Romjulssalg med rabatter

Lån eller refinansier inntil 500 000 kr!

Din søknad behandles av flere banker - kostnadsfritt.
Lånebeløp
150 000
Løpetid
7
Lånet skal brukes til å refinansiere andre lån?
Månedsbeløp Fra 7 544,- *
* Lånksempel: 65 000 kr over 5 år, eksempelrente 6,99%., etabl.geb. 950 kr., mån. avgift 40 kr blir totalt 91 368 kr. Eff.rente 8,69%. Rentes settes individuelt mellom 8,69–25,3%. Lang nedbetalingstid og/eller en medsøker øker sjansene for å få lån. Du kan innfri lånet tidligere enn avtalt løpetid.
Søk nå
2017-12-15         Kredittkort
Romjulssalg med rabatter

Skrevet av Ida Eldor

 

Planlegger du handelen på romjulssalgene allerede? Dersom man ikke har får alt man ønsker seg i julegave, kan det være en god idé å gjøre seg klar for romjulssalget. Man vet selvsagt ikke hva man får i gave, men det skader aldri å planlegge ettersom varer blir utsolgt nå når det nærmer seg jul. Ettersom de fleste har brukt penger på julegaver og forberedelser kan det være lurt å skaffe seg en annen type finansiering til salgene, som for eksempel et kredittkort.  

 

Handle på salg med kredittkort 

 

Mange har sikkert brukt masse penger på julegaver allerede, men romjulssalg pleier å ha mange gode tilbud. Dersom man planlegger store kjøp, som for eksempel å kjøpe sofa, spisestuegruppe, vaskemaskiner og lignende, kan det være lurt å vente til romjulen før man går til anskaffelse av dette. Store varer som disse kan ofte koste mye penger og det er derfor veldig greit å handle dem på salg. Det kan også være at man ikke har nok penger til å kjøpe dem uten ekstra finansiering, og da kan et kredittkort komme godt med.

 

 Julebordet kan bli ekstra fint med ting på salg i romjulen

 

Kredittkort kan ha forskjellige kredittrammer og blir godkjent på bakgrunn av kredittvurdering av hver enkelt søker. Med kredittkort slipper man å betale med en gang, man vil vanligvis få en betalingsutsettelse på mellom 45 – 50 dager uten renter. Det vil si at selv om du kjøper ting i romjulen, vil du mest sannsynlig ikke trenge å betale for dem før i slutten av januar eller begynnelsen av februar. Slik vil flere kunne ha spart opp nok penger til å kunne betale det fulle beløpet, som vil si at de ikke betaler noe mer enn den faktiske prisen på varene de kjøper.

 

 Mangler du fortsatt noen julegaver? Kjøp gaver med kredittkort på nett og få cashback

 

Flere kredittkort har reiseforsikring som fordel, men det finnes andre kredittkort til andre typer bruk også. Kredittkort kan ha flere andre fordeler, blant annet at man kan få rabatter og cashback ved å bruke dem i forskjellige butikker. Det er mest vanlig at man får rabatter og cashback med kredittkort når man handler på nett, men noen kan nok også ha samarbeid med butikker slik at man kan få rabatter når man handler i butikken også. Når det kommer til kredittkort og rabatter/cashback så er det de fleste tilbyr rabatter på klær og sko, men du kan også finne kort med fordeler på andre typer varer.

 

 Gaver er bedre dersom man handler med kredittkort og får cashback

 

Med kredittkort fra Komplett Bank får du 3% bonus på alle kjøp på Komplett.no, i tillegg til 1% bonus på alle kjøp på internett. Det høres kanskje ikke så mye ut, men dersom man planlegger å kjøpe flere ting kan det i hvert fall ikke skade å få tilbake noe av pengene.

 

Med Ikano Visa kredittkort får du reiseforsikring, men du får også både faste rabatter og spesielle rabatter hver måned, samt at det er ingen rabatts-begrensing som det finnes på de fleste andre kredittkort. I tillegg kan man med Ikano Visa få betalingsutsettelse på alle kjøp over 2500 kr.

 

Kredittkortet re:member er ganske godt kjent på grunn av reklamer og lignende, og de har også mange flotte rabatter. Med kredittkort fra re:member kan man få inntil 25% rabatt i over 200 nettbutikker.

 

365 Direkte MasterCard er et av kredittkortene som tilbyr cashback på kjøp i sko- og klesbutikker, i tillegg til på bensinstasjon. Du vil kunne få 3,65% av kortomsetningen i cashback så lenge butikken er registrert i MasterCard sine systemer.

 

I tillegg til dette har Santander Consumer hele 3 forskjellige kredittkort som gir bonuser og rabatter til kundene ved bruk. Fra Santander Consumer har man Credits Visa Kredittkort som gir deg cashback på en kategoriene bensin, elektronikk, sko og klær, flyreiser eller sportsutstyr. Kredittkortet Santander Red har et fordelsprogram kalt Kickback hvor man får cashback på over 200 butikker på nett. Det tredje kortet fra Santander Consumer er Gebyrfri Visa, hvor man får cashback på over 200 nettbutikker. For alle disse kortene vil prisen forbli det samme og cashbacken vil godskrives på din Santander kortkonto i etterkant.

 

 Kos deg med shopping på salg i romjulen, og få cashback og rabatter på mange varer

 

Hos Eminentor finner som du kan se kredittkort til en hver anledning. Vi samarbeider med kredittkortutstedere som har ulike fordeler slik at du skal få et bredt utvalg, og finne noe som passer ditt ønskede bruksområde.

 

Søk om kredittkort via Eminentor – og få ekstra gode tilbud på romjulssalget!

Del denne artikkelen

Samarbeidsbanker

Eminentor samarbeider med flere store og små banker i Norge. Vi streber etter å gi deg det beste mulige lånetilbudet etter en helhetsvurdering av søknaden din. Et lån som er formidlet av Eminentor koster det samme som når du låner direkte av banken. Våre priser kan sammenlignes med priser fra andre selskaper på Finansportalen.no.