Hurtiglån til ulike formål

Lån eller refinansier inntil 500 000 kr!

Din søknad behandles av flere banker - kostnadsfritt.
Lånebeløp
150 000
Løpetid
7
Lånet skal brukes til å refinansiere andre lån?
Månedsbeløp Fra 7 544,- *
* Lånksempel: 65 000 kr over 5 år, eksempelrente 6,99%., etabl.geb. 950 kr., mån. avgift 40 kr blir totalt 91 368 kr. Eff.rente 8,69%. Rentes settes individuelt mellom 8,69–25,3%. Lang nedbetalingstid og/eller en medsøker øker sjansene for å få lån. Du kan innfri lånet tidligere enn avtalt løpetid.
Søk nå
2017-12-22         Lån
Hurtiglån til ulike formål

Skrevet av Ida Eldor

Drømmer du om en ferie nå som vinterkulden kommer? Eller ønsker du simpelthen å betale ned gammel gjeld? Dersom man har lite penger og inntekter eller sliter med utgifter, kan det være man ønsker å ta opp et lån. Problemet er at mange banker som innvilger sikre lån har krav til hva man skal bruke de lånte pengene til. Så hva gjør man da dersom man trenger penger til noe annet?

 

Mangler du penger til ferie? Hurtiglån fra Eminentor kan gi deg ferien du ønsker 

 

En fin mulighet er å ta opp et lån uten sikkerhet, altså et forbrukslån. Dette blir også ofte referert til som et hurtiglån, ettersom det vanligvis tar mye kortere tid å få et usikkert lån i forhold til et lån med sikkerhet. Søknader om hurtiglån kan muligens bli behandlet så fort som i løpet av en virkedag, noe som vil si at pengene kommer mest sannsynlig ganske fort inn på konto.

 

 Reis jorden rundt, fra land til strand, med forbrukslån eller hurtiglån

 

Forbrukslån er lån der man ikke trenger å stille noe sikkerhet for lånet. Dette medfører ofte at forbrukslån og hurtiglån har høyere renter enn vanlige lån med sikkerhet, ettersom de medfører større risiko for bankene som tilbyr lånene. Hurtiglån og forbrukslån har nominell rente fra 6,99%, men renten settes basert på en kredittvurdering av den som søker om lånet. Det vil vanligvis lønne seg å ta opp et forbrukslån i forhold til smålån og kredittkort dersom man har planer om å låne mer enn 50 000 kr. Et slikt lån kan også brukes til å samle og refinansiere gammel gjeld fra smålån, kredittkort og delbetalinger, slik at man får færre gebyrer, og muligens også bedre rente. Et forbrukslån som blir brukt til refinansiering av gjeld kan også medføre at man får bedre oversikt over sin økonomiske situasjon, ettersom å samle all gjeld i et lån vil føre til at man kun har en betaling på det ene lånet i måneden, i forhold til å ha flere lån med ulik forfallsdato. 

 

Glem sparegrisen på ferie, ta opp forbrukslån 

 

Hurtiglån kan brukes til akkurat hva man vil, så det er ideelt dersom man trenger penger fort, for eksempel for å betale regninger eller til nedbetaling av andre lån. Man kan også bruke et hurtiglån til oppussing, dersom for eksempel noe i huset har blitt ødelagt eller man har fått skader som må fikses fort, uten at man egentlig har penger til å dekke dette. Lånet kan også brukes til ferie, bilreparasjon, og lignende ting, dersom det er noe man ønsker. Dersom man bruker en låneformidler til å sammenligne ulike tilbud på lån vil man kunne få bedre renter og vilkår. Det er viktig å tenke på at alle lån man tar opp skal betales tilbake og at forbrukslån og hurtiglån har høyere renter enn andre lån, så det er lurest å betale ned lånene fort. Man bør helst planlegge å betale tilbake slike lån innen 5 år for at det skal lønne seg. Man burde også sørge for at lånet ikke vil gjøre at man har belånt mer enn 5 ganger årlig brutto inntekt. 

 

 Lykkelig på ferie med forbrukslån eller hurtiglån

 

Du kan søke om hurtiglån via Eminentor. Eminentor videreformidler din lånesøknad til bankene vi samarbeider med. Bankene behandler din søknad på kort tid og kommer tilbake med tilbud. Du kan da velge det lånet som passer best til deg og din økonomi. Hos Eminentor kan man søke om hurtiglån på inntil 500 000 kr. Eminentor sine tjenester er gratis og uforpliktende.

 

Søk om hurtiglån fra Eminentor – og få råd til akkurat det du ønsker!

Del denne artikkelen

Samarbeidsbanker

Eminentor samarbeider med flere store og små banker i Norge. Vi streber etter å gi deg det beste mulige lånetilbudet etter en helhetsvurdering av søknaden din. Et lån som er formidlet av Eminentor koster det samme som når du låner direkte av banken. Våre priser kan sammenlignes med priser fra andre selskaper på Finansportalen.no.