Start 2018 med mindre i gjeld

Lån eller refinansier inntil 500 000 kr!

Din søknad behandles av flere banker - kostnadsfritt.
Lånebeløp
150 000
Løpetid
7
Lånet skal brukes til å refinansiere andre lån?
Månedsbeløp Fra 7 544,- *
* Lånksempel: 65 000 kr over 5 år, eksempelrente 6,99%., etabl.geb. 950 kr., mån. avgift 40 kr blir totalt 91 368 kr. Eff.rente 8,69%. Rentes settes individuelt mellom 8,69–25,3%. Lang nedbetalingstid og/eller en medsøker øker sjansene for å få lån. Du kan innfri lånet tidligere enn avtalt løpetid.
Søk nå
2017-12-25         Hint og tips
Start 2018 med mindre i gjeld

Av: Ahtesham Virk

Julen er vel overstått  og store deler av norges befolkning har feiret høytiden og det nye året med mye god mat, gaver og trivelige stunder med sine nære og kjære.  Noen har reist på innlandsturer, mens andre har reist til varmere strøk for å feire jul og nyttår.  Hvordan nordmenn velger å finansiere jul og nyttårsfeiring varierer, men at Kredittkort dekker en stor del av nordmenns pengebruk rundt årsskiftet er ingen hemmelighet. For mange er det ikke noe problem å tilbakebetale lånte penger, men for mange andre kan det rett og slett ha blitt for mye.

Start 2018 med mindre gjeld og utgifter


Kredittkort og smålån har som kjent et høyt rentenivå som gjenspeiler seg i hvor mye man må betale for å ha lånet. For mange kan det bli vanskelig å betale tilbake pengene man skylder, og ender ofte opp med kun å betale rentekostnadene hver måned. Selve kredittkortgjelden blir ikke nedbetalt og man blir ikke kvitt det man skylder.

Det er et  faktum at refinansiering reduserer låneutgifter og kan hjelpe deg med å bli kvitt gjeld fortere. Tusenvis av  nordmenn refinansierer sine lån daglig. Det gjelder spesielt forbrukslån og kredittkort som vanligvis innebærer høye lånekostnader og renteutgifter.

Våre låneeksperter mener at nordmenn bør så tidlig som mulig i 2018 refinansiere sine lån uten sikkerhet, for å gjøre det lettere for seg å tilbakebetale og omsider bli kvitt sin gjeld. Refinansiering er like relevant for personer som  lånt penger  fra ulike steder, som for eksempel kredittkortgjeld, som man ønsker å ha større kontroll over. Samler du dine lån hos en bank oppnår du større kontroll og synlighet, og dessuten lavere rente på ditt nye refinansieringslån.

For at man skal få ned renten kan det lønne seg å se an mulighetene refinansiering kan gi deg. Man kan spare en del penger ved å bytte lån, men dette avhenger av størrelsen på beløpet man ønsker å refinansiere. Gjeld fra 10 000 kroner og opptil 500 000 kroner  vil man normalt sett spare en del på gjennom en refinansiering.

Uforpliktende og kostnadsfritt å bruke en låneformidler


Du har ingenting å tape på å søke om å refinansiere din gjeld. En låneformidler sender din søknad til flere banker som svarer på din lånesøknad med sine tilbud og hvor mye de anser at du kan låne. Å søke om refinansiering gjennom en låneformidler koster deg ingenting, og kan være en gunstigere framgangsmetode for deg. Låneformidleren samler flere tilbud fra flere norske banker, som vil lokke deg til å bli kunde ved å tilby deg den lavest mulige  lånerenten. Tilbudene kan du sammenligne og  velge på MinSide. Denne MinSide-løsningen tilbys av Eminentor til kunder som søker om  refinansiering, forbrukslån og lån uten sikkerhet.

Refinansier gjelden din i 2018 - men sammenlign bankene først

Ved å sammenligne lånetilbud fra flere banker har man muligheten til å kutte sine lånekostnader med rundt 30 prosent. Undersøkelser viser at 1 av 3 kunder kan spare titusenvis av kroner i året ved å ved å samle sine smålån og kredittkortgjeld til et forbrukslån med lavere rente. Undersøkelsene omfatter kunder som har lånt penger uten sikkerhet mellom 10 000 - 500 000 kroner.

 Lånetagere som refinansierer sine lån vil kunne spare store summer og fortere betale ned sine lån på grunn av gunstigere rentevilkår. Vi anbefaler at  man  ikke låne penger uten først å ha sammenlignet rentevilkårene fra flere banker. 

MinSide gir deg oversikt og kontrollen når du har flere banktilbud fremfor deg. Du er velinformert og kan  finne frem til det tilbudet som gir deg lavest rentekostnader. Ser du et tilbud du er fornøyd med kan du  velge dette tilbudet med godt informert  om at du har fått et av markedets beste banktilbud på refinansiering.

Når du har tatt et billigere lån, med lavest mulig rente, setter du deg i en bedre økonomisk situasjon til å betale ned på en større del av din gjeld. 


Via Eminentor kan du refinansiere kredittkortgjeld i 2018, og starte det nye året med lavere låneutgifter og bedre privatøkonomi.

Del denne artikkelen

Samarbeidsbanker

Eminentor samarbeider med flere store og små banker i Norge. Vi streber etter å gi deg det beste mulige lånetilbudet etter en helhetsvurdering av søknaden din. Et lån som er formidlet av Eminentor koster det samme som når du låner direkte av banken. Våre priser kan sammenlignes med priser fra andre selskaper på Finansportalen.no.