Beste tjeneste for refinansiering av smålån

Lån eller refinansier inntil 500 000 kr!

Din søknad behandles av flere banker - kostnadsfritt.
Lånebeløp
150 000
Løpetid
7
Lånet skal brukes til å refinansiere andre lån?
Månedsbeløp Fra 7 544,- *
* Lånksempel: 65 000 kr over 5 år, eksempelrente 6,99%., etabl.geb. 950 kr., mån. avgift 40 kr blir totalt 91 368 kr. Eff.rente 8,69%. Rentes settes individuelt mellom 8,69–25,3%. Lang nedbetalingstid og/eller en medsøker øker sjansene for å få lån. Du kan innfri lånet tidligere enn avtalt løpetid.
Søk nå
2017-11-28         Refinansiering
Beste tjeneste for refinansiering av smålån

Av Ida Eldor

 Hos Eminentor tilbyr vi refinansiering av lån på inntil 500 000 kr. Alt du trenger å gjøre er å sende inn en søknad i dag, så vil vi sende den videre til våre samarbeidsbanker, som så vil komme med tilbud til deg. Dette gjør at du vil få det beste mulige tilbudet på markedet, og du slipper å bruke mye tid på å søke til bankene individuelt. Eminentor tilbyr den beste tjenesten for refinansiering av smålån ved at vi gjør det enkelt og billig for deg å refinansiere!

 

 

Refinansiering av smålån er en god idé dersom man sliter med privatøkonomien, og har mange smålån, mye på delbetaling, eller mye i kredittkortgjeld. Refinansiering av smålån gjøres ved at man tar opp ett større lån for å bli kvitt gjelden i de små ved at det nye lånet innfrir disse smålånene. Smålån og kredittkortgjeld har ofte svært høye renter og gebyrer, samt kort nedbetalingstid, noe som kan gjøre det vanskelig å betale dem ned dersom man ikke er i stand til å tilbakebetale alt ved første termin. Mange ønsker dermed å refinansiere disse smålånene istedenfor, ettersom det gjør at man får bedre oversikt med kun en betaling på det nye lånet i måneden, istedenfor flere regninger med ulik forfallsdato til ulike långivere.

 

En smart måte å refinansiere smålån på er ved å refinansiere i et sikkert lån, som for eksempel et lån med sikkerhet i bolig. Denne metoden for refinansiering er ofte svært billig, ettersom rentene på boliglån går fra ca. 3%, og er noen av de laveste lånerentene på markedet. Dersom man ikke har boliglån man kan refinansiere i, kan det være en idé at man prøver å få noen til å stille sikkerhet på vegne for deg, for eksempel noen i familien din.

Hvis en ikke har muligheten til å få et lån med sikkerhet, vil en god løsning for refinansiering av smålån være å søke om et lån uten sikkerhet. Lån uten sikkerhet har litt høyere renter, fra 8% og oppover, basert på hver persons kredittvurdering. Lån uten sikkerhet, eller forbrukslån, har som oftest lavere renter enn andre smålån og kredittkort. Dette gjør at det vil kunne lønne seg å refinansiere gjelden i et slikt lån. Det kan også lønne seg dersom man får samme rente på forbrukslånet som man har på flere smålån. Dersom man har flere smålån er det mye å forholde seg til, og man vil få flere termin- og fakturagebyr som kan være ganske kostbare. Dermed kan man ved å refinansiere flere smålån til et større forbrukslån likevel kunne spare penger i lengden. I tillegg vil det være mulig å få lengre nedbetaling på ett større lån. Det kan også hende at etter man refinansierer smålån får bedre oversikt over sin økonomiske situasjon, og dermed klarer å betale tilbake refinansieringslånet raskere enn planlagt. Forbrukslån har også fordelen av at banken ikke trenger å vite hva pengene man låner skal brukes til, og man har dermed større frihet til å råde over pengene selv.

 

Du kan refinansiere dine smålån gjennom den beste tjenesten for refinansiering, hos oss i Eminentor. Send oss en søknad i dag, og vi sørger for at du får det beste mulige tilbudet på refinansiering!

 

Søk refinansiering av smålån hos Eminentor, og bli fortere gjeldfri!

Del denne artikkelen

Samarbeidsbanker

Eminentor samarbeider med flere store og små banker i Norge. Vi streber etter å gi deg det beste mulige lånetilbudet etter en helhetsvurdering av søknaden din. Et lån som er formidlet av Eminentor koster det samme som når du låner direkte av banken. Våre priser kan sammenlignes med priser fra andre selskaper på Finansportalen.no.