Nyttårsforsetter

Lån eller refinansier inntil 500 000 kr!

Din søknad behandles av flere banker - kostnadsfritt.
Lånebeløp
150 000
Løpetid
7
Lånet skal brukes til å refinansiere andre lån?
Månedsbeløp Fra 7 544,- *
* Lånksempel: 65 000 kr over 5 år, eksempelrente 6,99%., etabl.geb. 950 kr., mån. avgift 40 kr blir totalt 91 368 kr. Eff.rente 8,69%. Rentes settes individuelt mellom 8,69–25,3%. Lang nedbetalingstid og/eller en medsøker øker sjansene for å få lån. Du kan innfri lånet tidligere enn avtalt løpetid.
Søk nå
2017-12-27         Sparing
Nyttårsforsetter

Skrevet av Ida Eldor

 

Julefreden har senket seg over de aller fleste, noen er kanskje tilbake på jobb, mens andre nyter noen ekstra velfortjente fridager. De offisielle høytidsdagene er over og de fleste begynner å glede seg til nyttårsaften og til å legge planer for det nye året. Nyttårsfeiringen har for mange med seg nyttårsforsetter, som vanligvis er ting man ønsker å gjøre bedre enn man gjorde dem i året før. Noen vanlige nyttårsforsetter er ting som å trene mer, spise sunnere, spare mer penger, eller bruke mindre penger på forbruksvarer. Kanskje man har fått penger til jul og ønsker å starte sparingen med en gang.

 

Nytt år ny og bedre økonomi 

 

For deg som ønsker å spare mer penger neste år kan det være greit å sette opp en egen konto du kan spare penger på. Dette kan være enten du ønsker å spare opp penger på en bufferkonto, om du ønsker å spare penger til ferie, eller om du vil kjøpe deg bolig og ønsker å spare opp penger til egenkapital. En separat sparekonto kan gjøre det enklere å spare, samt vanskeligere å bruke pengene igjen, ettersom ingen har lyst til å ta penger fra sparekontoen for å bruke det på forbruksvarer.

 

Spar penger i det nye året

 

Uavhengig av hva man ønsker å spare til, vil det alltid være lurt å spare penger, fremfor å bruke dem på forbruksvarer som egentlig ikke har en verdi over lengre tid. Å spare penger vil kunne gi deg noe av høyere verdi som kan vare lengre, sammenlignet med å kjøpe noe av lav verdi nå. Det finnes forskjellige kontoer man kan spare penger på. Det mest vanlige er å spare med rentesparing. Da sparer man penger på en konto som har høyere rente enn en vanlig bruks- og lønnskonto. En annen sparekonto er høyrente- eller fastrentekonto, hvor banken har muligheten til å sette en fast høyere rente på sparekontoen. Dersom man er mellom 18 og 33 år og ønsker å spare, kan det være lurt å spare penger i en BSU konto. BSU kontoer er i hovedsak for boligsparing, og pengene man setter inn vil bli låst den 31. Desember hvert år, slik at det da kun vil være mulig å ta ut pengene ved boligkjøp. BSU kontoer har vanligvis høyere rente enn vanlige sparekontoer, og man får også andre fordeler som inntil 5000 kr i skattelette. Det finnes også sparekontoer for barn, dersom man ønsker å sette opp dette for barnas fremtid. I tillegg er det selvfølgelig lurt å begynne sparingen til pensjon ganske tidlig, og det finnes også egne ordninger med sparekontoer for dette.

 

Sett opp en ny sparekonto for det nye året, og spar mer penger 

 

Hvor gode betingelser man kan få på sparekonto er forskjellig fra bank til bank. Dette er grunnen til at man burde sammenligne renten man kan få i forskjellige banker før man velger en bank man har sparekonto i, uansett hvilken type sparekonto man skal ha. Når man skal spare penger vil det være viktig å finne en bank med høyest mulig rente på sparekontoen, slik at du vil få best utbytte av å ha pengene stående i den banken.

 

 Spar penger til barna i det nye året

 

Hos oss i Eminentor kan du få hjelp til å sette opp en sparekonto. Du kan sette opp en sparekonto til nøyaktig det formålet du tenker deg. Vi samarbeider med flere banker slik at du skal kunne velge en konto med høy rente og gode vilkår.

 

Tyvstart nyttårsforsettet nå – og sett opp sparekonto ved hjelp av Eminentor!

Del denne artikkelen

Samarbeidsbanker

Eminentor samarbeider med flere store og små banker i Norge. Vi streber etter å gi deg det beste mulige lånetilbudet etter en helhetsvurdering av søknaden din. Et lån som er formidlet av Eminentor koster det samme som når du låner direkte av banken. Våre priser kan sammenlignes med priser fra andre selskaper på Finansportalen.no.