Låne penger alene

Lån eller refinansier inntil 500 000 kr!

Din søknad behandles av flere banker - kostnadsfritt.
Lånebeløp
150 000
Løpetid
7
Lånet skal brukes til å refinansiere andre lån?
Månedsbeløp Fra 7 544,- *
* Lånksempel: 65 000 kr over 5 år, eksempelrente 6,99%., etabl.geb. 950 kr., mån. avgift 40 kr blir totalt 91 368 kr. Eff.rente 8,69%. Rentes settes individuelt mellom 8,69–25,3%. Lang nedbetalingstid og/eller en medsøker øker sjansene for å få lån. Du kan innfri lånet tidligere enn avtalt løpetid.
Søk nå
2017-11-01         Lån
Låne penger alene

I dagens teknologiske samfunn kan man låne penger til hva enn man måtte ønske seg. Om det er nye møbler, den store TV'en du har drømt om, en etterlengtet utenlandstur eller noe helt annet, så kan det lånes penger til. Mulighetene er utrolig mange, men man bør ikke bare gå på nettet og låne penger fra første bank som dukker opp, og spesielt om man er alene om å ta opp lånet, bør man sjekke mulighetene for å kunne skaffe billigste mulige lån. Har man et lån med høyere rentekostnader enn man kan få via andre banker kaster man regelrett penger ut av vinduet, og det ville du ikke gjort. 

Når man ikke kan ha med en medsøker når man ønsker å låne penger er sjansen normalt sett lavere for at du får innvilget et lån, men med god kreditthistorikk, stabil inntekt og lite til ingen gjeld har man sannsyneligheten på sin side. En bank foretar alltid en kredittsjekk av eventuelle kunder. Dette gjør de for å fastsette kundens evne til å betjene et eventuelt lån. Om kredittsjekken går din vei eller ikke finner du ut av om du søker om lån fordi banken gir deg enten avslag, innfrir deler av lånet eller gir deg fullt tilbud. Man kan ta en kredittsjekk av seg selv via nettet, men oftest koster dette deg rundt 50 kroner å gjøre.

Sammenlign for bedre råd


Det er så klart forskjeller på hvor god økonomi personer i Norge har, men søker du lån alene er det kanskje ikke alltid like enkelt å kunne betjene det - nettopp fordi lånet betjenes av én inntektskilde. For at du skal ha en så behagelig opplevelse av tiden du har forbrukslånet bør du søke lånet via en lånemegler. Grunnen til dette er at lånemegleren samarbeider med flere norske banker og innhenter tilbud fra disse slik at du skal kunne finne frem til det tilbudet som har den laveste rentekostnaden. Tilbudene blir presentert via en MinSide-løsning hvor du kan se tilbudene side om side.

Grunnen til at sammenligning er den beste metoden er at du kan se hva slags rente du kunne endt opp med. Den kunne vært mye høyere enn det du hadde trodd, og derfor er sammenligning av forbrukslån hos en lånemegler alltid den beste løsningen for personer som søker lån uten medsøker. 

Refinansiering alene


Har du flere gamle lån og/eller flere kredittkort som du betaler i høye dommer for hver eneste måned bør du søke refinansiering så fort som mulig. Refinansierer du gamle lån er sjansen veldig stor for at du kan senke kostnadene dine betraktelig og spare tusenlapper hver eneste måned som går. Pengene du sparer på refinansieringen kan du benytte til å ytterligere nedbetale lånet ditt slik at du blir gjeldsfri raskere enn du hadde gjort uten refinansiering.

En fordel med å samle flere forbrukslån og kredittkort til ett lån er at du kun trenger å forholde deg til én faktura i måneden. Da slipper du å få postkassen fylt opp med flere fakturaer, så kort fortalt sparer du både tid og penger på refinansiering av gamle lån.

Del denne artikkelen

Samarbeidsbanker

Eminentor samarbeider med flere store og små banker i Norge. Vi streber etter å gi deg det beste mulige lånetilbudet etter en helhetsvurdering av søknaden din. Et lån som er formidlet av Eminentor koster det samme som når du låner direkte av banken. Våre priser kan sammenlignes med priser fra andre selskaper på Finansportalen.no.