Beste måten å finne best rente på forbrukslån

Lån eller refinansier inntil 500 000 kr!

Din søknad behandles av flere banker - kostnadsfritt.
Lånebeløp
150 000
Løpetid
7
Lånet skal brukes til å refinansiere andre lån?
Månedsbeløp Fra 7 544,- *
* Lånksempel: 65 000 kr over 5 år, eksempelrente 6,99%., etabl.geb. 950 kr., mån. avgift 40 kr blir totalt 91 368 kr. Eff.rente 8,69%. Rentes settes individuelt mellom 8,69–25,3%. Lang nedbetalingstid og/eller en medsøker øker sjansene for å få lån. Du kan innfri lånet tidligere enn avtalt løpetid.
Søk nå
2017-12-08         Forbrukslån
Beste måten å finne best rente på forbrukslån

Skrevet av Ida Eldor

 

Det finnes flere metoder for å finne god rente på forbrukslån. Det mest vanlige måten er kanskje ved å bruke en låneformidler. En låneformidler samarbeider med flere forskjellige banker om lån. Når man søker om forbrukslån via disse låneformidlerne vil man søke til samtlige av bankene de samarbeider med, kun med den ene søknaden. Hvor mange banker man får tilbud av kommer an på hvor mange banker låneformidleren samarbeider med, samt kredittvurderingen av søkeren. Tjenesten låneformidlerne tilbyr er både gratis og uforpliktende, som vil si at man kan søke om lån hos flere låneformidlere og godta det beste lånet som kommer ut av det. Å bruke en låneformidler til å finne best rente på forbrukslån er kanskje den beste måten å gjøre dette på.

 

 Bruk låneformidlere når du søker om lån

 

Dersom man ikke ønsker å bruke en låneformidler, kan man søke om forbrukslån til bankene. Da må man søke om lån hos hver enkel bank og fylle ut ny søknad for hver bank man søker hos. Dette kan være tidkrevende og vanskelig, som er grunnen til at man kanskje like gjerne kan søke gjennom en låneformidler. Det er like sannsynlig å få innvilget lån, samt at rentene blir det samme, enten man bruker en låneformidler eller ikke. Uavhengig av om man bruker låneformidlere eller ikke er det flere krav som forventes innfridd når man skal søke om lån. Man burde ikke søke om mer lån dersom man alt har lånt 5 ganger brutto årlig inntekt, eller man ikke vil klare en renteøkning på 5% uten at det går ut over vanlige kostnader. 

 

Låneformidlere kan hjelpe deg med å søke om lån og få bedre rente 

 

En annen metode for å finne det beste forbrukslånet kan være å søke etter og lese forskjellige kundeanmeldelser på nett. De fleste bankene som tilbyr forbrukslån, samt låneformidlerne som behandler søknader, har nettside som hovedkommunikasjon til potensielle kunder. Det finnes derfor vanligvis kommentarer til og om nettsiden på Facebook og andre sosiale medier som det kan være lurt å sjekke på forhånd. Her får man ikke bare vite hvilken rente andre kunder har fått, men også hvordan kundeservicen til banken eller låneformidleren er. Dette kan være greit å vite dersom man tar opp et større lån som man kanskje vil trenge å forhandle om senere. Det finnes også flere sider som rangerer de forskjellige bankene og låneformidlerne etter en rekke faktorer. Man kan da lese hva som er positivt og negativt med de forskjellige långiverne og det kan også være en grei måte å finne et forbrukslån på, så lenge man sjekker at de som kommer best ut av undersøkelsen ikke har noen ting å gjøre med de som foretok den.

 

Eminentor er en låneformidler hvor man kan sende inn søknad om lån, for å sammenligne flere banker. Hos oss kan man få flere tilbud og dermed kan man også muligens oppnå den beste renten på forbrukslån. Ved å søke via Eminentor sparer du tid i forhold til å søke til hver bank individuelt, samt at det kanskje kan bli lettere å få innvilget lån ved bruk av en låneformidler.

 

Søk om forbrukslån via Eminentor – den beste måten å finne best rente på forbrukslån!

Del denne artikkelen

Samarbeidsbanker

Eminentor samarbeider med flere store og små banker i Norge. Vi streber etter å gi deg det beste mulige lånetilbudet etter en helhetsvurdering av søknaden din. Et lån som er formidlet av Eminentor koster det samme som når du låner direkte av banken. Våre priser kan sammenlignes med priser fra andre selskaper på Finansportalen.no.