Finansiere sommerferien

Lån eller refinansier inntil 500 000 kr!

Din søknad behandles av flere banker - kostnadsfritt.
Lånebeløp
150 000
Løpetid
7
Lånet skal brukes til å refinansiere andre lån?
Månedsbeløp Fra 7 544,- *
* Lånksempel: 65 000 kr over 5 år, eksempelrente 6,99%., etabl.geb. 950 kr., mån. avgift 40 kr blir totalt 91 368 kr. Eff.rente 8,69%. Rentes settes individuelt mellom 8,69–25,3%. Lang nedbetalingstid og/eller en medsøker øker sjansene for å få lån. Du kan innfri lånet tidligere enn avtalt løpetid.
Søk nå
2017-12-21         Reise og ferie
Finansiere sommerferien

Skrevet av Ida Eldor

 

En skikkelig ferie krever vanligvis en del planlegging uansett hvor man ønsker å dra. Det kan derfor være lurt å begynne planleggingen allerede nå. Mange har kanskje begynt å tenke på sommerferien, og noen ønsker seg kanskje penger til ferie i julegave. Flere har nok også enten begynt å spare penger til ferie og noen har kanskje til og med bestilt ferien allerede.

 

 Finansier sommerferien med kredittkort eller forbrukslån

 

Det finnes flere metoder å finansiere sommerferien på, for eksempel ved hjelp av sparing, kredittkort eller forbrukslån. Det som ofte er lurest er å spare penger. Da vet man at man vil kunne få en flott ferie og man trenger ikke å bekymre seg for å betale tilbake noe, ettersom man har fullt finansiert turen selv. Hvis du starter å spare penger nå, eller i januar, vil du ha hele 6 måneder å spare penger på før det faktisk er sommerferie. Det vil gi de fleste en mulighet til å kunne dra et eller annet sted de ønsker seg. Finn ut hvor du ønsker å dra på ferie og hvor mye det vil koste, del det opp på 6 måneder, så vet du hvor mye du bør spare i måneden for å kunne få den ferien du ønsker.

 

Kredittkort kan ha fordeler på ferie, sommerferie på kredittkort 

 

Kredittkort

Selv om man har spart opp penger til ferien og egentlig kan betale alt med en gang, kan det være lurt å ta i bruk kredittkort når man bestiller. Flere kredittkort har fordeler som at man får reiseforsikring dersom over 50% av reisen betales med kredittkortet. Dette vil si at man sparer penger ved at man slipper å kjøpe ekstra reiseforsikring. Hvis man har spart opp alt man trenger vil man også kunne betale kredittkortregningen ved forfall, og dermed betaler man ikke noe ekstra i renter og gebyrer. Det kan også være greit å ha med seg et kredittkort når man er ute og reiser, ettersom man da vil ha en liten forsikring hvis man skulle bli frastjålet andre betalingsmidler. Kredittkort på reise har også flere fordeler du kan lese om her.

 

Ferie med kredittkort eller forbrukslån

 

Forbrukslån

Dersom man ikke har spart opp noe særlig penger til ferien trenger man ikke å fortvile. Et forbrukslån kan brukes til akkurat det man ønsker, og ferie er en av tingene flere bruker det på. Forbrukslån har ofte lavere renter enn kredittkort på store beløp, så om det står mellom de to finansieringsmulighetene og du planlegger en dyrere ferie eller at du skal ha penger til ferie og noe annet, burde du kanskje søke om et forbrukslån istedenfor et kredittkort. Forbrukslån vil vanligvis lønne seg dersom man søker om beløp på over 50 000 kr. Mindre beløp enn dette vil kunne ha svært høye renter, og da vil det kunne lønne seg med et kredittkort likevel. Forbrukslån bør kunne tilbakebetales innen 5 år for at de skal være lønnsomme, og man burde derfor vurdere om man trenger et slikt lån før man søker om det, eller om man vil klare å kutte ned på noe av forbruket slik at man kan spare penger istedenfor.

 

 Finansier sommerferien ved hjelp av Eminentor

 

Finansiering av ferie via Eminentor

Hos oss i Eminentor kan man få hjelp til å finansiere sommerferien, enten man ønsker å spare, finne et kredittkort, eller søke om forbrukslån. Vi samarbeider med flere banker og långivere slik at du skal kunne få de beste tilbudene på banktjenester, kredittkort og lån. Via Eminentor kan du finne kredittkort som passer til forskjellige bruksområder, og du kan søke om lån på inntil 500 000 kr uten sikkerhet. Eminentor’s tjenester er både gratis og uforpliktende.

 

Få hjelp til finansiering av Eminentor – og planlegg din sommerferie nå!

Del denne artikkelen

Samarbeidsbanker

Eminentor samarbeider med flere store og små banker i Norge. Vi streber etter å gi deg det beste mulige lånetilbudet etter en helhetsvurdering av søknaden din. Et lån som er formidlet av Eminentor koster det samme som når du låner direkte av banken. Våre priser kan sammenlignes med priser fra andre selskaper på Finansportalen.no.