Billigere lån med refinansiering

Lån eller refinansier inntil 500 000 kr!

Din søknad behandles av flere banker - kostnadsfritt.
Lånebeløp
150 000
Løpetid
7
Lånet skal brukes til å refinansiere andre lån?
Månedsbeløp Fra 7 544,- *
* Lånksempel: 65 000 kr over 5 år, eksempelrente 6,99%., etabl.geb. 950 kr., mån. avgift 40 kr blir totalt 91 368 kr. Eff.rente 8,69%. Rentes settes individuelt mellom 8,69–25,3%. Lang nedbetalingstid og/eller en medsøker øker sjansene for å få lån. Du kan innfri lånet tidligere enn avtalt løpetid.
Søk nå
2017-12-14         Refinansiering
Billigere lån med refinansiering

Skrevet av Ida Eldor

 

Flere lån kan bli ganske dyre og det kan være ekstra dyrt å ha flere forskjellige smålån, kredittkort og forbrukslån i forskjellige banker. Det kan derfor være smart å refinansiere gjeld med et nytt billigere lån, slik at du med bedre vilkår kan få lavere låneutgifter.

Innfri gamle lån

Ved refinansiering av gjeld tar man opp et nytt lån for å innfri gamle lån og kredittkortgjeld. Dette er spesielt viktig å gjøre dersom man har gjeld i form av forbrukslån, smålån og kredittkort. Renten man får når man låner penger for å refinansiere kan være relativt lavere dersom man har flere lån forskjellige steder og betaler flere gebyrer i måneden - helt unødvendig. Det kan også være vanskelig å holde styr på de forskjellige forfallsdatoene og passe på at alt blir betalt når det skal. Dersom man refinansierer gjelden fra smålån, kredittkort eller forbrukslån i et nytt lån vil man kunne få bedre oversikt over privatøkonomien. Når man refinansierer gjeld med et nytt billigere lån vil man kun betale på det nye lånet og har dermed kun en regning å forholde seg til i måneden.

 

 Mindre bekymringer med refinansiering av gjeld

Spare penger

Når man refinansierer gjeld har man også muligheten til å spare penger, både gjennom en lavere nominell rente, men også fordi man sparer penger på gebyrer som vil få ned den effektive renten. Det vil ofte lønne seg å samle lånene i en bank fordi man da vil kunne få bedre rente, ettersom man låner en større sum ett sted, og man kun har en bank å forholde seg til i forhold til å reforhandle betingelsene til lånet. Dersom man for eksempel har fire forskjellige smålån og kredittkort man betaler på i måneden, og det kommer termingebyr på alle de fire regningene, sier det seg selv at man vil kunne spare mye på å samle gjelden i et lån med kun et termingebyr. Refinansiering kan også føre til at man klarer å nedbetale gjelden fortere, ettersom man får bedre vilkår på lånet, og en større sum av innbetalingene hver måned går til å betale ned gjeldsbeløpet. 

 

Bedre vilkår og oversikt med refinansiering 

Refinansiering gjør det billigere for deg

Gjeld kan refinansieres med to fremgangsmetoder. Begge metodene fører til billigere lån med refinansiering. Den første metoden går ut på å låne penger uten sikkerhet og den andre er med et lån med sikkerhet i eiendom. Lån med sikkerhet er som oftest boliglån, mens lån uten sikkerhet er forbrukslån eller blancolån. Dersom man vil refinansiere gjeld i et boliglån er det viktig å huske på at man ikke kan låne mer enn 85% av boligens totalverdi, og at dette også gjelder når man skal refinansiere gjeld. Boliglån har ofte lav rente, og det er derfor vanligvis en god idé å refinansiere gjeld i et slikt lån, hvis du kan. Dersom du skal refinansiere gjeld i et lån uten sikkerhet er det viktig å huske på at man ikke bør låne mer enn fem ganger brutto inntekt, ettersom det da vil være svært vanskelig å tilbakebetale lånet. Dersom man har gjeld i form av forbrukslån vil det kunne lønne seg å refinansiere gjennom en låneformidler som Eminentor, som forhandler ned renten på lånet for å gjøre ditt nye refinansieringslån billigst mulig for deg.

 

 Enklere liv med refinansiering av gammel gjeld

Billigere lån med refinansiering inntil 500 000 kroner

Via oss i Eminentor kan du søke om å få billigere lån ved å refinansiere din gamle gjeld. Du kan sammenligne ulike tilbud fra forskjellige banker på din personlige MinSide. Etter å ha sett over de forskjellige tilbudene velger du lånet som passer deg best. Vi på Eminentor ønsker å hjelpe deg med å få best mulig lån inntil 500 000 kr uten sikkerhet. Derfor samarbeider vi med forskjellige banker som konkurrerer med gode lånetilbud for å du skal bli kunde hos de.

 

Søk om refinansiering via Eminentor – og få billigere lån!

Del denne artikkelen

Samarbeidsbanker

Eminentor samarbeider med flere store og små banker i Norge. Vi streber etter å gi deg det beste mulige lånetilbudet etter en helhetsvurdering av søknaden din. Et lån som er formidlet av Eminentor koster det samme som når du låner direkte av banken. Våre priser kan sammenlignes med priser fra andre selskaper på Finansportalen.no.