Lavere rente med refinansiering

Lån eller refinansier inntil 500 000 kr!

Din søknad behandles av flere banker - kostnadsfritt.
Lånebeløp
150 000
Løpetid
7
Lånet skal brukes til å refinansiere andre lån?
Månedsbeløp Fra 7 544,- *
* Lånksempel: 65 000 kr over 5 år, eksempelrente 6,99%., etabl.geb. 950 kr., mån. avgift 40 kr blir totalt 91 368 kr. Eff.rente 8,69%. Rentes settes individuelt mellom 8,69–25,3%. Lang nedbetalingstid og/eller en medsøker øker sjansene for å få lån. Du kan innfri lånet tidligere enn avtalt løpetid.
Søk nå
2017-12-25         Refinansiering
Lavere rente med refinansiering

Skrevet av Ida Eldor

 

Mange i Norge sliter med at de har mye gjeld og at gjelden er spredd litt rundt omkring. Det er særlig mange som har gjeld fra kredittkort, delbetalinger og smålån etter juletiden. Det kan bli dyrt når mange gaver skal handles inn, man handler mat for mye mer penger sammenlignet med resten av året, og kanskje man pusser opp litt slik at det blir ekstra fint til den store feiringen. Det kan derfor være lurt å samle all gjelden etter man er ferdig med julefeiringen, og det gjør man ved å refinansiere gjelden i et nytt lån.

 

Samle gjeld i et nytt lån 

 

En av de største fordelene med refinansiering er at det kan bidra til at man får lavere effektiv rente. Renten på kredittkort er vanligvis ganske høy, fra 25%, det samme gjelder delbetalinger og smålån. Dersom man har flere slike finansieringsmetoder man betaler for betaler man også mest sannsynlig flere gebyr, for eksempel årsgebyr eller månedsgebyr for kredittkort, samt termingebyr når man betaler regninger på smålån og delbetalinger. Dersom man har for eksempel 3 forskjellige kredittkort og termingebyret er på 59 kr i måneden vil det tilsvare 2124 kr på ett år, og det er uten den nominelle renten! Dermed kan man ved å samle all gjelden i ett lån bli kvitt mye av kostnaden som går til slike gebyrer, og dermed senke den effektive renten.

 

Mye kredittkortgjeld, refinansier og få lavere rente 

 

I tillegg vil man ofte kunne få bedre oversikt dersom man refinansierer gjeld inn i et nytt lån. Man slipper å holde styr på flere forskjellige termindatoer og beløper, og betaler kun inn til et sted, en gang i måneden. Det kan bety forskjellen på å betale ned gjelden på en forsvarlig måte, eller å få inkassovarsel fordi man har glemt den ene regningen. Det er også mulig at man kan få lavere rente når man refinansierer fordi i stedet for å låne mange småbeløp vil man lånet et større beløp fra en aktør. Dette gir den aktøren mulighet til å sette en bedre rente, ettersom man vanligvis får bedre rente om man låner en høyere sum. Å refinansiere gjeld i et lån gjør også mest sannsynlig at man vil få muligheten til å ha lengre løpetid på lånet, noe som også kan bidra til at man får senket renten. En viktig ting å huske på når man skal refinansiere gjeld er at man ikke kan låne mer enn det man har i gjeld som skal refinansieres. Dette gjelder for at man skal kunne bli kvitt den gjelden man har, i stedet for å akkumulere mer gjeld.

 

Lavere rente med refinansiering av gjeld 

 

Nå kan du søke om å refinansiere din gjeld ved hjelp av Eminentor. Vi sammenligner tilbud fra flere långivere for deg, slik at du sparer tid på hele prosessen. Du får forskjellige tilbud på ”MinSide” og kan selv velge det lånet for refinansiering som passer best for deg, og som har best rente og vilkår. Ved hjelp av Eminentor kan du refinansiere inntil 500 000 kr uten sikkerhet.

 

Søk om refinansiering via Eminentor – og få lavere rente på din gjeld.

Del denne artikkelen

Samarbeidsbanker

Eminentor samarbeider med flere store og små banker i Norge. Vi streber etter å gi deg det beste mulige lånetilbudet etter en helhetsvurdering av søknaden din. Et lån som er formidlet av Eminentor koster det samme som når du låner direkte av banken. Våre priser kan sammenlignes med priser fra andre selskaper på Finansportalen.no.