Best rabatt på matvarer i førjulstiden

Lån eller refinansier inntil 500 000 kr!

Din søknad behandles av flere banker - kostnadsfritt.
Lånebeløp
150 000
Løpetid
7
Lånet skal brukes til å refinansiere andre lån?
Månedsbeløp Fra 7 544,- *
* Lånksempel: 65 000 kr over 5 år, eksempelrente 6,99%., etabl.geb. 950 kr., mån. avgift 40 kr blir totalt 91 368 kr. Eff.rente 8,69%. Rentes settes individuelt mellom 8,69–25,3%. Lang nedbetalingstid og/eller en medsøker øker sjansene for å få lån. Du kan innfri lånet tidligere enn avtalt løpetid.
Søk nå
2017-11-29         Kredittkort
Best rabatt på matvarer i førjulstiden

Av Ida Eldor

 

 

Som alle vet følger det mange utgifter med førjulstiden. Alle skal ha god mat i julen, og det skal ikke mangle noen ting. Det skal bakes 7 sorter og enten man har ribbe eller pinnekjøtt er det fortsatt en god del tilbehør som skal med begge. Det kan derfor være greit å handle matvarer med rabatt eller cashback, særlig i desember når man gjerne handler inn en del mer mat enn vanlig. Man får vanligvis best rabatt og cashback dersom man handler varer med kredittkort.

 

 

 

Det finnes derimot også mange forskjellige fordelsprogram for mat- og dagligvarer hvor man ikke bruker kredittkort. En god del av dem har vanligvis 1% cashback, som vil si at man får 1% tilbakebetalt av alt man handler for. Det finnes også fordelsprogram med bedre rabatter enn dette også, spesielt i desember.

 

Det mest kjente fordelsprogrammet for mat- og dagligvarer er nok Trumf-bonus programmet. Med et Trumfkort får man 1% igjen på alle matvarer man handler i registrerte Trumf-butikker. Man får i tillegg 15% bonus på all frukt og grønt man handler på Kiwi. Trumf-kortet har også vanligvis 3% bonus på alle varer noen torsdager i året, noe de kaller Trippel-Trumf, slik at det definitivt kan lønne seg å handle de dagene.

 

 

 

Rema 1000 kom også ut med en app med fordelsprogram. Hvis du har Æ-appen fra Rema 1000 får du 10% rabatt på de 10 varene du handler mest. Dette kan virke som lite, men dersom man benytter seg av rabatten for eksempel for å kjøpe det samme brødet til 36,90 kr hver uke hele året vil man til slutt ha spart cirka 191 kr i løpet av et år.

 

 

 

Det finnes også flere kredittkort hvor man kan få enten rabatter eller cashback på mat- og dagligvarer. Ikano Visa har vanligvis 1% rabatt på alle bensinstasjoner og mat- og dagligvarebutikker, men de har også eksklusive månedsrabatter. I desember kan man derfor få hele 4% på alle kjøp av mat- og dagligvarer man foretar seg med Ikano Visa. Si at du for eksempel vil bruke 3000 kr på mat i desember totalt. Dersom du handler dette med Ikano Visa vil du få cashback på 120 kr. Det virker kanskje ikke som veldig mye, men dersom man kan spare pengene er det vel ingen grunn til å la være, særlig ettersom studier viser at man bruker inntil 20% mer på mat- og dagligvarer i desember sammenlignet med ellers i året.

 

 

 

Et annet kredittkort som har matvare-rabatter er yA Kredittkort. Med et yA Kredittkort velger du en av kategoriene du får rabatt på hver måned. Akkurat nå kan du velge mellom 3% rabatt på mat- og dagligvarer, 3% på netthandel, eller 5% på restauranter eller kino. Disse rabattene endres hver måned slik at du kan velge den rabatten som passer best til ditt forbruk.

 

 

 

Hos oss i Eminentor kan du søke om forskjellige kredittkort. Du kan finne kredittkort som passer til nøyaktig dine behov, enten du er ute etter rabatt på mat- og dagligvarer, klær, elektronikk, reiseforsikring, eller andre fordeler. Akkurat i desember får du 4% cashback på alle mat- og dagligvarer du handler med Ikano Visa, noe som kanskje kan gjøre førjulstiden litt enklere.

 

Søk kredittkort via Eminentor – og få penger tilbake på det du handler mest!

Del denne artikkelen

Samarbeidsbanker

Eminentor samarbeider med flere store og små banker i Norge. Vi streber etter å gi deg det beste mulige lånetilbudet etter en helhetsvurdering av søknaden din. Et lån som er formidlet av Eminentor koster det samme som når du låner direkte av banken. Våre priser kan sammenlignes med priser fra andre selskaper på Finansportalen.no.