Billigere lånerente

Lån eller refinansier inntil 500 000 kr!

Din søknad behandles av flere banker - kostnadsfritt.
Lånebeløp
150 000
Løpetid
7
Lånet skal brukes til å refinansiere andre lån?
Månedsbeløp Fra 7 544,- *
* Lånksempel: 65 000 kr over 5 år, eksempelrente 6,99%., etabl.geb. 950 kr., mån. avgift 40 kr blir totalt 91 368 kr. Eff.rente 8,69%. Rentes settes individuelt mellom 8,69–25,3%. Lang nedbetalingstid og/eller en medsøker øker sjansene for å få lån. Du kan innfri lånet tidligere enn avtalt løpetid.
Søk nå
2017-12-22         Lån
Billigere lånerente

Skrevet av Ida Eldor

 

Det finnes utallige steder for sammenligning av reiser, hoteller, flybilletter og lignende. Det finnes til og med nettsider som sammenligner priser på elektronikk og andre husholdningsartikler. Heldigvis finnes det nå også flere og flere lignende løsninger for lån. På bakgrunn av at nordmenn stadig låner mer penger er det nå stadig flere sammenligningstjenester for lån, og spesielt tjenester som sammenligner rentene på forbrukslån og lån til refinansiering.

 

Speider etter billig lån og forbrukslån 

 

Disse sammenligningstjenestene holdes vanligvis av finansagenter eller låneformidlere, og fungerer ved at du sender inn en søknad om lån på deres nettsider. Låneformidlerne samarbeider med flere forskjellige banker, og du får da tilbud om lån fra disse bankene basert på en kredittsjekk de foretar. Dette gjør at du kan velge mellom de ulike lånene, og dermed gå for lånet som har lavest rente og best lånevilkår. Bruk av låneformidlere og finansagenter kan gjøre at du får en billigere lånerente, i forhold til om du bare hadde tatt det første lånet du kom over. Dette er en prosess som tidligere har vært svært tidkrevende og vanskelig, og som nå blir mye enklere dersom man bruker en låneformidler. Nå slipper man å søke til hver enkel bank, man søker heller til flere banker og finansinstitusjoner med samme søknad.

 

Regne ut hvor man får lav rente på forbrukslån 

 

Tjenesten for sammenligning av ulike lån er gratis og uforpliktende hos samtlige finansagenter, noe som vil si at man faktisk kan levere søknad til flere, dersom man ønsker det. Man vil da kunne sammenligne enda flere banker, og man vil være sikker på at man får det beste mulige lånet. Lånerenten man får er beregnet på bakgrunn av en kredittvurdering av deg. Ulike banker tilbyr ulike lån, og det er derfor viktig å sammenligne de forskjellige slik at du kan velge den banken og det lånet som passer ditt forbruk.

 

En annen måte å få billigere lånerente, samt en metode for å øke sjansen for at man får innvilget lånet, er dersom du søker om lån sammen med noen andre. Det vil da bli større sikkerhet for banken ettersom dere er flere som søker og det kan gjøre at renten blir lavere.

 

Signere kontrakt for forbrukslån eller lån til refinansiering 

 

Før man tar opp et lån vil det alltid være viktig å tenke over hva man trenger lånet til. Man burde vurdere hvor fort man trenger pengene, om det finnes andre finansieringsmuligheter, og om man i det hele tatt egentlig trenger det. Det er viktig å tenke over disse tingene, slik at man vet nøyaktig hvilket lån man vil ha, størrelsen på lånet, og også hvordan man skal betale ned gjelden igjen får man sender inn en søknad. Hvis man har dette klart vil det også kunne bli lettere å finne et lån med en bra og billig lånerente, som passer formålet, ettersom man vet hva man er ute etter.

Hos Eminentor kan du søke om lån for å få billigere lånerente. Hos oss kan du sammenligne ulike tilbud på lån og velge det med den laveste renten. Vi samarbeider med flere banker, og du kan finne de ulike lånetilbudene på ”MinSide”.

Søk om lån via Eminentor – og få billigere lånerente!

Del denne artikkelen

Samarbeidsbanker

Eminentor samarbeider med flere store og små banker i Norge. Vi streber etter å gi deg det beste mulige lånetilbudet etter en helhetsvurdering av søknaden din. Et lån som er formidlet av Eminentor koster det samme som når du låner direkte av banken. Våre priser kan sammenlignes med priser fra andre selskaper på Finansportalen.no.