Låne penger til oppussing

Lån eller refinansier inntil 500 000 kr!

Din søknad behandles av flere banker - kostnadsfritt.
Lånebeløp
150 000
Løpetid
7
Lånet skal brukes til å refinansiere andre lån?
Månedsbeløp Fra 7 544,- *
* Lånksempel: 65 000 kr over 5 år, eksempelrente 6,99%., etabl.geb. 950 kr., mån. avgift 40 kr blir totalt 91 368 kr. Eff.rente 8,69%. Rentes settes individuelt mellom 8,69–25,3%. Lang nedbetalingstid og/eller en medsøker øker sjansene for å få lån. Du kan innfri lånet tidligere enn avtalt løpetid.
Søk nå
2017-12-28         Hus og hjem
Låne penger til oppussing

Skrevet av Ida Eldor

 Finansiere oppussingen med et lån

Oppussing kan fort bli svært dyrt og det er ikke minst veldig tidkrevende. Det er vanligvis dyrt med selve oppussingen i tillegg til at man kanskje også må flytte ut av boligen man pusser opp for en liten periode mens arbeidet pågår. Oppussing kan ta lang tid og noen ganger møter man på problemer som gjør prosessen enda lengre, og som gjør at det koster mer. Man kan finansiere oppussing med kredittkort, smålån, delbetalinger, eller penger man har spart opp, men det kan også hende at noen vil trenge å ta opp forbrukslån for å dekke kostnadene ved oppussing, ettersom det kan komme uforutsette utgifter.

 

Finansiere oppussing med forbrukslån

 

Mange betaler nok oppussing med oppsparte midler og kredittkort, men det er som sagt ikke en mulighet for alle. De fleste kan nok vente med oppussingen til de har spart opp nok penger til å utføre arbeidet uten å få ekstra gjeld, men av og til går ting i stykker, som fører til at man må pusse opp, og det er det kanskje ikke alle som har planlagt for. Da vil det være en mulighet å ta opp lån som finansieringsmetode for oppussingen.

 

 Innrede og pusse opp med kredittkort

 Forbrukslån til oppussing

Forbrukslån til oppussing kan være en god idé fordi man vil kunne låne et større beløp et sted, som gjør at rentene vanligvis er lavere enn dersom man bruker kredittkort. Det kan også være lurt å ta opp forbrukslån fordi man vet at man ikke vil klare å betale det fulle beløpet på kredittkortregningen ved forfall, noe som fører til at det resterende beløpet vil få veldig høye renter ved tilbakebetaling. Forbrukslån vil man som oftest få lavere rente på i forhold til den gjennomsnittlige renten på kredittkort, så dermed vil det kunne lønne seg å ta opp forbrukslån om man vet at man vil trenge et høyere beløp. Ved beløp på under 50 000 kr vil forbrukslån vanligvis få veldig høy rente og det vil da kunne være bedre å bruke kredittkort.

 

 Forbrukslån til oppussing

 Oppussinger øker boligens markedsverdi

Lån til oppussing kan føre til en verdiøkning av boligen ved salg, som vil si at et slikt lån kan være en investering. Forbrukslån kan brukes til akkurat det man ønsker og man vil ikke trenge å få godkjent det man skal bruke pengene til av banken, eller stille sikkerhet i noe for å få lånet. Dette er grunnen til at forbrukslån har høyere renter enn vanlige lån med sikkerhet. Dersom man ønsker å ta opp forbrukslån burde man likevel lage en detaljert nedbetalingsplan, hvor man planlegger å få innfridd lånet innen 5 år. Man burde heller ikke låne mer enn 5 ganger brutto inntekt, ettersom det vanligvis gjør det vanskelig å betale tilbake pengene.

 Sammenlign lånetilbud før du bestemmer deg for å låne penger

Hos Eminentor kan du søke om forbrukslån til oppussing av hovedbolig, fritidsbolig og uteområde. Du kan søke om å låne inntil 500 000 kr uten sikkerhet til akkurat det du vil. Hos oss kan du sammenligne tilbud fra forskjellige långivere, slik at du kan velge det beste forbrukslånet med best rente og lånevilkår!

 

Søk om lån via Eminentor – og kom i gang med oppussingen du også!

Del denne artikkelen

Samarbeidsbanker

Eminentor samarbeider med flere store og små banker i Norge. Vi streber etter å gi deg det beste mulige lånetilbudet etter en helhetsvurdering av søknaden din. Et lån som er formidlet av Eminentor koster det samme som når du låner direkte av banken. Våre priser kan sammenlignes med priser fra andre selskaper på Finansportalen.no.