Spar penger på refinansiering av gjeld

Lån eller refinansier inntil 500 000 kr!

Din søknad behandles av flere banker - kostnadsfritt.
Lånebeløp
150 000
Løpetid
7
Lånet skal brukes til å refinansiere andre lån?
Månedsbeløp Fra 7 544,- *
* Lånksempel: 65 000 kr over 5 år, eksempelrente 6,99%., etabl.geb. 950 kr., mån. avgift 40 kr blir totalt 91 368 kr. Eff.rente 8,69%. Rentes settes individuelt mellom 8,69–25,3%. Lang nedbetalingstid og/eller en medsøker øker sjansene for å få lån. Du kan innfri lånet tidligere enn avtalt løpetid.
Søk nå
2017-12-15         Refinansiering
Spar penger på refinansiering av gjeld

Skrevet av Ida Eldor

 

Å ha gjeld kan være ganske dyrt, særlig dersom man har gjeld i smålån, delbetalinger eller kredittkort. Det kan derfor være lurt å refinansiere gjelden for å få ned de totale kostnadene. Du kan spare mye penger på å kun ha et refinansieringslån, fremfor å ha flere smålån, kredittkort og delbetalinger å betale på.

 

Man kan spare penger på å refinansiere gjelden fra smålån og kredittkort ved at man kan forhandle seg til bedre renter på et stort lån. Jo mer penger man låner fra samme långiver, jo bedre rente vil man vanligvis oppnå. Derfor kan det lønne seg å samle all gjeld i ett stort lån, i forhold til å ha flere små. I tillegg vil man slippe å betale gebyrer for flere lån. Dersom man låner penger over flere år vil man kunne spare mye på å kun ha et termingebyr man betaler i måneden, fremfor å betale termingebyr på for eksempel fire forskjellige smålån og kredittkort.

 

Inkassovarsel og ubetalte regninger? Refinansier gjelden i et nytt lån 

 

Andre fordeler med å refinansiere gjeld er at man får bedre oversikt. Dette er fordi man samler all gjelden i et lån, istedenfor å låne penger fra flere forskjellige banker. Når man refinansierer gjelden i et lån betaler man kun den ene regningen i måneden, istedenfor å måtte holde orden på flere forfallsdatoer og summer. Selv om refinansiering har flere fordeler er det likevel kommet noen nye regler, for at forbrukerens interesser skal bli overholdt. Blant annet at lån til refinansiering ikke kan være større enn det man allerede har i gjeld, det vil si at du ikke kan låne mer penger enn det du trenger for å innfri den gamle gjelden.

 

Bli lykkeligere i jobben ved å slippe å bekymre deg for gjeld. Refinansier gammel gjeld og få bedre råd 

 

Det finnes ulike måter å refinansiere gjeld på. Man kan refinansiere gjeld både i lån med sikkerhet og i lån uten sikkerhet. Lån uten sikkerhet er som oftest boliglån eller billån, og lån uten sikkerhet er forbrukslån. Dersom man refinansierer gjeld i lån med sikkerhet får man ofte veldig lav rente, ettersom det er tryggere for banken å låne ut penger med mulighet for å få noe igjen dersom man ikke kan betale. Sikre lån har derfor noen av markedets laveste renter. Lån uten sikkerhet har høyere renter slik at banken skal få litt mer trygghet når den låner ut penger. Det vil derfor ofte lønne seg å refinansiere lån i lån med sikkerhet fremfor forbrukslån.

 

 Sammenlign ulike tilbud for refinansiering og velg det som passer deg best

 

Dersom man ikke har mulighet til å refinansiere gjeld i lån med sikkerhet, kan man refinansiere gjeld i et forbrukslån. Selv om man har smålån og kredittkortgjeld og forbrukslån ofte kan være dyre, vil det kunne lønne seg å refinansiere gjelden, fordi man kan få bedre rente når man samler den. Renten på forbrukslån bestemmes ut i fra en individuell kredittvurdering, og man kan dermed ende opp med god rente dersom man tjener mye penger. Kredittkort har vanligvis effektiv rente på rundt 25%, og selv om forbrukslån er dyre, pleier de å ha en lavere effektiv rente, som vil si at man kan spare penger på å refinansiere gjeld i forbrukslån.

 

Få bedre oversikt med refinansiering av gjeld 

 

Hos Eminentor kan du spare penger på å refinansiere din gjeld. Søk om refinansiering å få tilbud fra våre samarbeidspartnere. På ”MinSide” kan du se og sammenligne de ulike tilbudene, slik at du kan velge det beste lånet for refinansiering. Hos Eminentor kan du søke om å refinansiere inntil 500 000 kr uten sikkerhet.

 

Søk om refinansiering via Eminentor – og spar penger på gjelden!

Del denne artikkelen

Samarbeidsbanker

Eminentor samarbeider med flere store og små banker i Norge. Vi streber etter å gi deg det beste mulige lånetilbudet etter en helhetsvurdering av søknaden din. Et lån som er formidlet av Eminentor koster det samme som når du låner direkte av banken. Våre priser kan sammenlignes med priser fra andre selskaper på Finansportalen.no.