Hjelp til refinansiering av gjeld

Lån eller refinansier inntil 500 000 kr!

Din søknad behandles av flere banker - kostnadsfritt.
Lånebeløp
150 000
Løpetid
7
Lånet skal brukes til å refinansiere andre lån?
Månedsbeløp Fra 7 544,- *
* Lånksempel: 65 000 kr over 5 år, eksempelrente 6,99%., etabl.geb. 950 kr., mån. avgift 40 kr blir totalt 91 368 kr. Eff.rente 8,69%. Rentes settes individuelt mellom 8,69–25,3%. Lang nedbetalingstid og/eller en medsøker øker sjansene for å få lån. Du kan innfri lånet tidligere enn avtalt løpetid.
Søk nå
2017-11-28         Refinansiering
Hjelp til refinansiering av gjeld

Av Ida Eldor

Det er mange ulike selskap som for tiden tilbyr hjelp til refinansiering av gjeld, og det kan derfor være vanskelig å vite hvilket man skal velge. Eminentor er en låneformidler som kan hjelpe deg med refinansiering av gjeld via våre samarbeidsbanker. Refinansiering av gjeld gjøres ved å ta opp et nytt lån for å betale ned det gamle, som behandles av kun en långiver. Refinansiering av gjeld er smart dersom man har mye gjeld i smålån, delbetalinger og kredittkort, og har flere forskjellige termindatoer og gebyrer man må betale. Dette kan man spesielt gjøre for å få vekk, eller for å unngå å få betalingsanmerkninger. Man oppnår mer kontroll ved å refinansiere gjeld ettersom man kun har en långiver å forholde seg til, og det blir enklere å betale tilbake gjelden uten å glemme regninger og lignende.

 

 

Å refinansiere gjelden vil dermed kunne hjelpe personer til å få bedre oversikt over sin økonomiske situasjon, samt at det kan kutte utgifter i form av renter og gebyrer. Renten man får kommer an på hver persons kredittvurdering, men rentene på forbrukslån ligger på ca. 8% og oppover, i forhold til kredittkortrenter som ligger på 25% eller mer. I tillegg får man ofte bedre vilkår og lengre nedbetalingstid ved refinansiering av gjeld, i forhold til smålån og kredittkort. Man vil også slippe å betale dyre termingebyr eller fakturagebyr til flere långivere. Refinansiering kan hjelpe folk med å bli gjeldfri fortere og på en billigere måte. Man kan også betale ned gjelden raskere dersom man har kapasitet til det.

  

Det er flere måter å refinansiere gjeld på. Den ene metoden er å refinansiere gjeld i et sikret lån, som oftest et lån med sikkerhet i bolig. Da vil man kunne oppnå samme rente som ved et ordinært boliglån, som ligger på ca. 3%, og er et av de billigste lånene på markedet. Den andre metoden for refinansiering av gjeld er gjennom et lån uten sikkerhet, også kjent som et forbrukslån. Dette kan være greit dersom man alt har tatt ut et fullt boliglån, eller dersom man ønsker å ta opp et lån uten å måtte forklare banken hva pengene skal brukes til.

 

 

Hos Eminentor kan du få hjelp til refinansiering av gjeld i et forbrukslån på inntil 500 000 kr. Dersom man søker om hjelp til refinansiering av gjeld hos Eminentor vil vi ta søknaden din videre til våre samarbeidsbanker, slik at du kan få tilbud fra flere banker, uten å søke direkte til hver enkelt bank selv. Dette sparer din tid og gjør det enklere for deg å sammenligne de forskjellige potensielle långiverne. Dersom søknaden din blir innvilget vil du få tilbud fra en eller flere banker, og så vil banken du velger innfri dine eksisterende lån, og sørge for at du så har kun ett lån å betale, og du slipper å administrere utbetalingene av de tidligere lånene dine selv.

 

Søk hjelp til refinansiering av gjeld hos Eminentor – og få orden på din økonomi!

 

 

Del denne artikkelen

Samarbeidsbanker

Eminentor samarbeider med flere store og små banker i Norge. Vi streber etter å gi deg det beste mulige lånetilbudet etter en helhetsvurdering av søknaden din. Et lån som er formidlet av Eminentor koster det samme som når du låner direkte av banken. Våre priser kan sammenlignes med priser fra andre selskaper på Finansportalen.no.