Forbrukslån på dagen er mulig

Lån eller refinansier inntil 500 000 kr!

Din søknad behandles av flere banker - kostnadsfritt.
Lånebeløp
150 000
Løpetid
7
Lånet skal brukes til å refinansiere andre lån?
Månedsbeløp Fra 7 544,- *
* Lånksempel: 65 000 kr over 5 år, eksempelrente 6,99%., etabl.geb. 950 kr., mån. avgift 40 kr blir totalt 91 368 kr. Eff.rente 8,69%. Rentes settes individuelt mellom 8,69–25,3%. Lang nedbetalingstid og/eller en medsøker øker sjansene for å få lån. Du kan innfri lånet tidligere enn avtalt løpetid.
Søk nå
2017-12-13         Forbrukslån
Forbrukslån på dagen er mulig

Skrevet av Ida Eldor

 

Det er mange steder finansagenter reklamerer med forbrukslån på dagen. Forbrukslån på dagen er når man søker om, får innvilget og utbetalt et forbrukslån i løpet av en virkedag. Dette er mulig fordi man gjennomfører kredittvurderinger kjapt med ny teknologi. På grunn av at forbrukslån på dagen ofte er en dårlig idé, er det ikke lenger lov å reklamere med at man tilbyr lån på dagen, selv om det er en mulighet. Vi i Eminentor anbefaler likevel ikke at man tar opp forbrukslån på dagen.

 

 Finansier ferie kjapt med forbrukslån på dagen

 

Å ta opp et lån er en ganske stor beslutning. Hvis man tar opp lån på dagen kan det være man ikke tenker skikkelig gjennom konsekvensene av å ta opp dette lånet, ettersom det noen ganger virker som det er svært lite som kreves for å få et forbrukslån. Å ta opp et forbrukslån er minst like alvorlig som å ta opp et hvilket som helst annet lån, det er penger man skal klare å betale tilbake. Forbrukslån kan ofte ha høyere renter enn for eksempel billån eller boliglån, så man burde faktisk overveie om man trenger et forbrukslån i større grad enn andre lån.

 

 Familie på ferie med forbrukslån på dagen

 

Det finnes andre finansieringsalternativ enn å ta opp forbrukslån. Det første man burde se etter er om man på noen områder kan kutte kostnadene sine for en stund. Finn ut hva du bruker penger på, og hva du trenger å bruke penger på, slik at du kan luke ut unødvendige kostnader. Har du et dyrt telefonabonnement? Burde du endre forsikringsselskap? Har du et medlemskap på treningssenter du ikke bruker? Dette er bare noen av tingene man kan spare masse penger på i lengden, ettersom de fleste av disse kostnadene er månedlige. Ved å kutte unødvendige kostnader kan det være man ser at man ikke vil trenge å ta opp et lån for å finansiere forbruket sitt likevel.

 

Strandferien venter deg med finansiering via Eminentor 

 

Et annet finansieringsalternativ er å ta i bruk et kredittkort. Kredittkort har ofte lavere maksbeløp enn forbrukslån, og kan ha høye effektive renter dersom man ikke betaler den fulle regningen ved forfall. Dersom man betaler alt ved forfall har man vanligvis 45 rentefrie dager når man benytter et kredittkort. Dersom man benytter seg av kredittkort er det viktig å passe på at man ikke bruker mer enn det man har råd til, og at man gjerne kutter kostnader slik at man slipper å benytte seg av kredittkortet hver måned. 

 

Dersom man ikke har noen andre finansieringsalternativer og ikke kan kutte noe mer fra sitt budsjett, kan man søke om forbrukslån. Det vil da være viktig at man lager en detaljert nedbetalingsplan slik at man vet at man vil kunne betale tilbake de lånte pengene så fort som mulig. Ettersom rentene på forbrukslån er høye, anbefaler vi ikke å gå ut i fra en løpetid på lånet på over 5 år. Dette er fordi den effektive renten på lånet kan i enkelte tilfeller, særlig dersom man har en dårlig kredittscore, vil være så høy at det vil kunne koste mange ganger originalbeløpet dersom løpetiden på lånet er lengre enn dette.

 

 Kredittkort eller forbrukslån kan gi deg ferien du alltid har drømt om

 

Det er derfor også viktig å ta seg tiden til å sammenligne ulike tilbud på forbrukslån før man bestemmer seg for et spesifikt lån. Ved å sammenligne lån fra forskjellige banker vil man mest sannsynlig kunne få en bedre låneavtale med bedre vilkår. Man kan sammenligne banker både ved å ta kontakt med hver enkelt bank, men også ved hjelp av en låneformidler som Eminentor.

 

Eminentor samarbeider med flere forskjellige banker som kan gi deg tilbud på lån. Vi sammenligner de forskjellige tilbudene og legger de inn på ”MinSide” slik at du kan se de forskjellige tilbudene og velge det du ønsker selv. Svar på lånesøknaden kan gå rask, men kan også ta noen virkedager.

 

Søk om forbrukslån via Eminentor – og få best mulig lånevilkår!

Del denne artikkelen

Samarbeidsbanker

Eminentor samarbeider med flere store og små banker i Norge. Vi streber etter å gi deg det beste mulige lånetilbudet etter en helhetsvurdering av søknaden din. Et lån som er formidlet av Eminentor koster det samme som når du låner direkte av banken. Våre priser kan sammenlignes med priser fra andre selskaper på Finansportalen.no.