Lån til oppussing

Lån eller refinansier inntil 500 000 kr!

Din søknad behandles av flere banker - kostnadsfritt.
Lånebeløp
150 000
Løpetid
7
Lånet skal brukes til å refinansiere andre lån?
Månedsbeløp Fra 7 544,- *
* Lånksempel: 65 000 kr over 5 år, eksempelrente 6,99%., etabl.geb. 950 kr., mån. avgift 40 kr blir totalt 91 368 kr. Eff.rente 8,69%. Rentes settes individuelt mellom 8,69–25,3%. Lang nedbetalingstid og/eller en medsøker øker sjansene for å få lån. Du kan innfri lånet tidligere enn avtalt løpetid.
Søk nå
2017-11-01         Hus og hjem
Lån til oppussing

Har man hatt det samme badet i 10-15 år kan det være en idé å gjøre forandringer for å oppgradere standarden. Nordmenn flest er meget flinke og glade i å forbedre boligens standard. Grunnen til dette kan være mange, men verdiøkning og velvære er antageligvis de faktorene som spiller størst rolle for at vi bruker tid og penger på oppussing. 

Oppgraderinger av baderom er som regel dyrt å gjøre. Det spørs helt på hvilken kvalitet man ønsker å innføre, så hvor dyrt det kan bli er helt opp til deg og dine preferanser. Folk flest bruker ikke mange hundre tusen kroner på oppussing av baderom, men at det kan klatre opp mot hundre tusen og litt over er ikke unormalt. Dette er penger som slettes ikke alle har stående på en konto klar til bruk. Derfor er det mange som tar opp lån når de skal pusse opp, og spesielt når det er snakk om dyre rom som kjøkken og nettopp - bad. 

Vi anbefaler at du vurderer situasjonen din og ser etter andre muligheter enn å søke lån til slike formål, for om du ikke må bør du heller ikke. Spør deg selv om det er nødvendig å pusse opp. Er badet virkelig så ille? Har du mulighet til å utsette oppussingen en stund, slik at du kan spare mest mulig penger på egenhånd? Om ikke, har du råd til å betjene et forbrukslån med de relativt høye rentekostnadene som følger med? Det er ikke alle som har mulighet til å gjøre det, så sett opp en oversikt over hvilke kostnader du har hver måned og se hvor du eventuelt kan kutte utgifter slik at du kan betjene og tilbakebetale et eventuelt forbrukslån.


Forbrukslån kan hjelpe


I og med at det ikke er alle som har mulighet til å betale for oppussing på egenhånd er det mange som tar opp lån for å realisere et drømmebad, drømmekjøkken eller noe annet. Det finnes en mulighet i det å spørre banken man har boliglån hos om de kan utvide lånet med den summen du har behov for. Da får du pengene du trenger til å gjøre forandringer på boligen din til samme rentekostnad som du har på boliglånet - med andre ord; lave rentekostnader.

Har du bestemt deg for at du må ty til et forbrukslån for å finansiere oppgraderingene du ønsker å gjøre anbefaler vi at du søker forbrukslån via en lånemegler. Grunnen til dette er at en lånemegler har samarbeidsavtaler med flere banker og videreformidler søknaden din til alle disse. Deretter vil bankene sende sine individuelle banktilbud til lånemegleren som presenterer tilbudene til deg side om side via MinSide. Da kan du enkelt finne frem til det tilbudet som er best for deg og som har de laveste rentekostnadene. Dermed har du et forbrukslån som er et av markedets beste, og du unngår de dyre bankene. 

Eminentor tilbyr sammenligning av forbrukslån 100% kostnadsfritt. Vår sammenligning av banktilbud kombinert med MinSide-løsning er designet slik at du som kunde skal kunne finne frem til et billig forbrukslån på en enkel måte uten at det krever mye tid fra deg. 

Del denne artikkelen

Samarbeidsbanker

Eminentor samarbeider med flere store og små banker i Norge. Vi streber etter å gi deg det beste mulige lånetilbudet etter en helhetsvurdering av søknaden din. Et lån som er formidlet av Eminentor koster det samme som når du låner direkte av banken. Våre priser kan sammenlignes med priser fra andre selskaper på Finansportalen.no.