Forbrukslån til bryllup

Lån eller refinansier inntil 500 000 kr!

Din søknad behandles av flere banker - kostnadsfritt.
Lånebeløp
150 000
Løpetid
7
Lånet skal brukes til å refinansiere andre lån?
Månedsbeløp Fra 7 544,- *
* Lånksempel: 65 000 kr over 5 år, eksempelrente 6,99%., etabl.geb. 950 kr., mån. avgift 40 kr blir totalt 91 368 kr. Eff.rente 8,69%. Rentes settes individuelt mellom 8,69–25,3%. Lang nedbetalingstid og/eller en medsøker øker sjansene for å få lån. Du kan innfri lånet tidligere enn avtalt løpetid.
Søk nå
2017-12-01         Forbrukslån
Forbrukslån til bryllup

Av Ida Eldor

 

Tiden der foreldene til bruden betalte for bryllupet er for det meste over og de fleste er nok nødt til å betale for bryllupet sitt selv. Bryllup er ofte dyre og kostnadene kan spres utover en del, men mye havner likevel oppå hverandre og dermed kan det være greit å låne penger. Mange ting skjer i forbindelse med bryllupet som for eksempel utdrikningslag, og man må også vanligvis ut med depositum til flere ting som lokalet man skal bruke og maten man skal servere. Det kan ta flere år å planlegge et bryllup, ettersom det er ventetider på lokaler og lignende, noe som kan gjøre at man må beregne mer penger enn man kanskje regnet med.

 

 

 

Det kan derfor være en idé å ta opp et forbrukslån man kan bruke på bryllupet. Et bryllup kan ofte føre med seg uforutsette utgifter ettersom det er ekstremt mye som skal til for å få alt klart, og det kan være man glemmer ting i forberedelsene som så gjør at det blir dyrere jo nærmere man kommer bryllupsdagen. Det kan derfor være lurt å ha litt ekstra penger å rutte med, dersom noe skulle skje. Det kan også være at man har spart opp penger til bryllupet lenge, men gjerne ønsker å låne penger slik at man kan få akkurat det bryllupet man har sett for seg og ønsker seg.

 

Flere bruker nok ofte kredittkort når de skal kjøpe ting til bryllupet, ettersom det kan være greit å ha en liten betalingsutsettelse, særlig dersom mange av utgiftene kommer samtidig. Dersom man planlegger et dyrt bryllup kan det være lurt å ta opp et forbrukslån istedenfor, ettersom forbrukslån ofte har lavere renter enn kredittkort, og vanligvis lønner seg dersom man bruker beløp over 50 000 kr.

 

 

 

Det kan også være lurt å refinansiere gjeld, dersom du allerede har brukt kredittkort, smålån eller delbetalinger på et bryllup. Dersom du refinansierer denne gjelden i et nytt forbrukslån vil du få bedre oversikt, slik at du har én mindre ting å bekymre deg over i løpet av bryllupsforberedelsen. Da vil man også kun betale en regning i måneden, istedenfor flere forskjellige kredittkort- og smålånsregninger, noe som videre kan føre til færre gebyr-kostnader. Forbrukslån har vanligvis nominell rente fra 6,99% mot kredittkort som vanligvis har renter på rundt 25%.

 

Dersom man allerede har pengene til et bryllup, men ønsker seg en skikkelig bryllupsreise, er dette også noe man kan søke om forbrukslån til. Forbrukslån går ofte til reise, og er derfor også en fin måte man kan finansiere en bryllupsreise på. Da har man kanskje råd til å dra det stedet man virkelig ønsker seg, istedenfor å måtte nøye seg med andreplassen på ønskelisten. Man burde derimot ikke ta opp forbrukslån dersom man vet at man ikke vil ha muligheten til å nedbetale lånet og betale rentene og gebyrene.

 

 

 

Hos Eminentor kan du ta opp et forbrukslån slik at du kan få råd til ditt drømmebryllup. Du kan sammenligne lån fra våre samarbeidsbanker med en lånesøknad. Du kan da velge det tilbudet som passer best for ditt bryllup og din økonomi av de tilbudene våre samarbeidsbanker kommer med.

 

Søk forbrukslån via Eminentor i dag – og få ditt drømmebryllup!

Del denne artikkelen

Samarbeidsbanker

Eminentor samarbeider med flere store og små banker i Norge. Vi streber etter å gi deg det beste mulige lånetilbudet etter en helhetsvurdering av søknaden din. Et lån som er formidlet av Eminentor koster det samme som når du låner direkte av banken. Våre priser kan sammenlignes med priser fra andre selskaper på Finansportalen.no.