Finansiere forbruk

Lån eller refinansier inntil 500 000 kr!

Din søknad behandles av flere banker - kostnadsfritt.
Lånebeløp
150 000
Løpetid
7
Lånet skal brukes til å refinansiere andre lån?
Månedsbeløp Fra 7 544,- *
* Lånksempel: 65 000 kr over 5 år, eksempelrente 6,99%., etabl.geb. 950 kr., mån. avgift 40 kr blir totalt 91 368 kr. Eff.rente 8,69%. Rentes settes individuelt mellom 8,69–25,3%. Lang nedbetalingstid og/eller en medsøker øker sjansene for å få lån. Du kan innfri lånet tidligere enn avtalt løpetid.
Søk nå
2017-12-11         Finansiering
Finansiere forbruk

Skrevet av Ida Eldor

 

Hvis du er en av dem som sliter med at du har et høyt forbruk, både nå til jul men også til vanlig kan det være du trenger en ny metode for å finansiere forbruket. Kanskje du er en av dem som bruker mer enn du tjener nesten hver måned. Da har du muligens allerede kredittkort, delbetalinger eller smålån du bruker, men det er kanskje ikke den beste finansieringsformen for deg.

 

 

 

Finansiering ved kredittkort

En idé for å finansiere forbruk vil være å søke om et kredittkort. Kredittkort lønner seg helst dersom man betaler den fulle summen ved forfall. Dette passer best for den som har god orden på privatøkonomien og helst bruker et kredittkort for å dekke ting man egentlig har penger til, men som ønsker tryggheten av å bruke et kredittkort. Det kan være man ønsker å bruke kredittkort for å betale reiser, slik at man får reiseforsikring, eller for å ha et kort man kan bruke på reiser uten at man trenger å være like redd for at man skal bli svindlet. Andre trenger kanskje et kredittkort hvor de får rabatter eller cashback på ting de kjøper til vanlig, og dermed har råd til å betale fort. Kredittkort har ofte høye renter dersom man ikke betaler ved forfall, noe som gjør det dyrt å ha mye gjeld i kredittkort. Det finnes forskjellige maksgrenser på kredittkort, man kan få kreditt ned i et par tusen og opp til flere hundre tusen. Det kredittkortet man kan få kommer an på hva du skal bruke pengene til, samt hvor mye du har i brutto inntekt i året.

 

Få tid til å gå i skogen ved å finansiere forbruket ditt

 

Finansiering ved forbrukslån

En annen måte å finansiere forbruk på er ved å ta opp et forbrukslån, også kjent som et lån uten sikkerhet. Dette passer ofte bedre dersom man skal låne litt større beløp, i alle tilfeller større enn man kan få eller burde ha på kredittkort. Man kan få lavere renter på større forbrukslån ettersom de ofte har lengre nedbetalingstid. Forbrukslån bør betales innen 5 år for at det skal kunne være et greit finansieringsalternativ som kan lønne seg. Forbrukslån kan brukes til å finansiere normalt dagligliv dersom man for eksempel får uventede utgifter som ødeleggelser i hjemmet, eller man blir oppsagt. Forbrukslån kan også gå til ferier og andre lignende ting, det positive med et forbrukslån er at man bestemmer selv hva man vil bruke pengene på. For å kunne ta opp et forbrukslån forsvarlig burde man sette opp en detaljert nedbetalingsplan for hvordan man skal finansiere tilbakebetalingen av lånet.

 

 

 

Refinansiere forbruk

Dersom du allerede har opparbeidet deg mye gjeld på grunn av høyt forbruk kan det være en god idé å refinansiere gjelden. Man burde ikke søke om verken kredittkort eller forbrukslån dersom man vet man ikke vil kunne nedbetale lånet innen rimelig tid, men dersom du allerede har mye gjeld trenger du ikke å fortvile. Ved å refinansiere gjelden fra for eksempel, delbetalinger, smålån, og kredittkort, vil man kunne få bedre vilkår på låneavtalen. Når man refinansierer vil man også kunne få bedre oversikt over gjelden man har, ettersom man samler alt i ett lån. Man kan også spare penger på å refinansiere fordi man kanskje kan få reforhandlet lånene man har og dermed få en bedre effektiv rente ettersom man kun trenger å betale et sted og et gebyr i måneden, sammenlignet med kostnadene av å ha flere lån forskjellige steder.

 

 

 

Finansiere forbruk via Eminentor

Eminentor kan hjelpe deg med å søke om kredittkort, forbrukslån og refinansiering av gjeld. Ved å søke om lån uten sikkerhet eller refinansiering hos Eminentor vil man kunne få inntil 500 000 kr. Eminentor’s uforpliktende tjenester gir deg muligheten til å sammenligne ulike tilbud på kredittkort, forbrukslån, og refinansiering, slik at du kan velge det tilbudet som vil gi deg mest fordeler.

 

Søk om å låne penger via Eminentor – og finansier ditt forbruk!

Del denne artikkelen

Samarbeidsbanker

Eminentor samarbeider med flere store og små banker i Norge. Vi streber etter å gi deg det beste mulige lånetilbudet etter en helhetsvurdering av søknaden din. Et lån som er formidlet av Eminentor koster det samme som når du låner direkte av banken. Våre priser kan sammenlignes med priser fra andre selskaper på Finansportalen.no.