Hvordan kan man finne Norges billigste forbrukslån?

Lån eller refinansier inntil 500 000 kr!

Din søknad behandles av flere banker - kostnadsfritt.
Lånebeløp
150 000
Løpetid
7
Lånet skal brukes til å refinansiere andre lån?
Månedsbeløp Fra 7 544,- *
* Lånksempel: 65 000 kr over 5 år, eksempelrente 6,99%., etabl.geb. 950 kr., mån. avgift 40 kr blir totalt 91 368 kr. Eff.rente 8,69%. Rentes settes individuelt mellom 8,69–25,3%. Lang nedbetalingstid og/eller en medsøker øker sjansene for å få lån. Du kan innfri lånet tidligere enn avtalt løpetid.
Søk nå
2017-12-19         Forbrukslån
Hvordan kan man finne Norges billigste forbrukslån?

Skrevet av Ida Eldor

 

Det er stadig flere som tar opp lån og særlig også forbrukslån. Da er det også viktig å være sikker på at man får en bra rente og gode lånevilkår. Det er faktorer som vil gjøre det enklere å betale tilbake lånet. Den eneste måten man kan finne ut om man har et bra forbrukslån på, er dersom man søker om lån fra andre banker på samme sum, og sammenligner de ulike vilkårene og rentene man får tilbud om.

 

Forbrukslån er lån man vanligvis tar opp for å dekke forbruk, som for eksempel regninger, for å dra på ferie, eller for å dekke uforutsette utgifter som skader og lignende. Forbrukslån er lån uten sikkerhet, som ganske enkelt vil si at man ikke trenger å stille bolig eller bil som sikkerhet for å få innvilget lånet. Lån uten sikkerhet har dermed ofte høyere renter enn lån med sikkerhet, nettopp for at det skal gi banken eller långiveren mer sikkerhet. Forbrukslån kan ha nominell rente fra 6,99%, men den er ofte høyere ettersom renten på forbrukslån settes basert på kredittvurdering av låntakeren. Noen forbrukslån har helt ekstremt høye renter, med effektive renter opp mot 400%. Det sier seg selv at disse lånene ikke er særlig lønnsomme. Det er derfor kommet flere tjenester som skal hjelpe forbrukere med å finne og få innvilget billigere forbrukslån, i tillegg til at det er kommet strengere krav til de som skal ta opp lån, slik at rentene kanskje blir bedre. 

 

 Forbrukslån til elektronikk

 

Forbrukslån ved hjelp av låneformidler

En god løsning på hvordan man kan finne Norges billigste forbrukslån er ved å søke om lån via låneformidlere/finansagenter. Låneformidlere arbeider som mellomledd mellom den som søker om lån, og långiveren. Låneformidlere samarbeider med forskjellige banker og långivere slik at man søker til forskjellige aktører med kun en søknad. Dette er en av måtene man kan få billigere lån på, fordi man kan sammenligne tilbudene fra de ulike långiverne. Da slipper man å søke til hver enkelt bank, noe som gjør prosessen tidsbesparende. I tillegg kan bruken av låneformidlere gjøre det enklere å finne et lån som passer til det man ønsker å bruke det til, ettersom man får veiledning av rådgiver. Dersom man virkelig vil se om man kan finne Norges billigste forbrukslån, kan man søke hos flere låneformidlere ettersom det er både gratis og uforpliktende å søke. Videre kan man sammenligne de forskjellige tilbudene man før fra de forskjellige låneformidlerne. Kanskje noen låneformidlere kan komme med et bedre tilbud på forbrukslån fra nøyaktig samme bank?

 

Forbrukslån er gratis og uforpliktende og man kan søke om lån til hva man vil 

 

Forbrukslån via Eminentor

Hos oss i Eminentor kan du søke om forbrukslån uten sikkerhet. Eminentor er en låneformidler som kan hjelpe deg med søknader om forbrukslån og lån til refinansiering. Ved å sende inn en søknad hos oss kan du sammenligne renter og lånevilkår fra flere ulike banker, slik at du kan velge det billigste forbrukslånet. Du får se de forskjellige tilbudene på ”MinSide” og velger selv om du ønsker å ta opp lån eller ikke.

 

Søk om forbrukslån via Eminentor – så kanskje du også får billigere forbrukslån.

Del denne artikkelen

Samarbeidsbanker

Eminentor samarbeider med flere store og små banker i Norge. Vi streber etter å gi deg det beste mulige lånetilbudet etter en helhetsvurdering av søknaden din. Et lån som er formidlet av Eminentor koster det samme som når du låner direkte av banken. Våre priser kan sammenlignes med priser fra andre selskaper på Finansportalen.no.