Refinansiere gjeld uten sikkerhet

Lån eller refinansier inntil 500 000 kr!

Din søknad behandles av flere banker - kostnadsfritt.
Lånebeløp
150 000
Løpetid
7
Lånet skal brukes til å refinansiere andre lån?
Månedsbeløp Fra 7 544,- *
* Lånksempel: 65 000 kr over 5 år, eksempelrente 6,99%., etabl.geb. 950 kr., mån. avgift 40 kr blir totalt 91 368 kr. Eff.rente 8,69%. Rentes settes individuelt mellom 8,69–25,3%. Lang nedbetalingstid og/eller en medsøker øker sjansene for å få lån. Du kan innfri lånet tidligere enn avtalt løpetid.
Søk nå
2017-11-28         Refinansiering
Refinansiere gjeld uten sikkerhet

Av Ida Eldor

Det å refinansiere gjeld uten sikkerhet vil si at man tar opp et nytt lån, vanligvis et forbrukslån, for å kunne finansiere gammel gjeld fra for eksempel kredittkort eller andre smålån. Dersom man sliter med mye gjeld fra flere forskjellige steder kan refinansiering og samling av gjelden i et større lån være en god idé. Dette er spesielt om man har gjeld fra flere smålån, delbetalinger via handlekontoer, kredittkortgjeld og lignende. Slike smålån kan veldig ofte ha høye renter og mye gebyrer, noe som gjør at refinansiering av gjelden kan være smart i forhold til å spare penger og få bedre oversikt. Det er viktig å tenke over at all gjelden skal nedbetales, og at man ikke forsøker å låne over betalingsevne.

 

 

Refinansier med forbrukslån

En relativt enkel måte å refinansiere gjeld på er ved å ta opp et større forbrukslån uten sikkerhet. Dette gjelder helst dersom man har gjeld på over 50 000 kr. Dersom gjelden er lavere enn dette kan det være at det ikke vil lønne seg å ta opp et forbrukslån, ettersom man oftest vil få bedre rente dersom man låner større beløp, men ved små beløp kan også forbrukslån vise seg å være ganske dyre. Vanlige forbrukslån uten sikkerhet vil i gjennomsnitt ha en rente på mellom 10-20%, samtidig som kredittkort ofte har renter fra 25% og oppover, så her kan det være mye å spare på å refinansiere gjelden.

 

Fordelene med å refinansiere gjeld i forbrukslån uten sikkerhet er at man kan få lavere rente enn ved smålån, noe som gjør at man vil spare penger over lengre tid. Man får også bedre oversikt over det man skylder, fordi man kun betaler inn et beløp, og har en innbetaling i måneden, og slipper å forholde seg til flere långivere eller kreditorer. Dette gjør at man også vil spare penger i form av færre termin- og fakturagebyr. Man kan muligens også få lengre nedbetalingstid på forbrukslånet i forhold til andre smålån, noe som igjen kan føre til at man får lavere rente, ettersom dette ofte medfører av lengre nedbetalingstid.

 

Refinansiere med sikkerhet

Lån uten sikkerhet vil ha høyere renter enn lån med sikkerhet, for eksempel dersom man låner med sikkerhet i bolig. Dette er ofte det beste alternativet for låntakere ettersom boliglån generelt er den typen lån som har lavest rente. Dersom man ikke trenger å låne så store beløp kan det likevel være at det lønner seg å ta opp et forbrukslån, hvis man har muligheten til å betale tilbake gjelden over kort tid. Dette fordi renter og gebyr på boliglån over lang tid kan ville overstige renter og gebyr på et forbrukslån med kort nedbetalingstid.

 

Det er også mulig å stille sikkerhet ved at en annen person stiller sikkerhet for deg. Dette vil si at noen, vanligvis familie, kan stille sikkerhet i sin faste eiendom for ditt lån. Gitt at du ikke har mulighet til dette, men likevel ønsker å refinansiere gjelden din, vil forbrukslån mest sannsynlig være det beste valget for deg.

 

 

Refinansier uten sikkerhet hos Eminentor

Det kan ofte være vanskelig å vite hvilken bank man skal gå til når man vil refinansiere gjeld, og det er viktig at man sjekker forskjellige tilbud fra forskjellige banker. Hos oss i Eminentor kan du søke om lån uten sikkerhet for refinansiering av gjeld, så sammenligner vi vilkår for lån fra våre samarbeidspartnere og kommer med de beste tilbudene for deg. Hos oss sparer du tid ved at det er vi som kontakter bankene for deg. Via Eminentor kan du låne opp til 500 000 kr uten sikkerhet.

 

Fyll inn søknad hos Eminentor i dag – og refinansier din gjeld.

Del denne artikkelen

Samarbeidsbanker

Eminentor samarbeider med flere store og små banker i Norge. Vi streber etter å gi deg det beste mulige lånetilbudet etter en helhetsvurdering av søknaden din. Et lån som er formidlet av Eminentor koster det samme som når du låner direkte av banken. Våre priser kan sammenlignes med priser fra andre selskaper på Finansportalen.no.