Samle gjeld til ett billigere lån

Lån eller refinansier inntil 500 000 kr!

Din søknad behandles av flere banker - kostnadsfritt.
Lånebeløp
150 000
Løpetid
7
Lånet skal brukes til å refinansiere andre lån?
Månedsbeløp Fra 7 544,- *
* Lånksempel: 65 000 kr over 5 år, eksempelrente 6,99%., etabl.geb. 950 kr., mån. avgift 40 kr blir totalt 91 368 kr. Eff.rente 8,69%. Rentes settes individuelt mellom 8,69–25,3%. Lang nedbetalingstid og/eller en medsøker øker sjansene for å få lån. Du kan innfri lånet tidligere enn avtalt løpetid.
Søk nå
2017-11-28         Refinansiering
Samle gjeld til ett billigere lån

Av Ida Eldor

Det kan være vanskelig å holde orden på alt man har av lån, kredittkort og andre typer gjeld. Fakturaer kommer hele tiden, og samtlige har gebyrer man må betale i tillegg til den ordinære lånte summen. Dersom man sliter med mye gjeld kan refinansiering av gjelden være en god løsning for å få redusert utgiftene. Refinansiering av gjeld gjøres ved at man samler all gjeld til ett større lån. Dette burde spesielt vurderes dersom man har flere dyre lån og mye kredittkortgjeld, dersom man har mistet kontrollen over privatøkonomien, eller man kan stille sikkerhet i fast eiendom, men man har betalingsanmerkninger som gjør at en ikke får lån i en tradisjonell bank.

  

Ved refinansiering av gjelden til et lån vil man spare penger på renter og gebyrer fordi man vil å ha en fast månedlig betaling, istedenfor flere betalinger med egne termin- og fakturagebyr. Samlelån er ofte billigere enn å ha flere lån hos flere forskjellige långivere, samt at dersom man samler gjelden i ett lån vil man få bedre oversikt over privatøkonomien.

 

Refinansiering av gjeld er også smart da man vil kunne få skattefradrag for alle utgifter man har ved refinansiering av lån. Dette gjelder bankgebyrer (som kommer ved flytting av lånet), og utgifter til eiendomsmegler (ved refinansiering av boliglån). Med andre ord vil man kunne få fradrag dersom man refinansierer gjeld i ett nytt lån som har etableringsgebyr.

  

Refinansiering av gjeld kan gjøres enten ved å samle gjeld til ett lån med sikkerhet i bolig, eller ved å samle gjelden i et lån uten sikkerhet. Man vil kunne få best mulig rente i et lån med sikkerhet i bolig, ettersom dette medfører mindre risiko for banken som låner ut pengene. Man vil likevel kunne spare penger ved å samle gjelden til et forbrukslån, ettersom rentene der ligger fra 8% og oppover, avhengig av en persons individuelle økonomi. Man vil også kunne få bedre betalingsbetingelser og lånevilkår, samt lengre nedbetalingstid på lånet. Desto bedre inntekt man har, jo bedre rente vil det være mulig å få på lån uten sikkerhet.

 

Når man skal vurdere refinansiering av gjeld er det viktig at man sammenligner ulike tilbud, slik at man er sikker på at man faktisk vil kunne spare penger på å refinansiere gjelden i form av lavere renter og gebyrer. Den enkleste måten å sammenligne ulike mulige lån på vil være å ta kontakt med en låneformidler som tilbyr en tjeneste hvor de sammenligner lån fra ulike långivere for deg som så gir deg de ulike tilbudene, slik at du kan ta et informert valg. Det vil uansett ikke være noe å tape på å se hvilke tilbud som er mulig for deg å få.

 

Hos oss i Eminentor kan du samle din gjeld til ett lån, og vår tjeneste for sammenligning av ulike långivere og tilbud er både gratis og uforpliktende. Gjennom våre samarbeidsbanker kan man søke om lån for refinansiering av gjeld for inntil 500 000 kr uten sikkerhet. Eminentor sørger for at du får det beste mulige tilbudet for refinansiering av gjeld for til din privatøkonomi.

 

Send inn en søknad til Eminentor i dag og se hvor mye du kan spare!

Del denne artikkelen

Samarbeidsbanker

Eminentor samarbeider med flere store og små banker i Norge. Vi streber etter å gi deg det beste mulige lånetilbudet etter en helhetsvurdering av søknaden din. Et lån som er formidlet av Eminentor koster det samme som når du låner direkte av banken. Våre priser kan sammenlignes med priser fra andre selskaper på Finansportalen.no.