Juleferie i Syden?

Lån eller refinansier inntil 500 000 kr!

Din søknad behandles av flere banker - kostnadsfritt.
Lånebeløp
150 000
Løpetid
7
Lånet skal brukes til å refinansiere andre lån?
Månedsbeløp Fra 7 544,- *
* Lånksempel: 65 000 kr over 5 år, eksempelrente 6,99%., etabl.geb. 950 kr., mån. avgift 40 kr blir totalt 91 368 kr. Eff.rente 8,69%. Rentes settes individuelt mellom 8,69–25,3%. Lang nedbetalingstid og/eller en medsøker øker sjansene for å få lån. Du kan innfri lånet tidligere enn avtalt løpetid.
Søk nå
2017-12-06         Reise og ferie
Juleferie i Syden?

Skrevet av Ida Eldor

 

Er du en av dem som søker etter varmere trakter når snøen og kulden kommer? Ønsker du å ta en skikkelig juleferie, uten noe av julestresset? Mange ønsker seg en hvit jul, julepynt, familieselskap og alt annet julen bringer med seg. Men det kan også være ganske stressfullt rundt juletider også, ettersom det skal bakes 7 sorter, man skal handle presanger til alle, huset skal vaskes, og man skal planlegge og lage masse mat som tar timevis per oppskrift. Det er derfor ikke unaturlig at mange tar turen sydover for en skikkelig ferie, der de ikke trenger å stresse med noen ting og der det er noen andre som lager maten.

 

 Julestress blir bedre på stranda, betal ferie med forbrukslån

 

Et forbrukslån kan være en fin måte å låne penger på når man vil ha en skikkelig ferie. Dersom man søker og får innvilget et forbrukslån, altså et lån uten sikkerhet, vil man kunne bruke det på akkurat det man ønsker. Dette er en av grunnene til at mange bruker forbrukslån på reise. Man burde selvfølgelig kun ta opp forbrukslån dersom man vil være i stand til å tilbakebetale gjelden ganske fort, slik at man ikke betaler veldig mye i renter og gebyrer. Et forbrukslån kan gjøre at man får reise akkurat dit man vil. Kanskje man har spart opp en del av pengene, men fortsatt mangler noe og dermed bestemmer seg for at et forbrukslån kan dekke resten, slik at man kan reise når man vil og ikke må vente til man har spart opp absolutt alt. Eller man ønsker seg en skikkelig opplevelsesreise man vil huske for livet, men prisen er høy, og dermed trenger noe for å dekke de ekstra kostnadene.

 

 Bruk kredittkort for den beste ferien noensinne

 

Man kan også bruke et kredittkort for å finansiere reisen sin. Det kan være lurt å bestille og betale reisen med kredittkort fordi mange kredittkort har reiseforsikring inkludert, vanligvis dersom man bestiller over 50% av reisen med kredittkortet. Det kan derfor lønne seg å bestille reiser med kredittkortet ettersom man ikke vil trenge å betale for ekstra reiseforsikring, og man da vet at man vil ha den beskyttelsen man trenger dersom noe skulle skje. Det kan også være at man får bonuspoeng for å bestille reiser med kredittkort, som man igjen kan bruke til reiser senere.

 

Forbrukslån og kredittkort til ferie 

 

Dersom du alt har spart opp penger og betalt reisen er du godt i gang og nesten helt klar for tur, men kanskje du kunne trenge et kredittkort med på reisen, som en ekstra forsikring? Kredittkort kan være greit å ha i bakhånd dersom noe skulle skje med resten av pengene man har med seg på turen. Dersom noen stjeler penger fra ditt kredittkort på utenlandsreise vil kredittutlåneren ikke kunne kreve at du betaler tilbake det som er stjålet, men hvis man på den annen side blir frastjålet penger fra en bankkonto vil ikke banken hjelpe deg noe særlig med å få tilbake pengene, siden de ikke tilhører banken. Så lenge man vet at man vil klare å tilbakebetale kredittkortgjelden fort, helst ved forfall, er det ikke noe i veien for å bruke et kredittkort når man er på ferie.

 

 Spar penger allerede nå for å få din drømmeferie

 

Hos Eminentor kan man søke om forbrukslån til reise. Vi samarbeider også med flere forskjellige kredittkort, slik at du kan velge det med best vilkår og reiseforsikringer. Via Eminentor kan man låne inntil 500 000 kr uten sikkerhet og man kan dermed finansiere sin drømmereise. Eminentor’s tjenester er gratis og uforpliktende, så man trenger ikke å takke ja til lån, dersom man ombestemmer seg. Via Eminentor vil man få tilbud om forbrukslån fra flere forskjellige banker, og på ”MinSide” vil man kunne velge akkurat det lånet man vil ha.

 

Søk om lån eller kredittkort via Eminentor – og ta en sydentur i julen!  

Del denne artikkelen

Samarbeidsbanker

Eminentor samarbeider med flere store og små banker i Norge. Vi streber etter å gi deg det beste mulige lånetilbudet etter en helhetsvurdering av søknaden din. Et lån som er formidlet av Eminentor koster det samme som når du låner direkte av banken. Våre priser kan sammenlignes med priser fra andre selskaper på Finansportalen.no.