Førstedagsmillionærer kan trenge refinansiering

Lån eller refinansier inntil 500 000 kr!

Din søknad behandles av flere banker - kostnadsfritt.
Lånebeløp
150 000
Løpetid
7
Lånet skal brukes til å refinansiere andre lån?
Månedsbeløp Fra 7 544,- *
* Lånksempel: 65 000 kr over 5 år, eksempelrente 6,99%., etabl.geb. 950 kr., mån. avgift 40 kr blir totalt 91 368 kr. Eff.rente 8,69%. Rentes settes individuelt mellom 8,69–25,3%. Lang nedbetalingstid og/eller en medsøker øker sjansene for å få lån. Du kan innfri lånet tidligere enn avtalt løpetid.
Søk nå
2017-11-29         Refinansiering
Førstedagsmillionærer kan trenge refinansiering

Førstedagsmillionærer kan trenge refinansiering

Mange vil kjenne igjen denne følelsen: Den har bygget seg opp med lengsel og smerte – et sug langt der inne som skal forløses av en kribling, nesten som den statiske elektrisiteten som kommer når noen har gnidd en ballong i bakhodet ditt. Krona har blitt snudd og endevendt, men nå er de stramme tidene snart over. Sprett sjampanjen – lønningsdagen er her!Stopp en halv – det er nå du skal bremse opp og tenke at disse pengene skal vare en hel måned. Det er lett å leve som en greve i én dag, å være en såkalt førstedagsmillionær. Så altfor lett den ene dagen, men så kommer regninga: smalhans resten av måneden. Kanskje har denne mangelen på planlegging ført med seg et annet uheldig utslag, nemlig kredittkort i alle regnbuens farger.

Er det noen som såvisst kan trenge en real refinansiering, så må det være en førstedagsmillionær med kredittkortgjeld fra mange forskjellige långivere. Kanskje du har et boliglån du kan bake det hele inn i? Det er det beste. Men hva hvis du ikke har denne muligheten? Da kan det faktisk være at et forbrukslån er løsningen.

Ironisk, ikke sant? Nok et lån for å ordne opp i gjeld som eser ut som en bolledeig! Det virker kontraintuitivt, men logikken er såre enkel: Når du får samlet all kredittkortgjeld under ett  finansielt tak, så kan du slippe med en mye gunstigere rente. La oss si at du har tre ulike smålån. Som en tommelfingerregel vil du alltid få et bedre rentetilbud når man samler smålånene til et større beløp. Her er det faktisk mange penger å spare.

Det er ikke alle som er oppmerksomme på at et nytt forbrukslån kan være til stor hjelp for å bedre en vanskelig økonomisk situasjon. Særlig for en førstedagsmillionær. Disse mennesketypene har vært kartlagt i ulike psykologiske tester, og resultatet viser gjerne at de har en personlighets­profil som innebærer kreative sider, men også mangelfull planlegging. Kanskje derfor har de mange forskjellige forbrukslån som de betaler ned på. Nedbetalingsplanen er gjerne ikke det som tillegges altfor stor vekt – men til syvende og sist vil det nettopp være en refinansieringsplan der man samler smålånene ved hjelp av et nytt forbrukslån, som blir løsningen.

Og hvem vil vel ikke ha mer penger å rutte med? Selv en førstedagsmillionær, er det rimelig å anta.

Del denne artikkelen

Samarbeidsbanker

Eminentor samarbeider med flere store og små banker i Norge. Vi streber etter å gi deg det beste mulige lånetilbudet etter en helhetsvurdering av søknaden din. Et lån som er formidlet av Eminentor koster det samme som når du låner direkte av banken. Våre priser kan sammenlignes med priser fra andre selskaper på Finansportalen.no.