Refinansiere forbrukslån

Lån eller refinansier inntil 500 000 kr!

Din søknad behandles av flere banker - kostnadsfritt.
Lånebeløp
150 000
Løpetid
7
Lånet skal brukes til å refinansiere andre lån?
Månedsbeløp Fra 7 544,- *
* Lånksempel: 65 000 kr over 5 år, eksempelrente 6,99%., etabl.geb. 950 kr., mån. avgift 40 kr blir totalt 91 368 kr. Eff.rente 8,69%. Rentes settes individuelt mellom 8,69–25,3%. Lang nedbetalingstid og/eller en medsøker øker sjansene for å få lån. Du kan innfri lånet tidligere enn avtalt løpetid.
Søk nå
2017-12-07         Refinansiering
Refinansiere forbrukslån

Skrevet av Ida Eldor

 

Det kan være dyrt å ha mye gjeld, særlig i forbrukslån og smålån. Dersom man har lån flere steder kan det være mye å holde styr på, i tillegg til at lave lånebeløp ofte har høye renter. Hvis du trenger hjelp med dine forbrukslån kan en idé være å refinansiere disse i et nytt lån.

 

Å refinansiere gjeld vil si at man tar opp et nytt lån for å kunne innfri gamle lån og kredittkortregninger. Dette kan virke ulogisk, men man kan faktisk oppnå bedre vilkår, som er grunnen til at flere velger å refinansiere forbrukslån. Når man tar opp et refinansieringslån kan dette ikke overstige den totale gjelden man har fra før av i gjelden man ønsker å refinansiere.

 

Se fordelene med refinansiering av gjeld 

 

Refinansiering av gjeld kan hjelpe ettersom man vil kunne samle all gjelden i ett lån, og det kan føre til lavere utgifter på gebyr. Hvis man betaler månedlige gebyr på tre eller fire lån sier det seg selv at man vil spare mye dersom man får samlet gjelden og kun betaler ett gebyr i måneden, spesielt over en lengre løpetid. Dette vil også kunne føre til at man får bedre oversikt så man ikke glemmer å betale ned på de forskjellige lånene, som videre kan føre til at man får betalingsanmerkninger. Det vil mest sannsynlig også være enklere å forhandle med en långiver i forhold til å skulle forhandle med flere om forskjellige lån.

 

Samling av gjeld i et nytt lån blir billigere 

 

De effektive rentene på forbrukslånene man har kan også være forskjellige og dersom man har lånt lave beløp kan rentene være ganske høye. Det vil dermed kunne lønne seg å refinansiere forbrukslånene inn i ett lån slik at man kan få bedre vilkår på det lånet. Det kan da være mulig å få lavere effektiv rente ettersom man vil låne et høyere beløp av kun en bank. En annen positiv ting dersom man refinansierer forbrukslån er at man kan innfri lånet når man selv ønsker, som vil si at dersom man er flink til å kutte utgifter eller får penger fra et annet sted, vil man kunne tilbakebetale lånet raskere enn planlagt.Man vil ikke ha mulighet til å låne et større beløp enn det man forsøker å refinansiere, fordi det skal hindre at man bare tar opp enda mer lån. Man burde også være i stand til å tilbakebetale gjelden innen 5 år, samt å beherske en renteøkning på inntil 5% uten at det vil ha noen særlig effekt for hverdagslivet. 

 

Du kan få lavere rente og bedre vilkår med refinansiering

 

Eminentor kan hjelpe deg med å refinansiere dine forbrukslån. Hos Eminentor kan man refinansiere inntil 500 000 kr uten sikkerhet. Vi sammenligner ulike banker for deg og du kan selv velge mellom forskjellige tilbud på refinansiering, slik at du kan velge et nytt lån med bedre vilkår.

 

Søk om å refinansiere forbrukslån via Eminentor – og få orden på privatøkonomien igjen!  

Del denne artikkelen

Samarbeidsbanker

Eminentor samarbeider med flere store og små banker i Norge. Vi streber etter å gi deg det beste mulige lånetilbudet etter en helhetsvurdering av søknaden din. Et lån som er formidlet av Eminentor koster det samme som når du låner direkte av banken. Våre priser kan sammenlignes med priser fra andre selskaper på Finansportalen.no.