Finansiere tannlegebesøk

Lån eller refinansier inntil 500 000 kr!

Din søknad behandles av flere banker - kostnadsfritt.
Lånebeløp
150 000
Løpetid
7
Lånet skal brukes til å refinansiere andre lån?
Månedsbeløp Fra 7 544,- *
* Lånksempel: 65 000 kr over 5 år, eksempelrente 6,99%., etabl.geb. 950 kr., mån. avgift 40 kr blir totalt 91 368 kr. Eff.rente 8,69%. Rentes settes individuelt mellom 8,69–25,3%. Lang nedbetalingstid og/eller en medsøker øker sjansene for å få lån. Du kan innfri lånet tidligere enn avtalt løpetid.
Søk nå
2017-12-13         Finansiering
Finansiere tannlegebesøk

Skrevet av Ida Eldor

Å dra til tannlege kan føre til uforutsette utgifter og da bli vanskelig å finansiere. Uansett hvor bra man pusser, så kan noe gå galt og det blir for veldig dyrt. Man går inn for en rutinesjekk som oftest har en pris fra 600 kr, men man kan bli nødt til å betale betraktelig mer dersom man faktisk har hull i tennene eller andre plager. Det kan også komme uforutsette tannplager som at man mister en fylling eller visdomstennene blir betente og må opereres ut, som igjen kan bli svært kostbare å fikse, og gjør at man trenger annen finansiering enn det man var forberedt på.  

 

 Dyr tannlegeregning? Få hjelp til finansiering med Eminentor

 

Tannlegebesøk kan være ganske dyre og det er derfor viktig at man har finansieringen av tannlegebesøkene på plass, ettersom tenner er noe av det første man legger merke til. Flere har nok sett tannkrem-reklamen fra Colgate hvor de brukte bilder som var feilredigert med Photoshop, som i tillegg hadde noe mellom tennene. Det var svært få som la merke til at menneskene i reklamen hadde en ekstra arm og lignende, fordi de fleste så bare at personen hadde noe mellom tennene sine. Det er en av grunnene til at tannhygiene er viktig, pluss alle vil jo ha bra tenner som varer.

 

 Colgate reklame photoshop, tannlege nødvendig, finansiering

 

En smart måte å finansiere tannlegebesøk på er å ha en bufferkonto med penger man kan bruke på slike ting, slik at man slipper å låne penger for å ha råd til fine tenner. Dersom man ikke har en bufferkonto vil andre finansieringsmuligheter inkludere faktura, kredittkort, eller forbrukslån. Noen tannleger tilbyr at man kan betale med faktura. Da vil man vanligvis få en 14 dagers betalingsutsettelse, noe som kan gjøre det lettere for flere å betale. Det som gjelder da er å ha orden i privatøkonomien slik at en husker å tilbakebetale det man skylder i tide, og det slipper å gå til inkasso. Dersom du har mye gjeld som har gått til inkasso, kan det være en idé å refinansiere dette i et nytt lån uten sikkerhet.

 

 Tannlege er dyrt men nødvendig og derfor må man planlegge finansiering

 

Dersom du vet at du ikke vil klare å betale regningene så fort kan det være mulig å heller bruke kredittkort. Et kredittkort er greit å bruke dersom man kan tilbakebetale alt ved forfall. Da slipper man å betale renter og får en liten betalingsutsettelse som kan gjøre at man klarer å samle sammen nok penger til å betale regningen raskt. De fleste kredittkort har en betalingsutsettelse på 45-50 dager, noe som burde hjelpe de fleste, sett at regningen ikke er alt for høy.

 

Skrekk for tannlegen eller skrekk for regningen som kommer etter besøket? 

Dersom man må betale mer enn det man ønsker å ha i gjeld på et kredittkort eller vet at man ikke klarer å betale det tilbake fort nok til at man slipper å betale rentene, kan det være en idé å ta opp et forbrukslån. Dette gjelder særlig dersom du må ha tannarbeid for mer enn 50 000 kr, eller bare ønsker bedre renter enn ved bruk av kredittkort. Kredittkort har ofte renter fra 25%, mens rentene for forbrukslån vanligvis er lavere enn dette, nominell rente fra ca. 6,99%. Hvor bra rente du får på forbrukslån bestemmes basert på en kredittvurdering av deg, som vil si at jo bedre lønn man har, jo bedre vilkår vil man mest sannsynlig få på et forbrukslån. Dersom man bestemmer seg for å ta i bruk denne finansieringsformen er det viktig at man sammenligner ulike banker og långivere, slik at man kan få det beste mulige tilbudet på forbrukslån.

Hos oss i Eminentor kan du søke om forbrukslån og kredittkort. Vi samarbeider med 8 forskjellige banker slik at du skal kunne ha flere tilbud å velge mellom, og dermed få det beste tilbudet på markedet. Våre sammenligningstjenester er gratis og uforpliktende, og du kan finne dine lånetilbud på ”MinSide”.

Søk om forbrukslån og kredittkort via Eminentor – og ta en tur til tannlegen!

Del denne artikkelen

Samarbeidsbanker

Eminentor samarbeider med flere store og små banker i Norge. Vi streber etter å gi deg det beste mulige lånetilbudet etter en helhetsvurdering av søknaden din. Et lån som er formidlet av Eminentor koster det samme som når du låner direkte av banken. Våre priser kan sammenlignes med priser fra andre selskaper på Finansportalen.no.