Samle kredittkortgjeld

Lån eller refinansier inntil 500 000 kr!

Din søknad behandles av flere banker - kostnadsfritt.
Lånebeløp
150 000
Løpetid
7
Lånet skal brukes til å refinansiere andre lån?
Månedsbeløp Fra 7 544,- *
* Lånksempel: 65 000 kr over 5 år, eksempelrente 6,99%., etabl.geb. 950 kr., mån. avgift 40 kr blir totalt 91 368 kr. Eff.rente 8,69%. Rentes settes individuelt mellom 8,69–25,3%. Lang nedbetalingstid og/eller en medsøker øker sjansene for å få lån. Du kan innfri lånet tidligere enn avtalt løpetid.
Søk nå
2017-11-28         Kredittkort
Samle kredittkortgjeld

Av Ida Eldor

Andelen nordmenn som sliter med høy kredittkortgjeld stiger stadig. Folk tjener mindre og låner mer, noe som gjør at mange sliter med tilbakebetaling av gjeld. Noen har kanskje mistet jobben, og på grunn av det er de nå ikke i stand til å holde på den livsstilen de er vant til, noe som gjør at de lever over evne og ikke klarer å holde styr på eller å betale alle regningene når de kommer.

 

 

En god idé dersom man sliter med mye kredittkortgjeld kan derfor være å samle denne gjelden. Dette kan man gjøre ved å refinansiere gjelden i et lån. En god måte å samle kredittkortgjeld på dersom man har muligheten til det, er å samle den i et sikkert lån, for eksempel et boliglån. Boliglån er kjent for å ha lav rente og lang nedbetalingstid, så dermed vil det kunne være et godt alternativ for dem som ikke har lånt opp til 85% av boligens verdi allerede. Kredittkort har en rente på gjennomsnittlig 25% eller mer, mens boliglån ligger på rundt 3%, som vil si at det er nesten 10 ganger billigere å låne penger i boliglån enn å fortsette å betale ned på kredittkort.

 

 

En mulighet for dem uten boliglån eller som har tatt ut maks i boliglån allerede, vil muligens være å refinansiere gjelden i et forbrukslån. Ved å refinansiere gjeld i et forbrukslån vil rentekostnadene mest sannsynlig også gå ned, basert på at kredittkort ofte har veldig høy rente, og at renten på forbrukslån ligger lavere, fra ca. 8%-10% og oppover. Det vil også gi muligheten for å få bedre oversikt, spesielt dersom man har flere kredittkort man betaler på, og dermed flere termindatoer å forholde seg til. Refinansiering av gjelden i et forbrukslån vil også gjøre at man kun betaler et termingebyr eller fakturagebyr, istedenfor å betale mye ekstra her også. Refinansiering kan også være en god idé dersom man har lagt seg for vane å betale kredittkortregninger med andre kredittkort, som en metode for å få oversikt igjen. Dersom man bestemmer seg for å ta opp forbrukslån er det viktig å sørge for at man får det beste tilbudet i forhold til sin betalingsevne.

 

Eminentor er en låneformidler som tilbyr en gratis tjeneste for sammenligning av lån. Hos Eminentor kan man søke om forbrukslån for å samle kredittkortgjeld. Eminentor sammenligner ulike forbrukslån fra våre samarbeidsbanker, slik at du får det beste tilbudet på markedet.

 

Søk forbrukslån hos Eminentor – og samle din kredittkortgjeld.

Del denne artikkelen

Samarbeidsbanker

Eminentor samarbeider med flere store og små banker i Norge. Vi streber etter å gi deg det beste mulige lånetilbudet etter en helhetsvurdering av søknaden din. Et lån som er formidlet av Eminentor koster det samme som når du låner direkte av banken. Våre priser kan sammenlignes med priser fra andre selskaper på Finansportalen.no.