike tilbudene på ”MinSide” og kan selv velge hvilket av lånene du ønsker å takke ja til. Tjenesten vår er gratis og uforpliktende, så det er helt opp til deg om du faktisk ønsker å ta opp lånet.

 

Sammenlign forbrukslån via Eminentor – og få bedre vilkår!

Del denne artikkelen

Samarbeidsbanker

Eminentor samarbeider med flere store og små banker i Norge. Vi streber etter å gi deg det beste mulige lånetilbudet etter en helhetsvurdering av søknaden din. Et lån som er formidlet av Eminentor koster det samme som når du låner direkte av banken. Våre priser kan sammenlignes med priser fra andre selskaper på Finansportalen.no.