Kan man få andre priser på nett når man skal bestille reiser?

Lån eller refinansier inntil 500 000 kr!

Din søknad behandles av flere banker - kostnadsfritt.
Lånebeløp
150 000
Løpetid
7
Lånet skal brukes til å refinansiere andre lån?
Månedsbeløp Fra 7 544,- *
* Lånksempel: 65 000 kr over 5 år, eksempelrente 6,99%., etabl.geb. 950 kr., mån. avgift 40 kr blir totalt 91 368 kr. Eff.rente 8,69%. Rentes settes individuelt mellom 8,69–25,3%. Lang nedbetalingstid og/eller en medsøker øker sjansene for å få lån. Du kan innfri lånet tidligere enn avtalt løpetid.
Søk nå
2017-12-12         Reise og ferie
Kan man få andre priser på nett når man skal bestille reiser?

Skrevet av Ida Eldor

 

Verden blir stadig mer globalisert som fører til at flere ønsker å dra på ferie. Det gjør også at mange ønsker å dra lengre vekk og tar lengre turer enn tidligere. Før var det normalt å bestille ferie gjennom reisebyrå, men det er det veldig få som gjør nå. De fleste bestiller turer på nett og det er mange nettsider å velge mellom, men hvordan vet man at man får best pris? 

 

Det finnes nettsider som Trivago, Momondo, Skyscanner, Finn.no, for å nevne noen, som sammenligner priser på hotell og flyreiser for deg. Dette fungerer nesten på samme måte som låneformidlere gjør når man skal søke om lån. Ved å sammenligne priser fra ulike nettsteder vil man ofte kunne spare penger ved å velge det billigste der, i forhold til å søke direkte på nettstedene til for eksempel flyselskap eller hoteller.

 

 Dra hvor du vil med kredittkort via Eminentor

 

Det flere også har funnet ut er at det i noen tilfeller er mulig å spare penger på reiser dersom man ”lurer” datamaskinen til at man er i det landet man skal reise i. Dette gjør man ved å installere en VPN-plugin i nettleseren, slik at man kan velge landet man navigerer fra. Ved å gjøre dette for eksempel dersom man skal reise innenlands i landet man ferierer i, kan man spare masse, både på selve reisen, men også på hoteller der. Grunnen til at bruk av VPN kan føre til lavere priser er at nettsider ofte setter prisene etter geografisk plassering, handlemønster eller adferd på internett, og gjør dette ved hjelp av ”cookies” som er informasjonskapsler som blir lagret når man besøker et nettsted. Derfor kan man av og til få høyere pris enn det man så i utgangspunktet, dersom man har vært inne og sett på reisen flere ganger.

  

Bruk av VPN har fungert for noen, men flere har meldt at de har fått høyere pris når de legger inn et norsk bank- eller kredittkort. For å unngå økt pris på grunn av kortutsteder kan man bruke betalingstjenester som for eksempel Paypal, slik at det ikke er direkte knyttet til Norge. Det er også ofte sikrere å betale gjennom Paypal og lignende tjenester, ettersom de tar noe av risikoen ved netthandel, slik at ikke alt havner på deg som privatperson dersom noe går galt.

 

 Få leiebil billigere med kredittkort

 

For at man skal få mest mulig ut av reisen og samtidig være beskyttet er det viktig å ha reiseforsikring. Det er flere forskjellige kredittkort som tilbyr reiseforsikring dersom man betaler mer enn 50% av reisen med deres kredittkort. Noen kredittkort har i tillegg avtaler med forskjellige hoteller og leiebilselskaper som kan være greit å benytte seg av for å få best pris på dette også. Kredittkort kan generelt være greit å ha på reise, ettersom det medfører større trygghet for deg som privatperson, og det kan være greit å ha en ekstra finansieringsform i bakhold dersom noe skulle skje underveis.

 

 Dra på strandferie med kredittkort via Eminentor

 

Du kan bestille kredittkort før reisen via Eminentor. Vi samarbeider med flere kredittkortutstedere, slik at du kan velge et kort som dekker det du trenger på ferie. Et av de mest populære kredittkortene for reise er American Express, et kredittkort som har mange fordeler i tillegg til reiseforsikring. Sjekk utvalget av kredittkort fra våre samarbeidspartnere og få akkurat det du trenger.

 

Søk om kredittkort via Eminentor – og få en bedre og billigere reise!

Del denne artikkelen

Samarbeidsbanker

Eminentor samarbeider med flere store og små banker i Norge. Vi streber etter å gi deg det beste mulige lånetilbudet etter en helhetsvurdering av søknaden din. Et lån som er formidlet av Eminentor koster det samme som når du låner direkte av banken. Våre priser kan sammenlignes med priser fra andre selskaper på Finansportalen.no.