Finansagenter i Norge

Lån eller refinansier inntil 500 000 kr!

Din søknad behandles av flere banker - kostnadsfritt.
Lånebeløp
150 000
Løpetid
7
Lånet skal brukes til å refinansiere andre lån?
Månedsbeløp Fra 7 544,- *
* Lånksempel: 65 000 kr over 5 år, eksempelrente 6,99%., etabl.geb. 950 kr., mån. avgift 40 kr blir totalt 91 368 kr. Eff.rente 8,69%. Rentes settes individuelt mellom 8,69–25,3%. Lang nedbetalingstid og/eller en medsøker øker sjansene for å få lån. Du kan innfri lånet tidligere enn avtalt løpetid.
Søk nå
2017-12-25         Eminentor
Finansagenter i Norge

Skrevet av Ida Eldor

Finansagenter er knyttet opp til og representerer en eller flere finansieringsselskaper som de har samarbeidsavtaler med. Finansagenter tilbyr for det meste lån på vegne av sine samarbeidspartnere. Ingen finansagenter har lov til å ta betalt fra lånesøkere, kun fra finansinstitusjonene de representerer. Finansagenter formidler lånesøknaden din videre til sine samarbeidspartnere og får vanligvis utbetalt provisjon dersom en låntaker inngår en avtale om lån gjennom finansagenten. Det er de potensielle långiverne som gjør sin vurdering og sjekker kredittverdigheten til søkeren. Ut ifra den informasjonen sender forskjellige potensielle långivere tilbud, som en får gjennom finansagenten. Det finnes en rekke slike finansagenter i Norge, og vi har her tatt for oss noen av de største.

 

Eminentor

 

Eminentor er en finansagent og låneformidler. Vi tilbyr hjelp med refinansiering, forbrukslån, boliglån, bedriftstjenester, kredittkort, og sparing av penger. Vi samarbeider med cirka 8 forskjellige banker og videresender søknaden din til bankene for at du skal få de beste mulige tilbudene.

 

Hvor mye penger kan man låne via Eminentor?

Hos oss i Eminentor kan man låne fra 5 000 kr inntil 500 000 kr uten sikkerhet. Man kan få fleksibel nedbetalingstid på inntil 15 år, samt 3 avdragsfrie år. Nominell rente settes individuelt fra 6,99% for hver låntaker.

 Eminentor låneformidler og finansagent

 

Lendo

 

Lendo er en låneformidler som hjelper med refinansiering av kredittkort, smålån og forbrukslån, i et nytt forbrukslån. Lendo samarbeider med 15 forskjellige banker, og sender inn søknader til samtlige banker på vegne av søkeren, for så å komme tilbake til søkeren med de ulike tilbudene på lån.

 

Hvor mye penger kan man låne via Lendo?

Hos Lendo kan man låne fra 10 000 kr til 500 000 kr uten sikkerhet.

 

Hva er forskjellen på Eminentor og Lendo?

En av forskjellene mellom Eminentor og Lendo er at vi samarbeider med forskjellige banker. I tillegg er Lendo en del av Schibsted-konsernet, og Eminentor er en privateid bedrift. Hos oss i Eminentor kan du også finne kredittkort, som vil si at vi tilbyr flere tjenester i forhold til Lendo.

Lendo låneformidler og finansagent

Zmarta

 

Zmarta er en låneformidler som sammenligner ulike lånalternativ hos forskjellige banker, slik at man kan få et bra alternativ med lav rente. Zmarta lar bankene konkurrere om å få deg som kunde og samarbeider med rundt 15 långivere og banker.

 

Hvor mye penger kan man låne via Zmarta?

Hos Zmarta kan man søke om refinansiering, smålån og forbrukslån på inntil 500 000 kr. Zmarta finner lån med rente fra 6,99%, men rentene settes ut i fra hver enkeltpersons kredittvurdering.

 

Hva er forskjellen på Eminentor og Zmarta?

Den største forskjellen mellom Eminentor og Zmarta er at vi samarbeider med forskjellige tilbydere av kredittkort, og forskjellige långivere og banker. Zmarta tilbyr også utgiftsforsikring som kan hjelpe deg dersom du får økonomiske problemer. En annen forskjell er at vi i Eminentor også kan hjelpe deg med boliglån, noe Zmarta ikke tilbyr.

 

Zmarta låneformidler og finansagent 

 

Centum Finans

 

Centum Finans er en finansagent og låneformidler, som samarbeider med rundt 15 norske banker og långivere. Centum Finans tilbyr forbrukslån, refinansiering, kredittkort og utgiftsforsikring.

 

Hvor mye kan man låne via Centum Finans?

Hos Centum Finans kan man låne fra 5000 kr og inntil 500 000 kr uten sikkerhet. Hos Centum Finans kan man få renter på lån ned i 6,99%, og nedbetalingstid på inntil 15 år, hvor disse vilkårene avhenger av kredittvurderinger av den enkelte.

 

Hva er forskjellen på Eminentor og Centum Finans?

Centum Finans er en låneformidler på samme måte som Eminentor, og forskjellene ligger i hvilke banker vi samarbeider med, i tillegg til at Eminentor tilbyr boliglån. Centum finans har også utgiftsforsikring, noe vi i Eminentor ikke tilbyr. I tillegg så eies Centum Finans av Bauer Media Group, og Eminentor er en privateid bedrift.

Centum låneformidler og finansagent

Aros Finans

 

Aros Finans er en relativt ny låneformidler, hvor en kan søke om forbrukslån og kredittkort. Aros finans sender inn din søknad til cirka 17 forskjellige banker, og sender tilbudene fra de forskjellige bankene tilbake til deg, slik at du kan få et lån som passer deg og din økonomi.

 

Hvor mye kan man låne via Aros Finans?

Hos Aros Finans kan man låne fra 50 000 kr til 500 000 kr uten sikkerhet. Nominell rente starter på 7,95%, og nedbetalingstiden er inntil 15 år.

 

Hva er forskjellen på Eminentor og Aros Finans?

Forskjellen på Eminentor og Aros Finans er at vi samarbeider med forskjellige banker. I tillegg tilbyr Eminentor flere tjenester, som for eksempel refinansiering og boliglån. Eminentor er et privateid selskap, og Aros eies av Folkelånet Telefinans.

Aros Finans låneformidler og finansagent

Del denne artikkelen

Samarbeidsbanker

Eminentor samarbeider med flere store og små banker i Norge. Vi streber etter å gi deg det beste mulige lånetilbudet etter en helhetsvurdering av søknaden din. Et lån som er formidlet av Eminentor koster det samme som når du låner direkte av banken. Våre priser kan sammenlignes med priser fra andre selskaper på Finansportalen.no.