Sammenlign for lavest rente på forbrukslån

Lån eller refinansier inntil 500 000 kr!

Din søknad behandles av flere banker - kostnadsfritt.
Lånebeløp
150 000
Løpetid
7
Lånet skal brukes til å refinansiere andre lån?
Månedsbeløp Fra 7 544,- *
* Lånksempel: 65 000 kr over 5 år, eksempelrente 6,99%., etabl.geb. 950 kr., mån. avgift 40 kr blir totalt 91 368 kr. Eff.rente 8,69%. Rentes settes individuelt mellom 8,69–25,3%. Lang nedbetalingstid og/eller en medsøker øker sjansene for å få lån. Du kan innfri lånet tidligere enn avtalt løpetid.
Søk nå
2017-11-28         Forbrukslån
Sammenlign for lavest rente på forbrukslån

Av Ida Eldor

Ønsker du å ta opp et forbrukslån, men er usikker på hvordan du vil få best mulig vilkår? Kanskje du syns det er vanskelig og veldig tidkrevende å måtte søke til mange forskjellige banker for å finne ut hvilke tilbud du kan få? Det kan være mange grunner til at man ønsker et forbrukslån, som for eksempel at man ønsker å dra på ferie, man vil refinansiere gammel gjeld, eller det kan ha skjedd noe i hjemmet eller med bilen som krever reparasjon. Alt dette krever at man har penger og det kan derfor være fristende å ta opp et forbrukslån for å dekke noen av disse utgiftene, ettersom man kan bruke et forbrukslån på akkurat hva man vil, uten at banken setter krav til hva du må bruke de lånte pengene på.

 

 

 

Forbrukslån er kjent for å kunne ha høye renter og det er derfor enda viktigere å undersøke nøye hvilke muligheter man har, før man bestemmer seg for et slikt lån. Man burde derfor sammenligne rentene fra ulike banker, slik at man kan få lavest mulig effektiv rente. Dessverre må man sende inn søknad til hver bank og långiver for å få vite nøyaktig hva den effektive renten vil bli for en person, noe som kan være en svært tidkrevende prosess.

 

 

 

De fleste forbrukslån har renter som går fra 6,99%, men rentene settes individuelt ut ifra hver persons kredittvurdering. Dette er grunnen til at man må søke hver enkelt bank for å finne ut hvilken rente man vil få der, for så å kunne sammenligne de forskjellige tilbudene. Ettersom långiverne ikke får noe sikkerhet ved forbrukslån er rentene ofte høye, men vanligvis får man bedre renter dersom man har lengre nedbetalingstid. De høye rentene på forbrukslån er grunnen til at man burde sammenligne ulike långivere før man bestemmer seg for hvor man skal låne. Det finnes heldigvis tjenester hvor andre sammenligner dette for deg. Dersom man søker lån gjennom en låneformidler vil man kun trenge å sende inn en søknad om lån, og man vil mest sannsynlig få tilbud fra flere av långiverne denne formidleren samarbeider med.

 

 

 

Hos Eminentor sammenligner vi forbrukslån for deg. Vi tilbyr en gratis og uforpliktende tjeneste hvor vi videreformidler din søknad til bankene og långiverne vi samarbeider med, og de sender tilbake forskjellige tilbud slik at du kan velge det tilbudet med lavest rente og best vilkår. Du står da fritt til å velge det tilbudet som du tror vil passe deg best. Dette sparer deg for tiden det vil ta å søke til hver enkelt bank, ettersom du kun sender inn en søknad til oss. Via Eminentor kan man låne inntil 500 000 kr uten sikkerhet, som kan brukes til akkurat hva du vil!

 

Søk lån via Eminentor – og få lavest mulig rente på ditt forbrukslån!

Del denne artikkelen

Samarbeidsbanker

Eminentor samarbeider med flere store og små banker i Norge. Vi streber etter å gi deg det beste mulige lånetilbudet etter en helhetsvurdering av søknaden din. Et lån som er formidlet av Eminentor koster det samme som når du låner direkte av banken. Våre priser kan sammenlignes med priser fra andre selskaper på Finansportalen.no.