Best i test - refinansiering

Lån eller refinansier inntil 500 000 kr!

Din søknad behandles av flere banker - kostnadsfritt.
Lånebeløp
150 000
Løpetid
7
Lånet skal brukes til å refinansiere andre lån?
Månedsbeløp Fra 7 544,- *
* Lånksempel: 65 000 kr over 5 år, eksempelrente 6,99%., etabl.geb. 950 kr., mån. avgift 40 kr blir totalt 91 368 kr. Eff.rente 8,69%. Rentes settes individuelt mellom 8,69–25,3%. Lang nedbetalingstid og/eller en medsøker øker sjansene for å få lån. Du kan innfri lånet tidligere enn avtalt løpetid.
Søk nå
2017-11-27         Refinansiering
Best i test - refinansiering

Av Ida Eldor

  

Det finnes veldig mange tilbydere av forbrukslån og refinansiering, og det kan dermed være vanskelig å vite hvilken tilbyder man skal gå for. Det finnes derfor også flere tester av refinansieringstilbydere som sier hvem som har det beste tilbudet om refinansiering på markedet. Forskjellige tester har kommet til forskjellige konklusjoner om hvem av både låneformidlere og banker som er de beste tilbyderne.

 

Søker man om lån i en bank vil man få et tilbud fra den banken. Dersom man heller søker via en låneformidler vil man kunne få tilbud fra flere forskjellige banker på en gang. Man gjør lurt i å sammenligne ulike tilbud før man bestemmer seg for et lån. Det er helt gratis og uforpliktende å søke om forbrukslån og refinansiering, så en kan søke til flere forskjellige banker og låneformidlere for å se hvilke tilbud man kan få.

 

 

 

De fleste testene av hvem som er best på refinansiering finner den beste långiveren ved å se på de som har lavest effektiv rente. Ettersom rentene settes individuelt kan det være vanskelig å sammenligne de ulike långiverne, som gjør at testene oftest ser på priseksempelet som står på nettsiden til banken eller låneformidleren, og går ut i fra dette med tanke på effektiv rente. Det er ikke sikkert man kan få denne renten når man søker om lån, så det er ikke nødvendigvis de samme bankene som er høyest på listen som vil kunne tilby det beste lånet for alle. Det kan også være mulig å få en lavere rente enn det som står i eksemplene på nettsidene. Testene tar også for seg minste-rente, maks-rente, nedbetalingstid, termingebyr, etableringsgebyr, lånebeløp, samt at de testene som tar for seg låneformidlere også ser på hvor mange banker låneformidlerne samarbeider med.

 

 

 

Vi har sammenlignet en del av testene av forbrukslån og Bank Norwegian er den banken som kommer best ut i de fleste testene. Eminentor samarbeider med cirka åtte forskjellige banker om refinansiering, forbrukslån og andre finansielle tjenester. Av bankene vi samarbeider med er det Komplett Bank og Santander som kommer best ut i de fleste testene. Komplett Bank ligger ofte på andreplass når det kommer til å finne ut hvem som er best i test på refinansiering. En metode man da kan ta i bruk for å finne det beste mulige lånet vil da være å søke til de bankene som ligger høyest på listene som best i test. En annen mulighet vil være å søke til låneformidlere som samarbeider med disse banken, for så å kunne sammenligne enda flere banker, og dermed mest sannsynlig kunne oppnå de beste lånevilkårene og rentene på forbrukslån og refinansiering av gjeld.

 

 

 

Ved å søke om lån via Eminentor kan man dermed få tilbud om lån fra flere av de beste bankene på markedet. Eminentor videreformidler lånesøknader til disse bankene, som så kommer med tilbud til deg. Du kan dermed oppnå noen av markedets laveste effektive renter på forbrukslån og refinansiering av gjeld. Via Eminentor kan du søke om lån hos banker som er kåret som noen av de som er best i test på refinansiering, og få bedre råd.

 

Søk om lån via Eminentor – og få markedets laveste effektive renter på forbrukslån og refinansiering.

Del denne artikkelen

Samarbeidsbanker

Eminentor samarbeider med flere store og små banker i Norge. Vi streber etter å gi deg det beste mulige lånetilbudet etter en helhetsvurdering av søknaden din. Et lån som er formidlet av Eminentor koster det samme som når du låner direkte av banken. Våre priser kan sammenlignes med priser fra andre selskaper på Finansportalen.no.