Gratis tjeneste for forbrukslån

Lån eller refinansier inntil 500 000 kr!

Din søknad behandles av flere banker - kostnadsfritt.
Lånebeløp
150 000
Løpetid
7
Lånet skal brukes til å refinansiere andre lån?
Månedsbeløp Fra 7 544,- *
* Lånksempel: 65 000 kr over 5 år, eksempelrente 6,99%., etabl.geb. 950 kr., mån. avgift 40 kr blir totalt 91 368 kr. Eff.rente 8,69%. Rentes settes individuelt mellom 8,69–25,3%. Lang nedbetalingstid og/eller en medsøker øker sjansene for å få lån. Du kan innfri lånet tidligere enn avtalt løpetid.
Søk nå
2017-11-30         Forbrukslån
Gratis tjeneste for forbrukslån

Av Ida Eldor

 

Det finnes mange forskjellige tjenester der ute for den som er på jakt etter et forbrukslån eller vil refinansiere gjeld. Forbrukslån er lån uten sikkerhet, som dermed ofte har høyere rente enn andre lån hvor man er nødt til å stille sikkerhet i noe, vanligvis bolig, bil, eller lignende. Nordmenn låner mer penger enn noensinne som kanskje er en av grunnene til at det blir stadig mer vanlig å se reklamer for forbrukslån og refinansiering av gjeld. Det kan dermed være vanskelig å finne ut nøyaktig hvem man skal låne penger av.

 

 

 

En av mulighetene for den som ønsker å ta opp et forbrukslån er å gå gjennom en låneformidler, også kjent som en finansagent. En låneformidler er en som fungerer som et mellomledd mellom långiveren og låntakeren. Det fungerer vanligvis ved at man legger inn en søknad om lån eller refinansiering hos låneformidleren som gjerne samarbeider med flere banker. Videre får man tilbud fra de forskjellige bankene som låneformidleren samarbeider med, og slik kan man altså søke lån hos flere banker med kun en søknad. Dette er tidsbesparende for søkeren, ettersom de ikke trenger å søke i hver bank individuelt for å kunne sammenligne de ulike tilbudene, samt at tjenesten er gratis. Det er også mulig at man øker sannsynligheten for å få innfridd en lånesøknad dersom man søker via en låneformidler, fordi de ofte hjelper deg med rådgivning og det som skal til for å gjøre låneprosessen enklere.

 

 

 

Å bruke en låneformidler er gratis, ettersom låneformidlere ikke tjener penger på søknadsprosessen. Låneformidlere tjener penger på provisjon, dersom låntakeren sier ja til et forbrukslån. Det blir da banken som man låner penger av som betaler provisjon til låneformidleren. Det vil dermed ikke koste noe for kunden å bruke låneformidlere, det eneste en låntaker vil betale er for det lånet de velger å ta opp, og det er ikke dyrere å bruke en låneformidler enn å gå direkte til banken. Man vil få nøyaktig de samme lånevilkårene dersom man søker vie en låneformidler, som om man skulle søkt om lån til den banken selv. Man kan til og med ende opp med et bedre lån dersom man bruker en låneformidler.

 

 

 

Det er ikke bare vanlige forbrukslån man kan bruke låneformidlere til, man kan også søke om å refinansiere gjeld. Dersom man tar opp et lån uten sikkerhet, altså et forbrukslån, for refinansiering vil man ha muligheten for å innfri lånet raskere enn den planlagte nedbetalingstiden. Det vil si at dersom du klarer å kutte på kostnadene dine, eller får penger fra et annet sted, vil du kunne betale ned lånet så fort du selv ønsker. Du kan dermed muligens bli gjeldfri raskere enn om du refinansierer i et lån med sikkerhet i bolig.

 

 

 

Dersom man har lån med sikkerhet i bolig, og dette lånet er på under 85% av boligens totale verdi, vil det være mulig å refinansiere gjeld med sikkerhet i boligen. Dette gjør man vanligvis gjennom sin nåværende bank, hvor man har lånt. Det kan være vanskeligere å få refinansiering i et gjeld med sikkerhet, og det kan også være at det blir dyrere i lengden, ettersom man vil ha lengre nedbetalingstid. Derfor kan det kanskje lønne seg å søke om å refinansiere gjeld i et forbrukslån istedenfor et lån med sikkerhet.

 

 

 

Forbrukslån via Eminentor

 

Hos Eminentor kan du søke om forbrukslån uten sikkerhet. Søknadsprosessen er gratis og uforpliktende, og foregår ved at vi videreformidler din lånesøknad til våre samarbeidsbanker, som så fører til at du får opp ulike tilbud på ”MinSide”. Du kan deretter velge fritt blant tilbudene slik at du velger akkurat det lånet som passer best for deg.

 

Søk om forbrukslån via Eminentor – gratis og uforpliktende!

Del denne artikkelen

Samarbeidsbanker

Eminentor samarbeider med flere store og små banker i Norge. Vi streber etter å gi deg det beste mulige lånetilbudet etter en helhetsvurdering av søknaden din. Et lån som er formidlet av Eminentor koster det samme som når du låner direkte av banken. Våre priser kan sammenlignes med priser fra andre selskaper på Finansportalen.no.