Forbrukslån til hagearbeid

Lån eller refinansier inntil 500 000 kr!

Din søknad behandles av flere banker - kostnadsfritt.
Lånebeløp
150 000
Løpetid
7
Lånet skal brukes til å refinansiere andre lån?
Månedsbeløp Fra 7 544,- *
* Lånksempel: 65 000 kr over 5 år, eksempelrente 6,99%., etabl.geb. 950 kr., mån. avgift 40 kr blir totalt 91 368 kr. Eff.rente 8,69%. Rentes settes individuelt mellom 8,69–25,3%. Lang nedbetalingstid og/eller en medsøker øker sjansene for å få lån. Du kan innfri lånet tidligere enn avtalt løpetid.
Søk nå
2017-12-14         Forbrukslån
Forbrukslån til hagearbeid

Skrevet av Ida Eldor

 

Hagearbeid kan være dyrt dersom man har stor hage eller det er mye man ønsker å endre på. Hagearbeid er ikke noe man vanligvis tenker så mye over på vinteren, men når snøen er vekk er det mye som må gjøres, og det kan derfor være greit å tenke fremover i forhold til finansiering. Et forbrukslån kan gjøre hagen din klar for sommersesongen, slik at du kan trives i hagen og bruke den ekstra mye når det blir fint vær. 

 

Hagearbeid kan bli dyrt, søk om lån for å finansiere hagearbeidet 

 

Hvis man starter nå kan det være man klarer å spare opp nok penger man trenger for å fikse hagen skikkelig, uten å måtte ha noe ekstra lån eller lignende. Men det er ikke sikkert man bare vil ha en fin plen og noen blomster. Mange ønsker nok også å ha bærbusker og frukttrær som de kan nyte godt av gjennom sommeren og utover høsten. Kanskje man vil gjøre noe nytt, som å sette inn en dam med fisker eller et svømmebasseng. Eller kanskje det ikke bare er hagen som må fikses, men også terrasse og innkjørsel, og da kan det bli store utgifter. Kanskje man er lei av å klippe plenen hele tiden, og vil investere i en robotgressklipper som kan klippe plenen istedenfor. Slike kan lett komme opp i 20 000 kr – 30 000 kr, og da kan det være man trenger litt ekstra finansiering for å få råd til alt man ønsker å gjøre.

 

 Søk om lån for å sette inn en dam eller et basseng i din hage

 

Et forbrukslån kan være med på å finansiere hagearbeid og andre ting man vil ha, slik at man kan få det akkurat sånn man ønsker. Forbrukslån har vanligvis nominell rente fra 6,99%, men renten settes ut i fra den enkeltes kredittvurdering. Et forbrukslån kan man bruke på akkurat det man ønsker, men det er smart å bruke det på noe som vil føre til en verdiøkning. Dersom man bruker et forbrukslån til å fikse innkjørsel eller installere et svømmebasseng, vil det kunne øke verdien av boligen ved salg.

 

Man burde kun ta opp forbrukslån dersom man vet at man vil klare å beherske renter og avdrag på lånet, og man vil kunne innfri lånet innen rimelig tid. Helst skal man kunne tilbakebetale forbrukslånet innen 5 år. Det er også kommet krav til at man skal kunne beherske en renteøkning på 5%, og at man fortsatt skal kunne leve som normalt og ha råd til faste utgifter. Man bør ikke ta opp forbrukslån dersom det fører til at man låner mer enn 5 ganger brutto inntekt per år. Dersom man har mulighet til det vil det ofte være best om man kan spare penger først, i alle fall til største delen av jobben, slik at man slipper å låne mye penger.

 

 Hagearbeid kan finansieres ved sparing og lån

 

Hos Eminentor kan du søke om forbrukslån for å fikse din hage. Vi samarbeider med flere forskjellige banker slik at du sammenligne ulike tilbud og få de beste lånevilkårene for forbrukslån. Via Eminentor kan du søke om forbrukslån, gratis og uforpliktende, på inntil 500 000 kr uten sikkerhet.

 

Søk om forbrukslån via Eminentor – og gjør din hage klar for neste sommer!

Del denne artikkelen

Samarbeidsbanker

Eminentor samarbeider med flere store og små banker i Norge. Vi streber etter å gi deg det beste mulige lånetilbudet etter en helhetsvurdering av søknaden din. Et lån som er formidlet av Eminentor koster det samme som når du låner direkte av banken. Våre priser kan sammenlignes med priser fra andre selskaper på Finansportalen.no.