Samle lån i bank

Lån eller refinansier inntil 500 000 kr!

Din søknad behandles av flere banker - kostnadsfritt.
Lånebeløp
150 000
Løpetid
7
Lånet skal brukes til å refinansiere andre lån?
Månedsbeløp Fra 7 544,- *
* Lånksempel: 65 000 kr over 5 år, eksempelrente 6,99%., etabl.geb. 950 kr., mån. avgift 40 kr blir totalt 91 368 kr. Eff.rente 8,69%. Rentes settes individuelt mellom 8,69–25,3%. Lang nedbetalingstid og/eller en medsøker øker sjansene for å få lån. Du kan innfri lånet tidligere enn avtalt løpetid.
Søk nå
2017-11-28         Lån
Samle lån i bank

Av Ida Eldor

Det er mange grunner til å vurdere refinansiering av lån. Dersom en har mye gjeld i smålån og kredittkort kan det være lurt å samle denne gjelden i ett lån for å få ned kostnadene på renter og gebyrer. Hvis man har lån i flere banker kan det også være lurt å samle lånene ettersom det kan være dyrt å ha lån flere forskjellige steder, og det vil dermed ofte lønne seg å samle lånene i en bank. Noen ganger vil det være mulig å få lavere renter dersom man samler alt til ett lån, og samler lånene i en bank.

 

For eksempel om man har lån hos fire forskjellige långivere og alle lånene har hvert sitt fakturagebyr på 59 kr i måneden vil det tilsvare 236 kr i måneden kun i fakturagebyr. Dette vil igjen bli 2832 kr for et helt år. Hvis man da istedenfor samler lånene i en bank med samme fakturagebyr vil det tilsvare 708 kr for ett år, med andre ord kan man spare over 2000 kr kun i fakturagebyr på ett år.  

 

 

Dette kan man gjøre enten ved å ta opp et forbrukslån i en helt ny bank, eller ved å refinansiere gjeld i et boliglån. Det kan være greit å ta opp et forbrukslån i en ny bank ettersom det gir en bedre oversikt over gjelden, og man vil kun ha en kreditor og en termindato å forholde seg til. Det er viktig at man kun tar opp lån dersom man vet at man vil kunne beherske det og at man har kapasitet til å betale det tilbake. Dersom man har mulighet til å refinansiere gjeld i et boliglån vil det mest sannsynlig være den billigste måten å refinansiere på, ettersom boliglån ofte har lavere renter enn forbrukslån. Hvis du ikke kan få lån med sikkerhet, vil et forbrukslån likevel kunne spare deg en god del penger i lengden.

Når du skal samle lån er det viktig at du sammenligner de ulike tilbudene det er mulig å få fra forskjellige banker. Ved å bruke en låneformidler som Eminentor slipper du å sende inn søknader til hver bank individuelt. Hos Eminentor kan du samle dine lån i en bank. Send inn en søknad om lån til oss, så kontakter vi våre samarbeidsbanker for å kunne tilby deg det beste mulige lånet for refinansiering.

 

Samle lånene dine hos Eminentor i dag og få bedre oversikt over din gjeld!

Del denne artikkelen

Samarbeidsbanker

Eminentor samarbeider med flere store og små banker i Norge. Vi streber etter å gi deg det beste mulige lånetilbudet etter en helhetsvurdering av søknaden din. Et lån som er formidlet av Eminentor koster det samme som når du låner direkte av banken. Våre priser kan sammenlignes med priser fra andre selskaper på Finansportalen.no.