Lån til oppussing av fritidsbolig

Lån eller refinansier inntil 500 000 kr!

Din søknad behandles av flere banker - kostnadsfritt.
Lånebeløp
150 000
Løpetid
7
Lånet skal brukes til å refinansiere andre lån?
Månedsbeløp Fra 7 544,- *
* Lånksempel: 65 000 kr over 5 år, eksempelrente 6,99%., etabl.geb. 950 kr., mån. avgift 40 kr blir totalt 91 368 kr. Eff.rente 8,69%. Rentes settes individuelt mellom 8,69–25,3%. Lang nedbetalingstid og/eller en medsøker øker sjansene for å få lån. Du kan innfri lånet tidligere enn avtalt løpetid.
Søk nå
2017-12-18         Forbrukslån
Lån til oppussing av fritidsbolig

Skevet av Ida Eldor

 

Mange drømmer om og planlegger å pusse opp hovedboligen sin, men det er nok også flere som drømmer om å pusse opp på hytta. Enten det er for å modernisere boligen eller for å få større plass, så kan oppussing av fritidsboligen være viktig det også. Fritidsboligen er der du skal kunne slappe av og ta livet med ro og da bør det jo helst være slik man ønsker å ha den, men oppussing kan fort bli dyrt man kan bli nødt til å låne penger. Fritidsboliger går ofte i arv og kan være gamle, og dermed kan man kanskje ønske å oppdatere den litt når man tar over for å gjøre stedet til sitt eget. Et lån kan gi deg friheten til å pusse opp hytten akkurat slik du kunne tenke deg.

 

Lån penger til å pusse opp din fritidsbolig 

 

Flere hytter og fritidsboliger har nå i det siste fått muligheten til å få innlagt vann og kloakk, dersom dette ikke allerede er fasiliteter hytten har. Men det kan komme mange uforutsette kostnader ved dette. For eksempel må de fleste bygge om fritidsboligen for å få plass til et større bad, og det kan være diverse komplikasjoner med denne prosessen. Det er dyrt å bygge om, i tillegg til at man faktisk skal installere alt, koble det opp mot varmtvannsbereder og få alt til å fungere. For å få dette gjort kan det være man ser seg nødt til å måtte låne penger. Man vil gjerne gjøre slike ting samtidig som fritidsboligene rundt seg, ettersom det kan føre til lavere kostnader for alle. Dersom man ikke har penger til å gjøre det med en gang kan det være man vurderer et forbrukslån, slik at man får gjort det likevel. Slike utbedringer vil også kunne øke fritidsboligens verdi ved salg, og kan dermed regnes som en investering.  

 

Oppussing kan være dyrt, et lån fra Eminentor kan hjelpe deg 

 

Det er heller ikke sikkert at det er innsiden på fritidsboligen man ønsker å pusse opp. Kanskje man ønsker å fikse terrassen eller friske opp i hagen. Kanskje man ønsker å bygge et svømmebasseng som man kan slappe av i på sommeren, eller kanskje man ønsker å bygge ei brygge ved sjøen. Alle disse tingene som kan øke prisen på boligen ved salg, og vil selvfølgelig koste penger for deg nå. Det er derimot slike ting som kan gjøre det ekstra koselig å ta en tur til hytta, og som kan føre til at man får lyst til å bruke den mer. Et forbrukslån kan brukes på nøyaktig det man ønsker av utbedringer, uavhengig om det er inne eller i hagen.

 

 Lån penger til oppussingen og få boligen akkurat slik du ønsker den

 

Forbrukslån er greie ettersom de kan brukes til akkurat det man selv ønsker. Hvis man alt har tatt opp maksimalt med lån i boligen vil man måtte vurdere andre finansieringsmetoder. Forbrukslån har ofte lavere rente enn kredittkort, sett at man skal låne over 50 000 kr. Dersom man ønsker å låne større beløp vil det dermed kunne lønne seg å ta opp et forbrukslån, i forhold til å bruke kredittkort. Man kan i tillegg vanligvis få bedre renter dersom man låner større beløp over lengre tid, sammenlignet med om man for eksempel tar opp flere smålån. Renten på forbrukslån settes basert på kredittvurderingen av den eller de som søker om lånet. Det anbefales ikke å ta opp forbrukslån dersom det vil føre til at man låner mer enn 5 ganger brutto årlig inntekt.

 

 

Hos oss i Eminentor kan du søke om forbrukslån til oppussing av din fritidsbolig. Du kan søke om inntil 500 000 kr uten sikkerhet, som du kan bruke på akkurat de prosjektene du ønsker. Søknadsprosessen er gratis og uforpliktende, samt at vi samarbeider med flere banker og långivere slik at du skal kunne velge det lånet med lavest mulig rente og som passer best til deg og ditt ønskede bruk.

 

Søk om forbrukslån via Eminentor – og bli ferdig med oppussingen av fritidsboligen til sommerferien!

Del denne artikkelen

Samarbeidsbanker

Eminentor samarbeider med flere store og små banker i Norge. Vi streber etter å gi deg det beste mulige lånetilbudet etter en helhetsvurdering av søknaden din. Et lån som er formidlet av Eminentor koster det samme som når du låner direkte av banken. Våre priser kan sammenlignes med priser fra andre selskaper på Finansportalen.no.