Samle lån i en bank

Lån eller refinansier inntil 500 000 kr!

Din søknad behandles av flere banker - kostnadsfritt.
Lånebeløp
150 000
Løpetid
7
Lånet skal brukes til å refinansiere andre lån?
Månedsbeløp Fra 7 544,- *
* Lånksempel: 65 000 kr over 5 år, eksempelrente 6,99%., etabl.geb. 950 kr., mån. avgift 40 kr blir totalt 91 368 kr. Eff.rente 8,69%. Rentes settes individuelt mellom 8,69–25,3%. Lang nedbetalingstid og/eller en medsøker øker sjansene for å få lån. Du kan innfri lånet tidligere enn avtalt løpetid.
Søk nå
2017-11-28         Lån
Samle lån i en bank

Av Ida Eldor

Se for deg denne situasjonen: Du har lån på hus og bil, du har flere kredittkort og delbetalinger med utestående gjeld, og alle regninger skal betales til forskjellig tid og forskjellige långivere. Det kan være vanskelig holde styr på alt man skal betale, og det kan være lett å glemme å betale noen regninger. En liten glipp som det kan dessverre få alvorlige konsekvenser i lengden, som inkassovarsler og betalingsanmerkninger, noe som potensielt kan ødelegge for fremtidig økonomi.

 

 

 

Samle lån i en ny bank

 

Derfor kan det være en lur idé å samle lån og gjeld i en bank. En av fordelene med å samle all gjeld i en bank er at noen banker vil muligens kunne gi en lavere rente på bakgrunn av at man har flere lån i den banken, man får med andre ord en slags rabatt. Å få ned rentekostnadene kan være ganske gunstig i lengden, i tillegg til at dersom man forholder seg til en bank kan det være man kun vil trenge å forholde seg til en dato å betale på i måneden, og at man kan betale inn regninger til et sted. Dette vil kunne skape bedre oversikt over hvor mye man skal betale, hvor man skal betale til, og når man skal betale ned på lånene. Når man samler lån i en bank kan man kanskje også få bedre oversikt over hva man faktisk bruker penger på, ettersom man har alt samlet et sted.


En annen fordel kan man få ved at man velger å flytte lånene inn i en ny bank. Å bytte bank kan være lurt dersom man ikke føler man får tilstrekkelig hjelp av rådgivere og lignende i banken man har eller for eksempel at man ser at andre banker har lavere renter og gebyrer, og generelt bedre vilkår for lån. Å samle lån i en ny bank kan dermed være en ny start for privatøkonomien, og det en trenger for å kunne ta et oppgjør med gjelden og betale tilbake det man har lånt.

Refinansier lån i en bank

 

En annen mulighet for å samle lån i en bank vil være å refinansiere gammel gjeld i et nytt lån. Dette burde kun gjøres dersom man har økonomi til å beherske et nytt lån og lager en nedbetalingsplan hvor man ser at man kan tilbakebetale lånet relativt fort. Ved refinansiering av lån vil man kunne bli kvitt høye renter som kommer med blant annet kredittkort og delbetalinger, pluss at man kun vil få et termingebyr og en termindato å forholde seg til. Dette kan være lurt dersom man sliter med å ha oversikt over regningene fordi man har smålån flere steder, eller man har mange kredittkort med høye renter og termingebyr. Et lite rentebeløp i måneden kan virke ubetydelig, men om man refinansierer gjelden i et lån med lavere rente sparer man fort en god del i løpet av noen år.

 

 

Refinansier og samle lån via Eminentor

 

Hos Eminentor kan du refinansiere gjeld og samle lån i en bank. Via vår gratis og uforpliktende tjeneste kan man låne og refinansiere inntil 500 000 kr uten sikkerhet. Send inn en søknad til Eminentor, så sammenligner vi for deg og du mottar tilbud fra våre samarbeidsbanker, slik at du selv kan velge hvilket tilbud som passer best for deg.

 

Samle lån i en bank via Eminentor – og få bedre oversikt over din økonomiske situasjon.

Del denne artikkelen

Samarbeidsbanker

Eminentor samarbeider med flere store og små banker i Norge. Vi streber etter å gi deg det beste mulige lånetilbudet etter en helhetsvurdering av søknaden din. Et lån som er formidlet av Eminentor koster det samme som når du låner direkte av banken. Våre priser kan sammenlignes med priser fra andre selskaper på Finansportalen.no.