Pusse opp ved hjelp av forbrukslån

Lån eller refinansier inntil 500 000 kr!

Din søknad behandles av flere banker - kostnadsfritt.
Lånebeløp
150 000
Løpetid
7
Lånet skal brukes til å refinansiere andre lån?
Månedsbeløp Fra 7 544,- *
* Lånksempel: 65 000 kr over 5 år, eksempelrente 6,99%., etabl.geb. 950 kr., mån. avgift 40 kr blir totalt 91 368 kr. Eff.rente 8,69%. Rentes settes individuelt mellom 8,69–25,3%. Lang nedbetalingstid og/eller en medsøker øker sjansene for å få lån. Du kan innfri lånet tidligere enn avtalt løpetid.
Søk nå
2017-12-20         Forbrukslån
Pusse opp ved hjelp av forbrukslån

Skrevet av Ida Eldor

 

Å pusse opp kan fort bli dyrt, uavhengig av om man pusser opp hovedbolig, fritidsbolig eller utearealer. Oppussing krever ofte at man sparer opp penger på forhånd slik at man kan finansiere disse prosjektene. Men det kan være vanskelig å vente til man har fått spart opp alt man trenger og i noen tilfeller må ting fikses med en gang. Dersom man trenger hjelp til finansiering av slike prosjekter kan det lønne seg å ta opp et forbrukslån. Forbrukslån kan brukes til akkurat det man selv ønsker, men burde brukes på noe som vil skape mer verdi for deg. Å pusse opp en bolig vil som oftest kunne gi en verdiøkning på boligen ved salg, og dermed kan man føle at man får noe igjen for lånet.

 

 Forbrukslån kan finansiere nødvendig oppussing av bolig

 

Det er ikke alltid man har tid til å spare penger før man må pusse opp eller fikse noe i hjemmet eller fritidsboligen. Noen ganger går ting i stykker, som forårsaker en rippeleffekt der flere ting må byttes ut og fornyes. For eksempel kan oppvaskmaskinen ryke, flomme hele gulvet og forårsake skader i underetasjen i tillegg. Det som starter som en liten skade kan medføre store utgifter. I disse tilfellene kan det være lurt å ta opp et forbrukslån for å finansiere oppussingen. Et kredittkort kan være greit å bruke dersom man klarer å tilbakebetale alt ved forfall, men slike skader vil ofte medføre større utgifter, og man trenger kanskje lengre tid på å tilbakebetale pengene. Dersom man låner høyere beløp vil det ofte lønne seg med forbrukslån kontra kredittkort, ettersom man i flere tilfeller vil kunne få en lavere rente og lengre nedbetalingstid. 

 

Forbrukslån har vanligvis effektiv rente fra 8,69% men rentene settes individuelt basert på kredittvurdering. Man kan øke sjansen for å få innvilget et forbrukslån enten dersom man har høy lønn eller om man velger å søke lån sammen med noen andre. Dette kan også gjøre at rentene og vilkårene på lånet blir bedre. Forbrukslån er lån uten sikkerhet, og det at man ikke trenger å stille sikkerhet for eksempel bolig eller bil, gjør at renten på slike lån ofte er høyere enn ved et ordinert boliglån. Nye retningslinjer fra finanstilsynet sier at man ikke bør låne mer penger dersom man allerede har lånt 5 ganger brutto inntekt, og at dersom man tar opp forbrukslån burde man lage en betalingsplan som sørger for at man tilbakebetaler lånet innen 5 år. Dette er retningslinjer som skal gjøre det lettere for deg som forbruker å kunne låne penger, og klare å betale pengene tilbake igjen.

 

 Forbrukslån til oppussing av bolig kan føre til verdiøkning i boligen

 

Hos oss i Eminentor kan du søke om forbrukslån til oppussing. Du kan låne penger for å pusse opp akkurat det du ønsker. Vi samarbeider med flere banker, slik at du skal kunne få de beste mulige tilbudene på forbrukslån. Via Eminentor kan du søke om forbrukslån på inntil 500 000 kr uten sikkerhet. Tilbudene kan du selv se over på ”MinSide”, hvor du også kan velge det lånet som passer best for deg, med best vilkår.

 

Søk om forbrukslån via Eminentor – og få bedre råd til oppussing!

Del denne artikkelen

Samarbeidsbanker

Eminentor samarbeider med flere store og små banker i Norge. Vi streber etter å gi deg det beste mulige lånetilbudet etter en helhetsvurdering av søknaden din. Et lån som er formidlet av Eminentor koster det samme som når du låner direkte av banken. Våre priser kan sammenlignes med priser fra andre selskaper på Finansportalen.no.