Gratis sammenligning av forbrukslån

Lån eller refinansier inntil 500 000 kr!

Din søknad behandles av flere banker - kostnadsfritt.
Lånebeløp
150 000
Løpetid
7
Lånet skal brukes til å refinansiere andre lån?
Månedsbeløp Fra 7 544,- *
* Lånksempel: 65 000 kr over 5 år, eksempelrente 6,99%., etabl.geb. 950 kr., mån. avgift 40 kr blir totalt 91 368 kr. Eff.rente 8,69%. Rentes settes individuelt mellom 8,69–25,3%. Lang nedbetalingstid og/eller en medsøker øker sjansene for å få lån. Du kan innfri lånet tidligere enn avtalt løpetid.
Søk nå
2017-11-28         Forbrukslån
Gratis sammenligning av forbrukslån

Av Ida Eldor

Forbrukslån er lån uten sikkerhet som tas opp vanligvis for å dekke forbruk, og er praktisk ettersom man ikke trenger å opplyse bankene om hva man har tenkt å bruke pengene til. Mange tar opp forbrukslån for å kunne refinansiere gjeld som smålån, kredittkortgjeld og andre delbetalingstjenester. Det er ofte smart å samle slike smålån ettersom det kan redusere månedsutgifter, både i form av renter og gebyrer. Det gir man også bedre oversikt over hva man skylder, ettersom man får alt på en regning som man da betaler en gang i måneden. En annen grunn til å ta opp forbrukslån kan være for oppussing av bolig, eller for eksempel for egenkapital for å kunne kjøpe bolig.

 

Hvordan finne riktig forbrukslån?

Det er mange ting man må tenke på når man skal ta opp forbrukslån. I forhold til forbrukslån er det ekstremt viktig å finne den beste renten, noe man gjør blant annet ved å sammenligne renter fra forskjellige banker. Vi i Eminentor tilbyr en gratis tjeneste som låneformidlere hvor vi sammenligner lån fra våre samarbeidsbanker. Dette gjør det enkelt for deg å få ulike tilbud uten å trenge å søke om lån fra hver bank.

 

Hvor mye skal man låne?

Før man søker om lån burde man gå gjennom økonomien sin og vurdere sin betalingsevne i forhold til hvor mye man vil klare å håndtere, slik at man vet at man kan betale tilbake lånet innen en rimelig tid. Dette er spesielt viktig når man tar opp forbrukslån ettersom de ofte har høyere renter enn lån med sikkerhet, og kortere nedbetalingstid.

 

Hvilke betingelser foreligger?

Betingelsene for forbrukslån kommer som oftest an på hver enkel bank, og kan variere en del. Gjennom Eminentor er de minste kriteriene at man må ha fylt 18 år, være uten betalingsanmerkninger, og ha en minimum bruttoinntekt på 200 000 kr i året. Noen långivere kan også ha andre og strengere krav til mulige låntakere av forbrukslån.

 

 

Gratis tjeneste for forbrukslån

Hos Eminentor tilbyr vi en gratis og uforpliktende sammenligningstjeneste for forbrukslån. Alt du trenger å gjøre er å sende inn en søknad, så vil vi sammenligne våre samarbeidsbanker og komme med det beste tilbudet til deg ut i fra din betalingsevne.

 

Søk forbrukslån gratis hos Eminentor i dag!

Del denne artikkelen

Samarbeidsbanker

Eminentor samarbeider med flere store og små banker i Norge. Vi streber etter å gi deg det beste mulige lånetilbudet etter en helhetsvurdering av søknaden din. Et lån som er formidlet av Eminentor koster det samme som når du låner direkte av banken. Våre priser kan sammenlignes med priser fra andre selskaper på Finansportalen.no.