Lån uten sikkerhet til startup-bedrift

Lån eller refinansier inntil 500 000 kr!

Din søknad behandles av flere banker - kostnadsfritt.
Lånebeløp
150 000
Løpetid
7
Lånet skal brukes til å refinansiere andre lån?
Månedsbeløp Fra 7 544,- *
* Lånksempel: 65 000 kr over 5 år, eksempelrente 6,99%., etabl.geb. 950 kr., mån. avgift 40 kr blir totalt 91 368 kr. Eff.rente 8,69%. Rentes settes individuelt mellom 8,69–25,3%. Lang nedbetalingstid og/eller en medsøker øker sjansene for å få lån. Du kan innfri lånet tidligere enn avtalt løpetid.
Søk nå
2017-11-28         Bedrift
Lån uten sikkerhet til startup-bedrift

Av Ida Eldor

Det er nok mange som går rundt med en liten grunder i magen. Kanskje har man en idé man tror vil gjøre det bra, eller en app man ønsker å utvikle, men man mangler finansiering. Man kan prøve å få investorer eller bedriftslån, men det kan være ganske vanskelig og ikke minst veldig tidkrevende. Kanskje man føler man ikke har tid til å vente på slike typer finansiering, og man er ute etter noe annet. Dersom man søker om bedriftslån er det vanlig at banken setter krav til hva lånet skal brukes på, samt at man har en nedbetalingsplan. Investorer er også ute etter å vite når de kan forvente å få noe ut av firmaet og hvor lang tid det vil ta før firmaet får verdi.

 

 

 

Det kan være vanskelig å få lån når man skal starte bedrift, ettersom bedriften foreløpig ikke har noe verdi. I tillegg kan det være svært dyrt å starte opp ettersom man vil trenge utstyr og materialer. Kostnadene av å registrere et aksjeselskap i Norge er 30 000 kr som egentlig er ganske billig, men det er en utgift man må dekke uansett. En startup-bedrift har ofte få midler og det kan også komme uforutsette utgifter som gjør at det er lurt å ha litt penger på bok.   

 

 

 

Det man kan gjøre dersom man får avslag om et bedriftslån er å ta opp et lån privat. Det blir da naturlig å ta opp et forbrukslån eller lån uten sikkerhet, ettersom man da kan bruke pengene uten at banken trenger å vite hva man bruker dem til. Dersom man tar opp et privat lån uten sikkerhet, kan man låne bort disse pengene til firmaet mot renter. På denne måten låner firmaet penger fra deg som privatperson, mens du låner av banken. Man må selvsagt være i stand til å betale ned dette forbrukslånet og man burde lage en nedbetalingsplan, slik at man har oversikt over hva som er private penger, og hva som er bedriftens penger. Det er veldig viktig at man ser forskjeller på privat og bedrift, og har et system der det er klare skiller mellom de to.

 

 

 

Forbrukslån kan ha høye renter, men rentene bestemmes ut ifra en kredittvurdering av privatpersonen. Det vil si at jo bedre privatøkonomi man har, jo lavere effektiv rente vil man muligens kunne få på et lån uten sikkerhet. Dersom man er usikker på om man kan få et privat lån, vil en mulighet være at man har en medsøker, noe som øker sjansene for at man får innvilget lånet. Det kan i alle tilfeller være en god idé dersom man planlegger å starte en bedrift sammen med noen andre, slik at man låner pengene til bedriften sammen, og dermed har lik risiko.

 

 

 

Hos oss i Eminentor kan du søke om lån uten sikkerhet for oppstart av din bedrift. Via Eminentor som låneformidler kan du låne inntil 500 000 kr. Vi videreformidler din lånesøknad til våre samarbeidsbanker, som så kommer med tilbud til deg. Vår tjeneste er uforpliktende og gratis, så man kan ombestemme seg og takke nei til de forskjellige tilbudene man får dersom man har fått annen finansiering, eller man bare ikke ønsker å låne pengene likevel. I Eminentor kan vi også hjelpe deg med å opprette firmakonto, med forskjellige betalingsløsninger til bedriften, og vi kan hjelpe deg med å opprette AS. Sjekk våre bedriftssider for mer informasjon om hvordan vi kan hjelpe deg med din bedrift.

 

Søk forbrukslån hos Eminentor – og start din egen bedrift.

Del denne artikkelen

Samarbeidsbanker

Eminentor samarbeider med flere store og små banker i Norge. Vi streber etter å gi deg det beste mulige lånetilbudet etter en helhetsvurdering av søknaden din. Et lån som er formidlet av Eminentor koster det samme som når du låner direkte av banken. Våre priser kan sammenlignes med priser fra andre selskaper på Finansportalen.no.