Forbrukslån og refinansiering

Lån eller refinansier inntil 500 000 kr!

Din søknad behandles av flere banker - kostnadsfritt.
Lånebeløp
150 000
Løpetid
7
Lånet skal brukes til å refinansiere andre lån?
Månedsbeløp Fra 7 544,- *
* Lånksempel: 65 000 kr over 5 år, eksempelrente 6,99%., etabl.geb. 950 kr., mån. avgift 40 kr blir totalt 91 368 kr. Eff.rente 8,69%. Rentes settes individuelt mellom 8,69–25,3%. Lang nedbetalingstid og/eller en medsøker øker sjansene for å få lån. Du kan innfri lånet tidligere enn avtalt løpetid.
Søk nå
2017-11-27         Forbrukslån
Forbrukslån og refinansiering

Av Ida Eldor

 

 

Sliter du med å få endene til å møtes i førjulstiden? Kanskje du betaler dyrt for smålån og kredittkort du brukte på julegavene i fjor? Eller har du lenge hatt lyst til å bli ferdig med oppussingen, men pengene har ikke strukket til? Hvis du kjenner deg igjen i disse scenarioene er kanskje et forbrukslån eller refinansiering av gjeld noe du burde vurdere.

 

 

 

Et forbrukslån kan være lurt dersom man enten har planer om å bruke eller allerede har brukt kredittkort, og ikke klarer å nedbetale denne gjelden med en gang. Kredittkort har ofte veldig høye renter, i gjennomsnitt på rundt 25%, men kan også ha enda høyere renter enn dette. Dersom man i tillegg har flere kredittkort kan det være vanskelig å holde styr på når regningene skal betales, og man kan også risikere å måtte betale den ene kredittkortregningen med et annet kredittkort, noe som gjør at det fort hoper seg opp med gjeld. Et godt alternativ kan dermed være å ta opp et forbrukslån på forhånd hvis man vet at man vil trenge å låne penger, enten til et husprosjekt eller for å dekke kostnader.

 

 

 

Hvis det allerede har samlet seg opp mye gjeld i form av kredittkort, smålån, og delbetalinger kan man refinansiere denne gjelden i et nytt forbrukslån. Rentene på forbrukslån går fra 6,99% og fastsettes basert på enkeltpersoners kredittvurdering. Et forbrukslån vil derfor normalt ha en lavere rente enn kredittkort, noe som er grunnen til at det kan være lurt å refinansiere gjelden. En annen grunn til å refinansiere er at man da kun vil betale gebyrer på et lån, noe som vil være med på å få ned den effektive renten på gjelden man har. Ved å refinansiere gjelden i et forbrukslån vil man også vanligvis få lengre nedbetalingstid, samt at man kun trenger å betale på det lånet, ettersom banken man tar opp lån hos vil innfri gammel gjeld for deg.

 

 

 

Sett at du nå ønsker å enten ta opp et forbrukslån eller å refinansiere gammel gjeld vil det være viktig å få tilgang til de beste mulige lånevilkårene og rentene. Dette er noe man gjør ved å sammenligne de ulike forbrukslånene man kan få. Det kan være tidkrevende å søke til hver enkelt bank for å se hva man vil kunne få av tilbud, og det kan dermed være lurt å søke om forbrukslån og refinansiering ved bruk av en låneformidler.

 

Eminentor er en slik låneformidler, og ved å sende inn en søknad om refinansiering eller forbrukslån til oss vil man kunne få tilbud fra flere forskjellige banker med kun en søknad. Vi videreformidler din søknad, slik at du kan få flere tilbud å velge mellom. Du står så fritt til å velge hvilket lån du ønsker og det er helt uforpliktende å søke. Eminentor gir deg muligheten til å sammenligne ulike lån slik at du kan velge lånet som passer best til din økonomi, og som har de beste rentene og vilkårene.

 

Søk om forbrukslån og refinansiering via Eminentor – og få bedre råd i førjulstiden!

Del denne artikkelen

Samarbeidsbanker

Eminentor samarbeider med flere store og små banker i Norge. Vi streber etter å gi deg det beste mulige lånetilbudet etter en helhetsvurdering av søknaden din. Et lån som er formidlet av Eminentor koster det samme som når du låner direkte av banken. Våre priser kan sammenlignes med priser fra andre selskaper på Finansportalen.no.