Gratis tjeneste for refinansiering av lån

Lån eller refinansier inntil 500 000 kr!

Din søknad behandles av flere banker - kostnadsfritt.
Lånebeløp
150 000
Løpetid
7
Lånet skal brukes til å refinansiere andre lån?
Månedsbeløp Fra 7 544,- *
* Lånksempel: 65 000 kr over 5 år, eksempelrente 6,99%., etabl.geb. 950 kr., mån. avgift 40 kr blir totalt 91 368 kr. Eff.rente 8,69%. Rentes settes individuelt mellom 8,69–25,3%. Lang nedbetalingstid og/eller en medsøker øker sjansene for å få lån. Du kan innfri lånet tidligere enn avtalt løpetid.
Søk nå
2017-11-28         Refinansiering
Gratis tjeneste for refinansiering av lån

Av Ida Eldor

Refinansiering av lån gjøres vanligvis ved at man tar opp ett større lån for å finansiere flere smålån og kredittkort. Smålån og kredittkort har ofte høye renter og mye gebyrer, noe som kan gjøre dem veldig kostbare dersom man bruker lang tid på å betale dem ned. Det kan virke fristende å ta i bruk kredittkort, ettersom mange av de har gode fordeler som cashback, reiseforsikringer, drivstoffrabatter og lignende. Pluss, hvis man klarer å betale alt ved første termin vil man som oftest ikke trenge å betale noen ting ekstra, som er et av lokkemidlene for å bruke disse betalingsmetodene. Men hva skjer dersom man ikke klarer å betale alt med en gang?

 

 

Man kan risikere å bygge seg opp høy gjeld i form av smålån, delbetalinger, og kredittkortgjeld dersom man ikke er i stand til å tilbakebetale alt med en gang. En fristende ting for noen kan da være å betale ned denne gjelden og andre regninger med kredittkort for å få det vekk, men dette kan igjen føre til enda mer å holde styr på. Det kan da bli vanskelig å ha full oversikt over hvor mye man faktisk skylder, ettersom gjelden er delt opp flere steder. Dette kan igjen føre til at man glemmer å betale regninger, som i verste tilfelle kan føre til inkassovarsel og betalingsanmerkninger. En smart løsning på dette problemet kan dermed bli å refinansiere disse smålånene i et større lån, enten et boliglån eller et forbrukslån.

 

Dersom man har muligheten til å refinansiere smålån og kredittkortgjeld i et boliglån vil det mest sannsynlig være den smarteste og billigste løsningen, ettersom boliglån er et lån med en av de billigste rentene på markedet og med noen av de beste vilkårene, da renter på boliglån vanligvis ligger på 3% og oppover.

 

Hvis man av ulike årsaker ikke har mulighet til å refinansiere gjeld i boliglån vil det kunne lønne seg å ta opp et forbrukslån. Forbrukslån kan ha ganske kostbare renter, men er ofte en god del billigere enn kredittkort, dersom man låner et større beløp. Ved beløp på under 50 000 kr kan det lønne seg å beholde kredittkortgjelden og betale den ned istedenfor å prøve å refinansiere. Refinansiering av smålån og kredittkortgjeld i forbrukslån lønner seg vanligvis ved beløp over 50 000 kr da man vil kunne få renter helt ned i 8% basert på kredittvurdering. Det er også ofte mye å spare dersom man betaler fakturagebyr til flere långivere, i forhold til å kun betale dette gebyret ett sted. Ved refinansiering vil man dermed få ned rentekostnadene, få bedre orden ved å kun betale til en långiver, og slippe å betale mange faktura- og termingebyr.

 

 

Eminentor tilbyr en gratis og uforpliktende tjeneste for refinansiering av lån. Hos oss kan du søke om refinansiering til flere forskjellige banker med kun en søknad. Vi kontakter våre samarbeidsbanker slik at du får det beste tilbudet for refinansiering på markedet. Vi tilbyr en gratis tjeneste hvor du kan refinansiere din gjeld i forbrukslån på opp til 500 000 kr!

 

Søk refinansiering av lån gratis hos Eminentor – og få bedre råd!

Del denne artikkelen

Samarbeidsbanker

Eminentor samarbeider med flere store og små banker i Norge. Vi streber etter å gi deg det beste mulige lånetilbudet etter en helhetsvurdering av søknaden din. Et lån som er formidlet av Eminentor koster det samme som når du låner direkte av banken. Våre priser kan sammenlignes med priser fra andre selskaper på Finansportalen.no.