Finansiere bil

Lån eller refinansier inntil 500 000 kr!

Din søknad behandles av flere banker - kostnadsfritt.
Lånebeløp
150 000
Løpetid
7
Lånet skal brukes til å refinansiere andre lån?
Månedsbeløp Fra 7 544,- *
* Lånksempel: 65 000 kr over 5 år, eksempelrente 6,99%., etabl.geb. 950 kr., mån. avgift 40 kr blir totalt 91 368 kr. Eff.rente 8,69%. Rentes settes individuelt mellom 8,69–25,3%. Lang nedbetalingstid og/eller en medsøker øker sjansene for å få lån. Du kan innfri lånet tidligere enn avtalt løpetid.
Søk nå
2017-12-12         Finansiering
Finansiere bil

Skrevet av Ida Eldor

 

Det finnes flere måter å finansiere bil på enten du skal finansiere kjøp av bil eller reparasjon. Dersom du skal kjøpe ny bil er nok et billån det beste lånet du kan få. Men hva om bilen plutselig stopper, eller du havner i en ulykke og bilen må på verksted? Det er nok flere som har opprettet en bufferkonto for slike uhell, men det er nok mange som ikke har hatt muligheten til det og dermed må låne penger. Akkurat nå har det blitt vinter, det er snø på veiene, og det er rett før jul det skjer mest små ulykker i trafikken, så da kan det være greit å vite at man ikke trenger å fortvile hvis uhellet skjer. Biler kan også bli ganske slitt på vinteren, ettersom veiene blir saltet mye for at det skal bli mindre glatt.

  

Dersom man er ute etter å kjøpe en ny bil, ikke reparere en man allerede har, må nok de fleste ta opp lån for å ha råd til bilen, ettersom moderne biler kan være ganske dyre. Det billigste vil vanligvis være å ta opp et billån, og som alle lån vil også et billån stille forskjellige krav til låntakeren. Det første er at man får bedre rente jo mer egenkapital man stiller med selv. Billån kan ofte ha nominell rente fra 3-4% som er ganske lavt, men de fleste krever at man stiller en del egenkapital for å få innvilget lånet, selv om man kan få inntil 100% finansiering av bilen.

 

 Kjøp en bil i gave til deg selv med finansiering via Eminentor

 

Hvis du allerede har bil, har du sikkert allerede tatt opp et billån for å finansiere kjøpet av den. Hva gjør du da om noe skulle skje med bilen? Som alle vet er reparasjoner veldig kostbare, særlig dersom man har en forsikring med høy egenandel. De fleste kan kanskje finansiere reparasjoner med kredittkort, men hva om det er snakk om et større beløp? I tillegg så vil de fleste kredittkort ha ganske høy effektiv rente og dermed bli veldig dyre i lengden. Det kan da være en mulighet å ta opp et forbrukslån for å finansiere disse reparasjonene, dersom man ikke har en bufferkonto med penger til dette. Et forbrukslån kan brukes til nøyaktig det man vil og trenger, så derfor passer det bra å bruke det til reparasjoner, ettersom det vil føre til at bilen fungerer som den skal, og kan dermed regnes som en verdiøkning. Forbrukslån har vanligvis nominell rente fra 6,99%, og kan være en smart måte å finansiere reparasjon av bilen, dersom man har muligheten til å tilbakebetale lånet kjapt, helst innen 5 år. Forbrukslån kan man også innfri før løpetid, så dersom man klarer å spare opp nok til å betale det ned raskere, er det enda bedre.

 

 Det skjer ofte ulykker ved vinterstid, kanskje du trenger finansiering til reparasjon av din bil

 

Via Eminentor kan du låne penger for reparasjoner av din bil. Hos oss kan man søke om lån uten sikkerhet, uforpliktende, på inntil 500 000 kr. Vi sammenligner forskjellige banker vi jobber med slik at du skal få det beste mulige tilbudet på forbrukslån.

 

Søk om lån via Eminentor – og få råd til å fikse din bil!

Del denne artikkelen

Samarbeidsbanker

Eminentor samarbeider med flere store og små banker i Norge. Vi streber etter å gi deg det beste mulige lånetilbudet etter en helhetsvurdering av søknaden din. Et lån som er formidlet av Eminentor koster det samme som når du låner direkte av banken. Våre priser kan sammenlignes med priser fra andre selskaper på Finansportalen.no.