Julebudsjett i oppløsning

Lån eller refinansier inntil 500 000 kr!

Din søknad behandles av flere banker - kostnadsfritt.
Lånebeløp
150 000
Løpetid
7
Lånet skal brukes til å refinansiere andre lån?
Månedsbeløp Fra 7 544,- *
* Lånksempel: 65 000 kr over 5 år, eksempelrente 6,99%., etabl.geb. 950 kr., mån. avgift 40 kr blir totalt 91 368 kr. Eff.rente 8,69%. Rentes settes individuelt mellom 8,69–25,3%. Lang nedbetalingstid og/eller en medsøker øker sjansene for å få lån. Du kan innfri lånet tidligere enn avtalt løpetid.
Søk nå
2017-12-11         Finansiering
Julebudsjett i oppløsning

Skrevet av Ida Eldor

 

Vi er snart halvveis til jul, og de fleste begynner nok å bli ferdige med sine juleforberedelser. Kanskje har man funnet ut at selv med halv skatt på desember-lønnen mangler man fortsatt penger til å finansiere hele juletiden. Det er jo tross alt ikke bare julaften og gaver man trenger penger til, for nyttårsaften kan også være ganske kostbar for mange. Vanligvis bruker folk mer på julen enn det de har planlagt, som kanskje er grunnen til at man trenger noen ekstra finansieringsalternativer, som kredittkort eller forbrukslån. Dette er selv om man ser en nedgang i hvor mye nordmenn planlegger å bruke på julen, sammenlignet med tidligere år. På tross av dette rapporterer hele 1 av 6 personer at de frykter de vil ha dårlig råd i januar på grunn av julefeiringen.

 

Kjøp julegaver med kredittkort eller forbrukslån 

 

Det er dessverre også svært få som setter opp budsjett for julen. Kun 7 prosent av den norske befolkningen setter opp budsjett for hva de skal kjøpe inn til jul, noe som gjør at det blir ekstra lett å bruke mer enn det man har råd til.

 Det positive er at uansett hva man trenger penger til kan man skaffe ekstra finansiering. Det som kanskje er det enkleste og beste alternativet vil nok være å skaffe seg et kredittkort. Før man søker om kredittkort er det viktig at man vet nøyaktig hva man planlegger å bruke det på, ettersom man kan få forskjellige fordeler med de fleste kredittkort. Noen kredittkort egner seg best for reise, andre for dagligvarer eller bensin, og noen passer best for shopping, så det kan lønne seg å lese om de forskjellige kortene før man velger ut et som passer best til det man helst vil bruke kortet på. Det kan være greit å skaffe seg et kredittkort dersom man ser at man vil gå litt over budsjettet for julen og man bare trenger en liten ekstra sum for å komme seg ovenpå igjen. Det vil også lønne seg dersom man betaler hele kredittkortregningen ved forfall, ettersom det vil føre til at man slipper å betale noe ekstra i renter og gebyrer.

 

Kredittkort med matrabatt 

 

Dersom man ser at man vil trenge mer enn det man vanligvis kan få på kredittkort eller man vil prøve å få lavere renter enn det man vanligvis får på kredittkort, kan man vurdere å ta opp et lån uten sikkerhet. Et lån uten sikkerhet vil vanligvis ha lavere effektiv rente enn et kredittkort, dersom man vet at man ikke vil være i stand til å tilbakebetale alt ved første forfall. Det vil helst kunne lønne seg å ta opp et lån uten sikkerhet, eller et forbrukslån, dersom man planlegger å låne mer enn 50 000 kr. Da vil man kunne velge lengre løpetid på forbrukslånet, som kan gjøre at man får lavere renter. Det anbefales derimot ikke at man tar opp forbrukslån dersom man ikke kan tilbakebetale lånet i løpet av 5 år. Et forbrukslån kan være greit å ha ettersom man kan bruke det på akkurat det man selv ønsker, så om man vil ha det for å finansiere juletiden eller kanskje man vil ha det for å ha litt ekstra penger å rutte med i januar, så velger man det helt selv.

 

Enklere førjulstid med kredittkort eller forbrukslån 

 

Via oss i Eminentor kan man søke om både kredittkort og forbrukslån. Vi samarbeider med flere banker for å tilby kredittkort med flere forskjellige fordeler, slik at du kan velge det som passer best til ditt tenkte bruk. Via Eminentor kan man også søke om forbrukslån på inntil 500 000 kr uten sikkerhet. Vi sammenligner tilbud fra forskjellige banker og slik at du velger det lånetilbudet med best vilkår.

 

Søk om ekstra finansiering via Eminentor – og få en god jul!

Del denne artikkelen

Samarbeidsbanker

Eminentor samarbeider med flere store og små banker i Norge. Vi streber etter å gi deg det beste mulige lånetilbudet etter en helhetsvurdering av søknaden din. Et lån som er formidlet av Eminentor koster det samme som når du låner direkte av banken. Våre priser kan sammenlignes med priser fra andre selskaper på Finansportalen.no.